Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Newlachka
őstag
válasz
DjShockh89 #8635 üzenetére
p9-en is rossz az NFS..
OTT a játékkal van a baj -
Balathruin
veterán
válasz
DjShockh89 #8642 üzenetére
-
Balathruin
veterán
válasz
Játszottam vele valamennyit míg nem untam meg (1 hónap), manuálisan kell beállítani a grafikát, mert amúgy többet is bír a telefon, de nem sokkal. Ami sokat segít ha a felbontást FullHD-ra állítod.
-
petya220
senior tag
válasz
Nem, nem játszom
Pixeles? mert akkor a gpu miatt van ez... visszaveszi a grafikát -
Szajo
őstag
válasz
DjShockh89 #8420 üzenetére
Már megjott, tényleg nagyon király
-
Tökimanó
senior tag
válasz
DjShockh89 #7438 üzenetére
Hoppá! Fel tudtam rakni Köszi!
Most már csak valahogy a méretén kellene állítanom. Úgy rémlik hogy nagyobb volt a másik telefonon. Vagy csak a szemem lett rosszabb
[ Szerkesztve ]
-
DjShockh89
tag
válasz
DjShockh89 #7437 üzenetére
-
disy68
aktív tag
válasz
DjShockh89 #6644 üzenetére
Ha megvan még a Sony (vagy ismersz valakit, akinek van), akkor fel kell rá rakni az Es File Explorer-t, annak a nyitó lapján van egy APP nevű tool, ami kilistázza a telefonon lévő alkalmazásokat (a gyáriakat is), ráböksz hosszan és le tudod menteni az apk-t, ahova szeretnéd. Biztos van rá egyéb módszer is én ezt ismerem. Ha nincs bennük semmi készülékspecifikus, akkor fog menni a P9 lite-on is.
-
petya220
senior tag
válasz
DjShockh89 #6326 üzenetére
Én sajnos fehéret kaptam az elején... Aminek akkor nemnörültem("A fekete elfogyott".... )
De most hogy láttam élőben a feketét... Nekem jobban tetszik a fehérvalahogy más kisugárzása van
-
ANDROID???
addikt
válasz
DjShockh89 #6326 üzenetére
Van fólia, ha nem vigyázol rá tök mindegy a színe.
Mellesleg a hozzászólásodból talán egy sor off, a többi nem kell off legyen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak újdonsága több ponton erősödött elődjéhez képest: jobb a hardver, az üzemidő, a kijelző, van ujjlenyomat-olvasó, vannak viszont gyenge pontjai is, mint például a kamera.