Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz Integrale #552 üzenetére
Magyarósi Csaba letesztelte fej-fej mellett a készülékeket. iPhoneX 11 Pro és Mate30. Összevágta egymásmellé az éjszakai képeket, és minden Mate30-as kép úgy nézett ki mintha az iPhone-ra rátoltam volna egy jó adag plusz kontrasztot, ezáltal a fekete árnyalatok full feketék lettek a világosak meg beégettek.
-
kchris78
veterán
plusz ha valaki ketelkedik es megnezi boltban is az xr/11 kijelzojet es el tud vonatkoztatni az amoled total feketejetol (aminek napi hasznalatban szerintem nem sok ertelme van, filmet es youtubeot sem ezen a kis kijelzon nezek) akkor altalaban el szoktak ismerni hogy szep kijelzoje van. az xr kijelzojet is elore fikaztak, aztan sok influenszer velemenye jelent meg hogy annak ellenere hogy lcd JO kijelzoje van (fenyero, szinek). nyilvan az amoled jobb de akkor fizesse meg a pro arat.
-
kchris78
veterán
nem most lett először 7nm csíkszélesség az Axx procikban?
-
kchris78
veterán
-
kchris78
veterán
válasz Carlytoo #880 üzenetére
szerintem tudná sok panel. csak azért nem engedélyezik ezt mert a színhelyesség csökken és ezt nem engedik a gyártónál (amit inkább mérni lehet nem látni, mondjuk képnézegetés az amúgyis erős fényerővel jó). inkább maradnak a PWM-nél. 290Max freki nekem se elég, szerintem ennyi volt a max kb a vezérlőáramkörben amit még megfelelő fogyasztással ki lehetett hozni. Aztán hogy mi lesz jövőre - majd meglátjuk.
-
kchris78
veterán
Az áron szerintem tovább lehetne már lépni. HA valaki:
-flagshipet akar ami aktuális nem 1-2 éves
-MEGVAN rá a rávaló és nem a betevő helyett veszi
-ez valamilyen szinten a mániája (ma már nem nagyon indokolható se android se iOS vonalon mással egy aktuális flagship vétele samu,alma vonalon), tehát hajlandó 200+k HUFot rákölteni, ha nem mániája csak kényszerből vesz telefont az nem ezen a vonalon fog mozogni jó eséllyelAkkor sarkítva már nem mindegy hogy 200 vagy 400???
Mert akkor a következő kérdésem hogy ki mennyit szán hasonló hobbira illetve évente mennyit amortizálódik a kocsija? Mert ha annyira q racionális és pénzhatékonyság vonalon kell droid mellett döntenem akkor rákérdeznék a kollégákra (költői kérdés, nem akarok senkinek se a pénztárcájában turkálni) hogy ugye mondjuk autó választás is hasonló paraméterek mentén történt? És vett mondjuk egy Dacia Dustert? Mert ott sokkal könnyebben sokkal nagyobb pénzeket lehet bebukni. Nem a telefon a fő pont a családi költségvetésben 2-3 évre leosztva ahol belefér... És ha egy alma tetszik neki akkor AZ tetszik neki![ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
válasz aujjobba #1074 üzenetére
most hogy egy i7-et használok cseretelefonként Xr helyett, belegondoltam hogyha nem ez lenne a hobbimmániám akkor abszolút használható modell lenne. Plusz, ez azért generálva is van (minden vonalon akármelyik gyártó), 2-3 éve (nem volt az még olyan rég, sőt...) még ez volt a csúcsok csúcsa, a top modell.. Biztos újraindítgat többször appokat, meg lehet pártizedmp-el lassabb, de használható.
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
válasz enginev3.0 #1076 üzenetére
Azért lássuk be a tobbseg nem azért nem vesz almát ha hajlana rá mert tényleg ennyire nem akarja hanem mert nincs miből, illetve túl nagy lemondással járna más vonalon. És ebben az esetben tényleg ez a logikusabb döntés, főleg ha ez a választás meg akkor történik mikor nem épített fel semmilyen Apple vagy Google- reges dolgot. Bár elnézve a BKV-t ...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14-es, 256 GB, független
- Xiaomi Redmi 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Realme GT Neo 3T Dragon ball z edition
- Xiaomi Redmi Note 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Akku: 86% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest