Új hozzászólás Aktív témák
-
vilmose33
őstag
Múltkor vettem egy Htc one minit ,1 gb-rammal és meglepödtem mennyi mindenre elég, még most is.Persze játékokkal nem próbálkoztam.Ebben teljesen egyetértek. Majd 8hónapig használtam Vernee Apollo Lite-ot ,mely tényleg egy feltörekvő kínai cég gyártja, nagyon megvoltam vele elégedve. Közben használtam egy Samsung Note4-et is párhúzamossan,játékoknál jött ki minimálissan a Vernee elönye-ereje. Közben barátomnak azt hiszem kétszer cserélték-javították az LG g3-át. Kínai és Kínai telefon között is van jócskán külömbség pl. Oneplus,Xiaomi stb. Illetve a nagy gyártoknál is van gond rendesen mínőségben. Most már a kissebb nem annyira ismert kínai cégek is csinálnak minőségi telefonokat és egyre jobbak lesznek szerintem. Plusz még lenyomják az árakat is remélhetőleg. Emlékszem amikor megjelentek a Samsung telefonok és mindenki legagyizta a Nokia,Ericsson telefonokhoz képest.
[ Szerkesztve ]
A jövő most van
-
Szakiii
addikt
Én egyre inkább úgy érzem hogy már nem állja meg a helyét az mint régen hogy elég volt egy "kínai csodának" erős hardverrel olcsón jönni, annyira nem a hardvertől függ már a sebesség és a használhatóság bőven elég mindenre egy közép kategóriás készülék is (de bőven). Újra vissza fog jönni mobiloknál az hogy a márka ad egy megbízható használhatóságot amíg a noname összetákolt cuccok semmit se érnek, kompromisszumot kell kötni és sorolhatnám. Az A széria is mindig megkapja hogy miért van benne olyan kevés ram és ahhoz képest milyen drága, ennek ellenére egyik legjobb középkategóriás széria, iszonyat jó összeszereléssel, szép kijelzővel, jó garival, JÓ KAMERÁVAL és szoftverrel. Kínai csodáknak meg marad a hardver mert a többi elemre már tényleg költeni is kellene..
-
T0rnad0
addikt
Kíváncsi leszek a fényképekre, mert valószínű az új Note is dupla kamerával jön.
-
vilmose33
őstag
válasz Dr.FantastiK #1 üzenetére
Muszáj lépést tartania a Samunak, a kínai csodák lassan 8gb rammal jönnek 1.5 gb ram-al ott nem rúgnak labdába nagyon.
[ Szerkesztve ]
A jövő most van
-
Dr.FantastiK
őstag
erdekes !
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!