Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
Viszont itt most van rajt egy 30%-os akció: [link]
A 2-5 epizódra pedig 20%. Végül utóbbit megvettem.Ennél szerintem nyárig nem nagyon lesz jobban akciózva sehol.
-
eami
veterán
én 4500ért vettem GMG-n a teljes pakkot, de most is meg lehet kapni 4900ért :L
-
BaLee
addikt
válasz GegeWarrior #31 üzenetére
Én elsősorban a magyarításnak és a pozitív kritikáknak köszönhetően megvettem tegnap az első részt.
Én is kihúztam 2.5 - 3 órát első végigjátszásra amihez nagyban hozzájárult, hogy tudtam, rövid lesz. De még így is maradtak ki dolgok, ha jól emlékszem összesen 2 fotót készítettem csak pedig van vagy 5-6 is. Annak szintén örülök hogy állítólag ha csak fotózgatni akarsz és felfedezni, azt megteheted egy külön módban nem kell újrakezdeni a játékot.
De ami fontos, hogy nem sok játék volt ami után éreztem, hogy újra kellene játszani még egyszer de ez pl. olyan. Tudom, hogy sok döntésünk következménye úgysem ebben az első részben lesz majd érezhető hanem esetleg később, mégis ahány döntésünk után kiírja a játék, hogy ennek a döntésednek következménye lesz a későbbiekben ez egy furcsa és jó érzés is egyben. Kíváncsivá teszi az embert!Nagyon jól eltalál kis játék ez. Ha a teljes árát nézzük (~6200) az sem nagy összeg, de így hogy külön megvehető az első epizód ~1500ért ami után szerintem mindenkit elkap a "must have" érzés így szerintem nagy dobást csinálnak ezzel a játékkal.
Mondjuk ha tényleg nagyon biztosak lennének a dolgukba akkor az összes részt meg lehetne venni külön (örülnék ha így is lenne) mert nekem nagyon negatív tapasztalataim vannak az előrendelésekről és a "season pass"-okról amikor lényegében kifizetsz egy csomó pénzt valami olyasmiért ami még el sem készült vagy éppen direkt kivették a játékból hogy eladják külön.
-
Televan74
nagyúr
Ez ütős lett.Meg is vettem előre az 5 részt. A zene megevett reggelire.Kíváncsian várom a többi részt is.
Mindenbe beleugatok!!!
-
Clickbait
aktív tag
-
GegeWarrior
senior tag
És elég hamar lett magyarítása
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz ImpersonatoR #28 üzenetére
Ezért van még 4 rész.
Nekem pécén nem volt textúratöltögetés. -
addikt
Xbox one ra vettem meg végül is ott volt a legolcsóbb. De nem emlékszem semmi textúra töltögetésre utólag.
Csak arra, hogy jó volt de sajnos rövid[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
Próbálom elterelni a gondolataimat a játékról, mivel jelenleg nem tudom steamről letölteni erre mi fogad... Egy teszt a játékról...
-
Teasüti
nagyúr
Kerülgetem már egy ideje Steam-en. Egy demó szupi lenne. Jah meg ha elérhető lenne a teljes alkotás.
Láttam már példát az epizódikus tartalom készítésre. A híres Ep3-at a mai napig várja a játékos társadalom, és ott is egy-két havi megjelenés volt beütemezve. -
nonsen5e
veterán
D4: hunPH, nonsense#2596
-
Clickbait
aktív tag
Nem vártam tőle sokat, de engem megvett kilóra.
Őszintén szólva nem szoktam játékot csak a sztori miatt megvenni (kivéve Walking Dead seasonok, meg egy két nagyon ritka nem AAA kategóriás cim) de ez megéri az árát.
Korrektül is néz ki, teljesen a maximumom kellemes és kidolgozott a látvány mindenhol, tényleg úgy érzed mintha ott lennél nagyon valósnak hat még akkor is ha rajzolt de mondom, az összhatás nagyon rendben van.
Az idővisszapörgetés, na ez az ami engem megvett, persze itt nincs akkora nyomás rajtad mint mondjuk egy WDben ahol kis idő alatt kell négy választás közül a 'jót' kidobnod.
Nekem bejött, ajánlom mindenkinek remélem a többi rész is lesz olyan jó mint az első!You got clickbaited.
-
törölt tag
A popkultúra vastagon le van ejtve, messze nemcsak arról esik szó - a nagy általános műveletlenségben és bárdolatlanságban fel sem tűnik azoknak, akik játsszák és beszélnek róla, hogy a tanár miket is mond, és mennyire jó órát tart... :-) Lehetett volna belőle több is.
[ Szerkesztve ]
-
nonsen5e
veterán
topic
Tessék ide fáradni.D4: hunPH, nonsense#2596
-
-
Grath
HÁZIGAZDA
Csatlakoznom kell a játékot éltetőkhöz, nekem is nagyon tetszett az egyedi hangulat - olyan ritkán van lehetőség videojátékban a saját világunkat bejárni, ahol Facebook posztok meg Kickstarteres poénok vannak szörnyek meg vérengzés helyett. Kifejezetten üdítő, hogy egy tinilány bőrébe kell bújni, bár szerintem a játék ezen részét azért még inkább kibonthatták volna (pl. SMS-ekből lehetett volna sokkal több is, választható válaszokkal).
Egy kicsit gáz, hogy ilyen hamar elfogadja a hősnő a szuperképességét, nem értettem, hogy miért csak olyan későn ismerte fel, hogy kicsoda barátnőjének apja (próbálok minél spoiler-mentesebben fogalmazni), de amúgy nem volt gondom a játékkal. Nagyon kíváncsi vagyok a második részre, remélem nem a természetfeletti felé megy el...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Egyetértek.
Minden naplóbejegyzést érdemes elolvasni, mindent lefényképezni, minden lehetőséget kipróbálni és minden tárgyat megnézni, úgy tudja magát az ember igazán beleélni.
Amúgy mi ebben a "hipster"? Ez nem kritika, csak írták, hogy hipsterparadicsom.
Én nem találtam semmilyen nagyon elvont utalást, ez egy hétköznapi történet, valóban emberi karakterekkel, és persze egy természetfeletti csavarral.
(#17) Bandi995
Érdekes, hogy ezt mondod. Miért? Nekem azért szimpatikus, mert:
- nem beképzelt, kicsit pátyolgatnivaló
- érdeklődő, jó megfigyelőEgyébként kifejezetten szerethető, sőt, szeretetre éhes karakter egyébként.
[ Szerkesztve ]
-
davidsone
addikt
ötletes, hipszter cucc ez
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
Na és akkor még a naplóbejegyzésekről nem is beszéltem, melyek segítenek sokkal színesebbé tenni a sztorit, és az első pillanattól kezdve elérhető. Sorry, nem tudok szerkeszteni.
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
válasz BomiBoogie #5 üzenetére
Szerintem is ki lett használva már most elég jól. Az ilyesfajta játékot pedig nem úgy kell játszani (a cikkírónak üzenem), hogy átrohanunk rajta. Van egy fantasztikus világ, ami csak arra vár, hogy elmerüljünk benne. A játék hemzseg a popkulturális, filmes, videojátékos utalásoktól, valamint rengeteg lehetőséget ad nekünk a műfajához képest. Marha sok dologgal interakcióba léphetünk, Max pedig mindezen dolgokat kommentálja, melyek segítenek elmélyíteni a személyiségét. Csak az első epizód simán meg van három óra, ha valaki megfelelő módon játssza azt végig.
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
Az értékelés több, mint unfair. Simán 8,5-9 pontot ér. Nem úgy kell egy játék első epizódját tesztelni, hogy önálló játékként tekintünk rá, mert ez nagy egésznek lesz a része. Nyilván, mivel bevezető epizódról van szó, inkább a karakterépítésen van a hangsúly, mintsem a tényleges cselekményen, viszont egy pillanatra sem lehet unatkozni a játékban, a párbeszédek kiválóan meg vannak írva, a hangulat fantasztikus, a zenei aláfestés nagyszerű, akárcsak a művészi dizájn. Az meg, hogy a időmanipuláció nincs kellő módon kihasználva... könyörgöm, első epizód, ahol főhősünk, Max még csak most kezd megismerkedni az erejével, ahogy Mi is. Ezek szerint az azonosulással, vagy a karakter megértésével is gondok lehettek nálad a leírtak alapján.
A valós negatívum inkább az elég hanyag lip-synching lenne, amiről említést sem tettél. -
saelin
veterán
Megvárom hogy kicsit több epizód jöjjön hozzá, és akkor megveszem. Az ilyen játékokat nem tudom letenni, odaköt magához és húz magával!
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
válasz Jeanne d'Arc #6 üzenetére
Na, majd mesélj hogy te hogy látod a szereplők mennyire életszerűek Több helyen olvastam, hogy sokak szerint nem is így beszélnek a mai fiatalok, lányok, pedig szerintem egész reális, legalábbis ahogy én látom hugomon és barátnőin keresztül.
A Slime draws near! Command?
-
addikt
Pont most szerettem volna kipróbálni. A teszt meghozta a kedvemet, főleg hogy "csajos" játék. Sok lövöldözés után kell egy ilyen.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
A cikk szerint kontra:
Az idővisszatekerésben lévő potenciál nincs kihasználvaMiért nincs? Az egyes cselekedetek között ugyan variálhatunk, de csak egyszer mehetünk vissza, tehát ugyanúgy dönteni kell. Hogyan lehetne még jobban kihasználni?
Első látásra érdektelennek tűnő sztori
A legelső látásra lehet, de kb. 15 perc után már izgalmas, a rész végéről nem is beszélve... -
HaJózsi
aktív tag
válasz petymeg2033 #1 üzenetére
PS3-mon van demó verzió, de lassan haladva is csak maximum 25 perc az egész.
'Ne higgy el mindent, amit az interneten látsz.' - Albert Einstein
-
PS3-on játszottam, nekem nagyon tetszett, de mondjuk az urban fantasy az egyik kedvenc műfajom.
Az igaz, hogy jelenleg a döntések súlya nem érződik a visszatekerés miatt, de a későbbi epizódokban azért gondolom ez már más lesz, hisz nem lehet az első napra visszamenni az időben, megnézni mi történne, ha másik utat választanék.
A második epizódig végigviszem majd mégegyszer, más döntéseket hozva.
A Slime draws near! Command?
-
petymeg2033
tag
Mivel demók már nincsenek manapság, let's play videókat nézegettem erről a játékról, mert már elég előre be lett harangozva, hogy mennyire jó lesz.
Meg kell mondjam, pont a tinilányos, kicsit hipszteres, nagyon művész és néha önértékelési problémákba hajló hangulat miatt engem inkább taszít...Persze ízlések és pofonok, valakinek meg biztos ez jön be. Pl a Telltale féle kalandjátékok sem annyira vonzanak, pedig a Borderlands verziónak a története egész jó lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gaming notebook topik
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Vírusirtó topic
- Elite: Dangerous
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Fujitsu Esprimo P500 E85+ SFF PC, Quad Core i5-2500 CPU, 8 GB DDR3 RAM