Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
Nem abba való, egyedül a pwm-érzékenyek véleménye elfogadható ebben. De ők meg értelemszerűen ellenzik az OLED-et, szóval az sem mérvadó, mert (jogosan) elfogultak a nem-OLED-ek mellett. Egy gyártó sem azt nézi, hogy hány ember érzékeny a pwm-re, és az i11-ben is csak filléreskedés miatt van ilyen (ilyen felbontás mellett), nem azért mert jobb mint az OLED, ha az lenne, és az Apple is úgy gondolná, akkor a feljebb pozicionált mobiljaikban sem azok lennének (meg minden más gyártónál sem nem úgy lenne; egyedül a HTC legutóbbi csúcsmobilja nem OLED-es, de ha jövőre lesz folytatása, valószínű, hogy az is az lesz már). Minden technikai paraméterben jobb és több potenciál van a technológiában, mint a hagyományosabb megoldásokban.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Pont a Samsung parasztvakítós amoledjét akarja eladni prémiumként. Sem felbontásban nem hozza azt, ami rá van írva (csoda, hogy nem büntették meg érte), ráadásul pwmes mindegyik, 240 Hzen vibrálnak.
Anno valaki levideózta a J3 2016ot, hogy villog, mint a fene. Ugyan úgy villog az összes. Sőt, néha az LCD megjelenítők is, pl A20s.
(De ez másnál is előfordul. A pwm nem oled specifikus, csak ott tutimód alkalmazzák.)[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Kezdem azt gondolni hogy ez tényleg így van, ha kisebb lenne a felbontás mint az XR -nek arra is lenne magyarázat, bezzeg ha a Note 10 lenne iPS azt mindenkit zavarna ... azt nem tudják sokan megérteni és belátni hogy 300k -ért az ips nem csúcs telefonba való
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
lmno
őstag
válasz Juhaszatti #780 üzenetére
Cserébe vibrál az arcodba a pwm...
Ez a fekete mánia meg... Egy tv-nél értem hogy jobb az oled, mert általában este néznek filmet az emberek, ott kijön. De a telefont jellemzően nem vaksötétben nyomkodjuk. Utcán napfényben már elveszik az előnye.
-
-
Juhaszatti
addikt
-
Csigavair
tag
válasz kchris78 #778 üzenetére
Pedig korábbi fekete hátteres teszteknél azt hiszem a max 3% volt, amivel többet hozott. De kell a dárkmód, mert az a fenszi! Mindennapi használatról beszélek nem egy full fekete vs full fehér képről... Ott a szuperhightech amoled erre minden barom egy fekete képet akar nézegetni.... ki érti ezt...
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
i11 kijelző teszt, Samsung Galaxy S9 vs I11.. [link]
nem kell szégyenkeznie a I11 nek...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
kalimist
aktív tag
Egy kis pontosítás a SoC gyártástechnológiájával kapcsolatban: az itt használt TSMC-féle N7 Pro a Kirin 990-ben használt N7+ -nál egy picit fejlettebb és szintén EUV litográfiát használ.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Tévedésben vagy, de minden szempontból. Szerintem nálam többen (tisztelet a kivételeknek) nem csináltak 2009 óta több romolgatás és kódolást, mint amit lenyomtam ennyi idő alatt, 2017-ig, mert ott beleuntam. Droid és WP/WM vonalon egyaránt.
A normálist meg arra értettem, hogy talán a vadiúj hardver miatt gondolkodott ennyit.[ Szerkesztve ]
-
aujjobba
addikt
Aham, asszonynak is a Honor9-re, anyósnak Moto G5+ -ra.
Azok egész jó gépek egyébként, főleg a moto, azon közel vegytiszta droid fut, nagyobb gyártói belepiszkálás nélkül.Vicces amikor jön a panasz hogy már megint telepíteni akar valamit a telefon, miközben sokan pont amiatt sírnak ha nem jön frissítés.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Csak annyi hogy ugye írtad hogy azt hitted hogy ez normàlis hogy kb 10 percet kellett vàrnotok hogy egyàltalàn bebootoljon. A kisérletezgetés nem a hasznàlatra, hanem tényleges romolàsra irànyult. Azt nyílvàn nem csinàltad.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
leslien
nagyúr
erre vki pls.. [link]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nálunk is ez volt, megakadt az almalogónál, de , kb 10 perc "bután nézés" után magára talált. és megindult a "csík". (párom PRO MAX készülékén), XS MAX-on semmi gond nem volt.
Furcsálltam is, hogy ilyenkor mi a f.sz van most, de ráfogtam, hogy biztos így normális. Ezek szerint nem. -
nagyúr
válasz Csigavair #760 üzenetére
Én sem nagyon értem, tényleg nem hoz sokat. Note 9-nél a 9-es droidba került be rendszerszinten és leginkább azért jó, mert hozzálövöm a kékfény szűrőhőz, hogy ez is napnyugta után kapcsoljon nepkeltéig és kész. Este jobban esik a szememnek. Én. kb. ennyi hasznát látom a dolognak.
-
Csigavair
tag
Személy szerint nem nagyon értem ezt a dark mode hisztériát. Amolednél is max 1-2%-ot hoz akksin, ami elhanyagolható cserébe olyan mint egy fekete fehérre állított DOS. Mindenhol marhanagy divat lett. A Kijelzőn szörnyülködik mindenki XS-ről váltottam Note 10-re onnan egy hónap után jöttem vissza igaz “csak” sima 11-re de semmi gondom nincs a kijelzővel sőt... lehet igénytelen vagyok 33 év után ez is kiderült
-
pokmky
tag
-
mackoman
tag
A Samsung és a többi androidos flagship árazásokat miért nem fikázza senki?Pl hogy az android főverzióra tojik majdnem minden cég egy két év után ?Azt miért nem olvasom sehol ,hogy ,az Apple k...a drága igaz ,de vagy 4évig jön rá frissítés?!
-
senior tag
-
janeszgol
félisten
Na végre valaki, aki felemelte a fejét a specifikációs papírból. Ismerem az iPhone telefonokat, annak ellenére is, hogy használatból kihagytam 6 évet. Másba simán bele lehetne kötni, de aki a kijelzőt szidja, az szimplán buta. Buta! Az iPhoneokban mindig is jó minőségű kijelző volt. Persze gyári hibák előfordultak, de az több gyártónál is.
A másik ilyen gyártó a Samsung és a Xiaomi. Ha valamivben, kijelző minőségben mindig hoznak egy szintet. (Bár a pwm... na mindegy.) -
kchris78
veterán
plusz ha valaki ketelkedik es megnezi boltban is az xr/11 kijelzojet es el tud vonatkoztatni az amoled total feketejetol (aminek napi hasznalatban szerintem nem sok ertelme van, filmet es youtubeot sem ezen a kis kijelzon nezek) akkor altalaban el szoktak ismerni hogy szep kijelzoje van. az xr kijelzojet is elore fikaztak, aztan sok influenszer velemenye jelent meg hogy annak ellenere hogy lcd JO kijelzoje van (fenyero, szinek). nyilvan az amoled jobb de akkor fizesse meg a pro arat.
-
nuke7
veterán
-
llama.adam
csendes tag
Ha meg kávát hagytak volna neki, mint régen, akkor meg az lenne a baj! Rengeteg telefonon van notch, ez egy logikus megoldás arra hogy legyen előlapi kamerád, normális arcszenzorod és hangszóród amellett hogy a kijelző méretét is megnöveled.
Különben megy a bohóckodás előbukkanó meg sliderkamerákkal, csontrezegtetős hangszó.. az nem is számít hangszórónak úgy..?! és kilyukasztott kijelzőkkel, ami szerintem sokkal furább
-
veterán
válasz Fuxosbömis #737 üzenetére
Ott van feketén fehéren leírva, hogy az ajánlott kiknek szól...
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Fuxosbömis
tag
Az ajánlott plecsnit nem értem. A tetszett ok lenne számomra. Hiányolom a dual simet, lcd a kijelző, az nfc korlátozottan használható.
Mellesleg nem vitatom, hogy a 11 egy korrekt telefon, de seggre esni tőle.....igénytelenség. -
lmno
őstag
"Ha nem tudja kisebb helyen megoldani vagy kijelző alá rakni az Apple akkor felejtse el a face id-t."
És arra nem gondoltál, hogy rajtad kívül vannak akik lesz**ják hogy néz ki a notch, de szeretik használni a FaceID-t? Méghozzá nem kevesen vannak, mivel elég jól fogyott pl. az XR is eddig. -
Noukoum
veterán
Érdekes nálam mindig felold, biztos az én példányom a rossz. Mondjuk olajos kézzel még nem próbáltam, mert akkor a fene akarja a telefonját csesztetni.
adise: nem szoktam olyan kommentre reagálni amit nem olvastam el. Ha nem tudja kisebb helyen megoldani vagy kijelző alá rakni az Apple akkor felejtse el a face id-t. Vagy ha rajtuk múlik még 10 év múlva is ekkora notch lesz?
[ Szerkesztve ]
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
lmno
őstag
A kamera miatt tok nélkül mennyire lötyög az asztalon ha nyomkodom?
