Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
+1
Ezt én is utálom. Ha már játszik az ember akkor figyeljen már oda mit kell használni, merre kell menni vagy valami hogy legalább képben legyen a játékkal amit játszik... és az a legidegesítőbb, hogy ezt a villogásos-körvonalas-nyilas hülyeséget nem lehet kikapcsolni...
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
wolfman
veterán
válasz gixxer-tomee #8 üzenetére
És hallod, a játékvilág szerintem leggusztustalanabb fiataloknak szánt opciója, mikor az ellenfelet meg interakcióra szánt eszközöket világító körvonal vagy aura vesz körül, hogy biztosan ne téveszd szem elől amit kell csinálni, kit kell lelőni, erre szokott kombóként rájönni, hogy hatalmas zöld nyíl van a cél fölött, hogy odamennyélbaze! Számomra az egész játék élményéből veszít ezzel a megoldással.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
gixxer-tomee
aktív tag
Manapság a játékokat a béna szarosoknak készítik... Hogy a full hülye 10 éves pistike is tudja elsőre használni, és legyen sikerélménye.. Szánalom hozzáállás..
Ja..most látom hogy más is így gondolja.. Na akkor talán nem vagyok full hülye..
[ Szerkesztve ]
tacstacstacstacsveddveddveddveddbebebebe
-
wolfman
veterán
Én mondjuk várom ezt a 3. részt, de azt is be kell látni, hogy eddig a gameplay alapján a siralmas és a nevetséges közé tehető. Várom már hogy egyszer eljön az idő, amikor valami nagy cég kritikus helyre tenyerel és jön egy hatalmas játékforradalom és össze kell szedjék magukat, mert a minőség elvárás lesz.
Személy szerint a 15 év alattiak véleményére nem adnék, mert miattuk lesz minden egyre laposabb, könnyebb, butább. Ha meg jó lesz valami, azok úgy is megveszik.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
XuChi
addikt
válasz Jeanne d'Arc #4 üzenetére
Örök kedvenc. Talán majd egyszer elérik azt a szintet a "mafia/gta" stílusú open word játékok.
Ez a Mafia 3 egy rossz vicc. Nem vagyok rasszista, de ez a feka mánia már kezd mindenhova beférkőzni. Gta5, Mafia 3, Watch Dogs 2 stb. Könyörgöm legalább adjon választási lehetőséget hogy fehér emberrel lehessek. A San Andreas is e miatt volt számomra gáz. A feka stílus (öltözködés, beszéd, zene), a hátamon feláll a szőr
-
addikt
Az első részt nem lehet úgysem überelni.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
peti_s
addikt
Nálam az autózás free rideban volt a minden az 1-ben is, és a 2-ben is. Mindkettőnek meg volt a maga hangulata, és egész jó volt az autók kezelhetősége, bár igaz ami igaz a 2-re ez több dologban visszafejlődött, kormány nincs támogatva, nincs kézi váltó és kuplung stb. És pontosan ez a baj a 3-al, hogy ezt még tovább rontják egy teljesen valószerűtlen fizikával és autókezelhetőséggel. Úgyhogy újabb cikkel nem tudok azonosulni, talán el kéne olvasni mi nem tetszik az embereknek a videók láttán.
-
djculture
félisten
Én sok jót nem várok tőle a csehekkel folyt egybe az egész sorozat, most meg kiadták egy kezdő névnélküli csapatnak. Mikor felháborodás lett persze bejelentették hogy a régi készítők is be segítenek.
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
"Bár a széria új részét rengeten (elgépelés) várják, meglepő módon egyre több ember fejezi ki nemtetszését a játékkal kapcsolatban, holott továbbra sem tűnik rossznak a széria 3. része."
A GTA széria mellett a Mafia első részét is imádom.
A Mafia második része egy befejezetlen félkész játék, amit elsőre szinte megállás nélkül letoltam ~10 óra alatt. Majd később is párszor végigjátszottam, de egyáltalán nem ragadt magával úgy mint az első. Pedig nem tűnt rossznak akkoriban és reménykedtem, hogy legalább tartalmasabb DLC-kkel kihoznak belőle valami egészen jót. De nem így történt...
Ez a harmadik rész meg az eddigi alapján nem tetszik... maximum a pálya jön be hogy milyen részletes, tagolt és nagynak tűnik, de ennyi.
A kocsik irányíthatósága és törése az eddigi videók alapján siralmas. Tudom nem autós szimulátor, de már az első részben is jobban törtek a verdák, ki lehetett lőni az üzemanyagtartályt, ami ha kiürült megállt az autó, lehetett a váltót állítani, hogy manuális vagy automata legyen amit ha hegymenetnél manuálba állítottál gyorsabban jutott fel az ember és volt index is. Ezek mind-mind olyan apró dolgok amik pluszt adtak számomra a játék játszása során.Ez a harmadik rész eddigiek alapján lelketlen, de majd talán ha játszom vele változik a véleményem.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest