Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
alevan
őstag
F2P lessz
-
r0ach
tag
Nekem hirtelen nagyon Shadow Warrior hangulatom lett.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Frissítve a hír, megjött a normál minőségű trailer.
-
DiamondBack
senior tag
Cseresznyefák, szamuráj szerű ruhák, takonyszerű víz. Ebből ennyit jött át nekem.
-
Sirandrish
legenda
Hát ez meg miez?
-
atike
nagyúr
Scifi japán elemekkel... Érdekes. Akár jól is elsülhet...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Hát, talán a tavalyi Reddit AmA CliffyB-vel, abból is ez a rész:
[–]BenAtkinsChafer 10 points 8 months ago
Yo, Cliff and Co. What will you do in order to set BlueStreak apart from the over over over over saturated market of shooters?
permalink[–]BossKeyCEO 24 points 8 months ago
There's still PLENTY that can be done in regards to environmental manipulation, weaponry, and player movement in the FPS space.
TitanFall tapped into some of the things that excite me in this area - wall running, double jumping, the smart pistol, the mech "absorb bullets and fire them back at people." That's the kind of thinking the FPS market needs, less damned red dot iron sights.
When's the last time you led a target in a mainstream shooter? Pretty rare, it seems. -
.LnB
titán
Arról gondolom volt valami hivatalos állásfoglalás már korábban, hogy FPS lesz a játék ugye? Mert több helyen is olvastam ezt a kijelentést ezzel a teaser-rel kapcsolatban, de ez alapján elég ezoTV-s találgatásnak tűnik ez. Számomra nem egyértelmű el alapján, hogy FPS lesz.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Eddig ez nekem nagyon WTF.
-
alevan
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
gp A hosszú ideje készülő projectben a sci-fi elemeket keverik majd a feudális Japán stílusjegyeivel.
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Kés topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest