(Frissítve) Ismét egy nagy bejelentésre készül a Square

Frissítve: Újabb részletet mutatott be a Square, ezek szerint több mint valószínű, hogy egy új Star Ocean játékot kapnak majd a rajongók. A kérdés az, hogy ki fogja fejleszteni, ugyanis a korábbi részekért felelős tri-Ace mobilos címeket fejleszt majd.

Eredeti hír:

Eredetileg egy három napos stream keretein belül jelentette volna be a Square-Enix az új Deus Ex játékot, azonban hála az oroszoknak idő előtt kiszivárgott az új játék. Úgy tűnik azonban, hogy a Square nem tétlenkedik, egy újabb bejelentésre készülnek, amelyhez egy teaser oldalt is megnyitottak.

Hogy mire készülnek, egyelőre nem tudni, a weboldalon is csak az SAR0101 feliratot lehet látni, ami bármit jelenthet. A leleplezésre nem kell sokat várni, április 13-án kiderül mi áll az egész mögött, bár addig lehet, hogy az oroszok megint akcióba lépnek.

Azóta történt

Előzmények

  • Új Lara Croft játék érkezhet?

    A Square Enix a napokban levédette a Lara Croft: Relic Run nevet, amiről reméljük, hogy nem egy Temple Run klónnak készül.

  • Life is Strange teszt

    Egy átlagos iskoláslány hétköznapjai válnak félelmetes krimivé a Remember Me fejlesztőinek új, rendkívül hangulatos, epizodikus kalandjátékában.

  • Lara Croft and the Temple of Osiris teszt

    A világ leghíresebb régésznője visszatér, és ezúttal Osiris templomában és környékén kalandozik. Mi pedig négy év után ismét veszélyes sírokat rabolhatunk felülnézetből.