Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kanczy
veterán
válasz Set-Comment™ #24 üzenetére
Hát, azért Deathstroke-kal meg lehet oldani azt a tűzlabda zónázást
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Set-Comment™
senior tag
Valszeg nem, nekem jobban bejott ez a modi super move-ot meg konnyu vedeni kivetel az a par aki fogassal kezdi, pl superman.
Amugy nekem is kell par meccs mire visszaszokom mortalra miota injustice is van, haverok orulnek is olyankor nagyon, mert megtudnak verni vegre
http://itcafe.hu/tema/re_surface_2_vs_lumia_2520/hsz_124-124.html
-
sad_Vamp
őstag
válasz Set-Comment™ #24 üzenetére
Mortalban is kb ilyen agresszív voltam mint itt (vagy inkább fordítva? mind1), csak azt 2-3 idegelő ütést ki tudtam védeni.... ugyan ez problémám, hogy a gép általában probléma nélkül védi a superpowert nekem sose sikerül mert a hülye blokk helyett hátrálni kezd, a streetfighterben ez nem volt ilyen méretű probléma.
És mondom a konstans block és a "jóidőbennyomodmeg" block között hatalmas különbség van itt is ez utóbbi van, csk mivel más a funkciója is van ezen gomboknak, ezért sz@r....
De úgy látom ebben nem fogunk dűlőre jutni.
[ Szerkesztve ]
“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”
-
Set-Comment™
senior tag
Nem kell blokk, lassitja a jatekmenetet, a noob panikszeruen hasznalja es csak dobasparade meg zone pressure lesz minden meccsbol mint mortalban. Sokkal agresszivebb stilust igenyel az injustice ebbol kifolyolag nem lehet kontrakbol meg tuzlabdalovesekbol megoldani a merkozeseket. Nagyon jot tett hogy kiszedtek.
Ertettem elsore is, hogy hianyolod, tanulj meg jatszani es rajossz hogy a mortal odivatu ehhez kepest.
-
sad_Vamp
őstag
válasz Set-Comment™ #22 üzenetére
vazz, de a mortalban is meg itt 2 trigger egyszerre a supermove..... igen.... de egymagában a stance-nak NINCS érdembeli jelentősége, ezért lehetett volna block, erről tépem a számat.
“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”
-
sad_Vamp
őstag
válasz Set-Comment™ #20 üzenetére
Akkor most már ozd meg tudatlan fejemmel kérlek, hogy mire jó a stance ravasz.
-
Set-Comment™
senior tag
Pont a guggolasnal elonyosebb. De pl Scorpion teleportjat eleg nehez vedeni ezzel a rendszerrel. A kulon block csak a mortalban letezik es ez igy is marad. Egyebkent nem kenyelmetlen, epphogy gyorsabb countereket tesz lehetove es a ravasznak kicsit tobb funkcioja van.
-
sad_Vamp
őstag
válasz Set-Comment™ #18 üzenetére
attól még lehetne külön gombja, és ugyanúgy jó időben kellene megnyomni (mint pl Jokernél a B gomb) szóval nem aza a gondom, hogy mortalosítani akarom, hanem hogy a hátra/le egyszerűen kényelmetlen és előnytelen mint block.
-
Set-Comment™
senior tag
Mert mortalban ratenyereltel a blockra es megusztal mindent, itt sokkal nehezebb blokkolni es az escape is sok pluszt ad hozza. Egyebkent aki atskinezett mortalkent tekint ra azon erosen latszik, hogy egyikkel se jatszott Injustice sokkal porgosebb es sokretubb.
-
sad_Vamp
őstag
válasz Physicist03 #12 üzenetére
Mindne GTA jött PCre is.... nemértem mi a para. Ez a motor, meg nagyrészt u.a. mint a moratl motor... itt sincs akadálya.
-
AS
félisten
válasz Physicist03 #12 üzenetére
Ok majd októberben visszatérünk rá
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
válasz danikollar #10 üzenetére
Nem, már kiszivárgott steam és máshol hogy készül.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Kanczy
veterán
Ehh... ha ezt tudom, akkor nem vettem volna meg boxra. Mondjuk már nagyon terveztem a Season Pass-t és csak emiatt a gold előfizetést, végülis abból kijön a pc-s játék ára
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
AS
félisten
válasz Physicist03 #5 üzenetére
Már mint a játék jön PC-re. (Steam szivárgás mint a Mortalnal Ugyan úgy jön egy olyan kiadás ami mindent tartalmazni fog. A neve pedig: GOTY Edition.
-
AS
félisten
Arról miért nincs hír hogy jön pc-re? (Mert jön)
-
Kanczy
veterán
válasz danikollar #1 üzenetére
John Stewart.
-
danikollar
őstag
Nem vagyok nagy jártas ebben, csak a nagyobb hősöket ismered, így őt sem ismerem, most látom először. Jaa és ki az a "Fekete" Lantern, akivel harcol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest