-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
veterán
válasz sharkypeti #2995 üzenetére
A Lidlben még ma 3499 Ft/34 db (103 Ft/kapszula).
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
DrBubo77
veterán
válasz sharkypeti #2634 üzenetére
Nekem a Clubcard app-ban volt egy 780 Ft-os kupon, legalább 2 doboz Dolce Gusto kapszula vásárlása esetén.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz sharkypeti #2592 üzenetére
Azt olvastam itt korábban, hogy ha állni hagyod a tartályban a vízkőoldós cuccot, az is segíthet.
Aztán mehet a vízkőtlenítés.Xiaomi 13T
-
Rage47
veterán
válasz sharkypeti #2551 üzenetére
-
lmno
őstag
-
r.levente75
addikt
válasz sharkypeti #2510 üzenetére
Én kettő-max három havonta vízkőtelenítem a gépet. Hosszú távon megéri!
-
quad406
csendes tag
válasz sharkypeti #2507 üzenetére
Remélem kapszula nélkül próbáltad felszívatni vele a vizet. Hideg állásban sem szív? Valami dugulás lehet. Én első körben megnézném, hogy nem dugította el valami a szűrőt a víztartály alatt. A géphez adott tűvel (Piccolo-nál a gép hátoldalán a víztartály mögött van) párszor átszurkálnám a tűt amin keresztül a gép a vizet fecskendezi a kapszulába. Ha akkor sem indul meg, akkor lehet, hogy valami vízkő pattant le valahol a rendszerben és az okoz dugulást. Keverj egy jó koncentrált citromsavas vizet, indítsd el vízkőmentesítő módban (Piccolo-nál a gombot hosszan nyomva amíg villogni kezd) és féldecinként engedd át a gépen hosszú szünetekkel, hogy legyen ideje hatni. Esetleg a talpat amit a gép rányom a kapszulára, azt is le lehet venni és kitisztítani a környékét. Itt a topicban is volt már róla szó. Ha jól rémlik Piccoló-nál le kell nyomni a kart kapszulatartó nélkül és akkor szemből nézve középen a kar alatt közvetlenül látszik egy milliméteres kis lyuk. Oda kell egy kis tűt benyomva kipattintani a talpat. Remélem sikerül elindítani! Sok sikert!
-
Muerte68
addikt
válasz sharkypeti #833 üzenetére
akor a kompresszor-vagy a szivattyú lehet.
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
azbest
félisten
válasz sharkypeti #831 üzenetére
a víztartály mögött, a készülék burkolatán van egy kis tartó, amiben dugulás elhárító kézí készülék található (tű). Azzal lehet próbálni a dugulást kinyomni a fecskendőből, ami a kapszulát lyukasztja.
Egyébként az a kerek műanyag borítású fém tárcsa, amiből a tű áll ki könnyen eltávolítható. Múltkoriban linkeltünk videókat is róla. Szóval lehet, egyszerűbb azt levenni és a mellékelt tűvel kitisztítani. Akkor látod is, hogy átlátsz -e a lyukon.
-
RBJ
addikt
válasz sharkypeti #829 üzenetére
Hátsó tűvel próbált meg megpiszkálni a kifolyó nyilást. Hátha csak eltömődott.
Vagy tartályt rendesen a helyére tetted e stb.[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Muerte68
addikt
válasz sharkypeti #825 üzenetére
Átszúrta a kapszulát?
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
RBJ
addikt
válasz sharkypeti #825 üzenetére
Kapszula nélkül megyen e a víz stb stb.
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
tahepa
senior tag
válasz sharkypeti #323 üzenetére
Magának is ha jól tévedek...