Ezt boltban se nagyon lehet kipróbálni a hülye lopásgátló miatt. -
aujjobba
addikt
-
sub71
aktív tag
Nincs iPhone-om, csak olvasgatom ezt a fórumot (is). Nagyon Durva ami itt folyik! sz@rrá van offolva az egész, kb. 10/1 az értelmes, konstruktív hozzászólás aránya! ... a kommenteket olvasva az jut az eszembe, lassan megdobálják az embert az utcán ha elővesz egy ilyet...
[ Szerkesztve ]
-
szpajk
tag
-
adise
őstag
elovastad amit írt? Azért akkora a notch, mert jelenleg nem fér kisebb helyre a technologia. Az egyetlen hasonló a mate 20 pro szintén kb ugyanakkora méret. Az meg, hogy ilyen párhuzamot vonsz az ujjlenyomat meg a noccs méret között nonszensz. Se köze hozzá, se nem írt senki ilyet. Felesleges olyan dolgokat más kommentjébe bele látni, ami nincs ott.
-
törölt tag
-
Ck.
addikt
Volt alkalmam S10-hez, Note10-hez és OnePlus 7 Pro-hoz is, ha nem mértanilag mm-re pontosan ugyanoda helyezem az ujjam ahova kéri vagy egy kicsit zsíros, nedves vagy koszosabb, már nem old fel. Ehhez képest a Face ID-nél semmit nem kell csinálni, mire előkapod a telefont addigra már fel is van oldva.
Na ez a nagy különbség.[ Szerkesztve ]
-
-
Ck.
addikt
Nakkkkéremszépppen, akkor tegyük helyre a dolgokat:
Már sokadjára olvasom, kb. minden 3. komment azzal van tele, hogy elavult nocs, bezzeg az androidos megoldások mennyivel kisebbek, stb. Csak azt felejtitek el, hogy az androidos megoldások köszönő viszonyban sincsenek az Apple 3D-s Face ID-jával.
Az új 11-es szériával pedig még pontosabb és gyorsabb lett.Mutassatok egyetlenegy másik gyártó készülékét, ami gyorsabb, biztonságosabb és pontosabb arcfelismerést biztosít és gyakorlatilag bármilyen fényviszonyok mellett, vaksötétben is tökéletesen működik.
A valóban szinte notch nélküli, kis belógó kamerákat ne akarjuk összehasonlítani vele, mert tény hogy kevesebb helyet foglal, de fele annyira sem gyors, a pontosság és a 2D-s arcfelismerés megbízhatósága pedig eléggé a béka segge alatt van. Az írisz leolvasó szintén lassú és bizonyos fényviszonyok mellett használhatatlan, valamint az új modellekben már el is hagyta a Samsung pl.
A hagyományos és a kijelzőbe integrált ujjlenyomat olvasók szintén lassabb és pontatlanabb azonosítást jelentenek. A Face ID mostanra rendkívül kiforrta magát és villámgyorsan, észrevétlenül teszi a dolgát.
Minden más egyéb módszer lassabb, pontatlanabb és kevésbé biztonságos. Jelenleg nincs a piacon nála jobb technológia.[ Szerkesztve ]
-
szpajk
tag
Na végre volt alkalmas élőben is megtapogatni a 11-est.
A sokan által kritizált és a földbe döngölt kijelzőt vizsgáltam meg alaposan, melléteve az S7 Edge-met és kövezzenek meg azok akik azt mondják hogy ez a kijelző szar, de szerintem sokkal szebb a képe mint az említett sajátomnak. A kép éles, a színek gyönyörűek.
Sajnos nem volt készleten a zalaegerszegi MM-ban, de félretettem egy 128 Gb-osat, ha érkezik új szállítmány. Szóval nemsokára csatlakozom én is hozzázok. 😁spike
-
atee_13
őstag
válasz aujjobba #701 üzenetére
Na látod ha ezzel válaszoltál volna elsőre mennyi mindentől megkíméltük volna egymást.
Ezt én értem, de én meg azt állítottam, hogy 300 vagy többért én meg nem akarok korlátozott NFC-t, de mint megjött a megoldás már nyitott a lehetőség a használatra
// módosítok mielőtt erre valaki ráugra. Nem akarok iPhont venni, de ha 300 vagy többért akarnék telefont venni
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
Tenyleg kurva sok az a 699$ meg felso kategoriaba se mondhatnam, mert ugye te megvagy alldva az otthoni 290k-s arral.
jelzem Usaba ez a 699$ semmi, uk ba is 250k ert mar dobaljak utanad, ha mar az arazason van a hangsuly.
Egy kinai fosert nem szegyen kidni 600$ tudom, az a merce naladWork Hard ™- Play Hard ™!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest