Új hozzászólás Aktív témák
-
Vektor_75
csendes tag
Végigfutottam a kommenteket, látom sokan révbe érnek lassan, ami a súlyukat illeti.
86-87 kg-ról indultam, most a pálinka és forraltbor kombók miatt 77-78 kg vagyok. Magasságom alapján a 77 kg a normál alkat felett van már, tény hogy van még a hasamon zsír, de tartok tőle hogy ezt már nem fogom tudni csak étellel ledolgozni.
Az étrend váltásnak köszönhetően én is elérem lassan azt a célul kitűzött kilógramm értéket.
A múlt hét végén előkotortam a szekrényből a motoros nadrágomat, és nem csalódtam. Amit a mérleg is mutat és nyilván én is észrevettem hogy kissebb lett a hasam. A tavaly még pocakbehúzósan gombolható nadrág, immáron simán gombolódik sőt még szorosabbra is kell húzni rajta.Királyság!!
Visszaemlékezvén az eredeti bejegyzésre, mintha az rémlene, hogy a fogyás idejére bármilyen összetételű zsír mehet mivel úgyis el lesz égetve maradéktalanul.
Ha viszont már nem szeretnék fogyni, és ebből fakadólag akár tartélkolhat is a szervezetem zsírt, akkor mik azok amelyek jók erre a célre és melyeket kell kerülni? Telített zsírsavakat kell kerülni ha jól rémlik, de cirka milyen ételekre gondoljak?
Előre is köszönöm a tippeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest