Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Egon

nagyúr

válasz Thelric #79 üzenetére

Érdekes, én viszont egyértelműen a távolsági támadást tudó hősöket preferáltam: Malleus, Alorra, Warrax voltak a legütősebbek. Melléjük vittem még általában Elana-t (persze csak ha vittem Life book-ot, egyébként nem adta be), Morgana-t (ha volt arcane power-je), és még volt egypár ütős hős, akiknek hirtelen nem jut eszembe a neve.
    A legerősebb közelharci hős egyértelműen Roland volt (first srtike és armor piercing, magic immunity-vel ötvözve).
    AoW-ok nekem is tetszettek, legalábbis kezdetben. Én is a méltó utódot véltem bennük felfedezni, de sajna a 2. rész valamiért csak percekig fogott meg, az elsővel ugyan eljátszadoztam pár napig, de attól meg emlékeim szerint valami apró, de eléggé idegesítő játéktervezési baki miatt ment el a kedvem. Visszatérve a MoM-ra: egyetlen hibája volt szvsz, mégpedig a túl erős hősök. Általában úgy nyertem meg a játékot, hogy pár jó várost alapítva (no meg néhány semlegeset elfoglalva) bekkeltem ezerrel, és amint lehetett, elkezdtem megidézni a hősöket (1-2 erősebbet lehetett Summon Hero-val is, de igazából a Summon Champion-nal jöttek elő az ütősebbek), aztán ha megvolt mind a 6, ezzel a csapattal elkezdtem módszeresen elfoglalni a node-okat. Persze a 9 db Sky Drake őrizte helyeket elkerültem sokáig. Ahogy tudtam, elkezdtem megidézni varázstárgyakat (mindenből a lehető legütősebbet). 6 db Demi God szintű, fejenként 1 +9-es attack-ot adó varázsbottal (6-os bot, plusz flaming), és 2 db 4-4 attack és defense, valamint darabonként 3 mozgáspontot adó gyűrűvel felszerelt hőssel senki és semmi nem tudott kezdeni semmit sem (na jó, 1-2 hasznos plusz varázslat időnként elkelt, mert egy körön belül több Doom Bolt, Warp Lightning még őket is megviselte).

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

• ollie

MODERÁTOR

LOGOUT blog

válasz Thelric #79 üzenetére

Na ja, nekem az Age of Wonders mindegyik része megvan eredetiben. :)

Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo

Új hozzászólás Aktív témák