Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pekkk
aktív tag
Változott megint. Start 2015.04.15.
-
addikt
Interstellar dö gém.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Ahogy nézegettem, ez a Star Ocean valami nagyontávolkeleti vacak... Kár... Lehetett volna valami Deus Ex szintű cucc ez is...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
wolfman
veterán
Vagy Scar és akkor lehet hogy Scarface az űrben lesz.
Amilyen idióta hülye játékokat tudnak csinálni manapság, nem is csodálkoznék.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Kristof93
senior tag
SOLAR klasszikus scifi altal inspiralt (Asimov, Lem) sztori alapu AAA kalandjatek.
Almodozni azert lehet
-
VoidXs
nagyúr
Szerintem egy Z betű pont odafér 😃
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
.LnB
titán
Azt a Raven fejlesztette és az Activision adta ki. Nem tudok róla, hogy megvették volna a jogokat.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
saelin
veterán
Singularity?
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Sicilian
addikt
Ezt is várjuk, vajon mi lesz ?!
nothing is true everything is permitted..
-
wolfman
veterán
azok a számok szerintem hiányos dátum részei. valami olyasmi lehet hogy 2016.0x.1x (x-ek helyén tetszőleges egyjegyű számok)
-
wolfman
veterán
azok a számok szerintem hiányos dátum részei. valami olyasmi lehet hogy 2016.0x.0x (x-ek helyén tetszőleges egyjegyű számok)
-
.LnB
titán
Solar lesz az a felirat sztem.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Mister_X
nagyúr
Oroszoknak teljes hírzárlat muhahaw.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest