Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Érdekes, én viszont egyértelműen a távolsági támadást tudó hősöket preferáltam: Malleus, Alorra, Warrax voltak a legütősebbek. Melléjük vittem még általában Elana-t (persze csak ha vittem Life book-ot, egyébként nem adta be), Morgana-t (ha volt arcane power-je), és még volt egypár ütős hős, akiknek hirtelen nem jut eszembe a neve.
A legerősebb közelharci hős egyértelműen Roland volt (first srtike és armor piercing, magic immunity-vel ötvözve).
AoW-ok nekem is tetszettek, legalábbis kezdetben. Én is a méltó utódot véltem bennük felfedezni, de sajna a 2. rész valamiért csak percekig fogott meg, az elsővel ugyan eljátszadoztam pár napig, de attól meg emlékeim szerint valami apró, de eléggé idegesítő játéktervezési baki miatt ment el a kedvem. Visszatérve a MoM-ra: egyetlen hibája volt szvsz, mégpedig a túl erős hősök. Általában úgy nyertem meg a játékot, hogy pár jó várost alapítva (no meg néhány semlegeset elfoglalva) bekkeltem ezerrel, és amint lehetett, elkezdtem megidézni a hősöket (1-2 erősebbet lehetett Summon Hero-val is, de igazából a Summon Champion-nal jöttek elő az ütősebbek), aztán ha megvolt mind a 6, ezzel a csapattal elkezdtem módszeresen elfoglalni a node-okat. Persze a 9 db Sky Drake őrizte helyeket elkerültem sokáig. Ahogy tudtam, elkezdtem megidézni varázstárgyakat (mindenből a lehető legütősebbet). 6 db Demi God szintű, fejenként 1 +9-es attack-ot adó varázsbottal (6-os bot, plusz flaming), és 2 db 4-4 attack és defense, valamint darabonként 3 mozgáspontot adó gyűrűvel felszerelt hőssel senki és semmi nem tudott kezdeni semmit sem (na jó, 1-2 hasznos plusz varázslat időnként elkelt, mert egy körön belül több Doom Bolt, Warp Lightning még őket is megviselte)."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Python programozás
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest