Hirdetés
- Escape from Tarkov
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Black Myth: Wukong
- World of Tanks - MMO
- Premier előzetesen a Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
macko77
csendes újonc
Elhiszem, követlek titeket.
L01-sem megy fel.
Fura az egész. -
bubus66
nagyúr
válasz
macko77 #11097 üzenetére
Egyszerű mint a pofon ha nem hiszel nekem akkor nézd meg, hogy hány IMEI van?
Az L01-nak a buildja is L21 azért van a dobozon az. Magyarul így néz ki VNS-L21C432B381 SS.
Nekem is VNS-L21 van a dobozon, és még is az L01-es kell.....
(#11099) Balathruin
Te honnan tudod, hogy nyitva van neki???? Mert én nem olvastam... És ő azt meg tudta nézni szerinted..
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz
Balathruin #11093 üzenetére
Igen PID-nélkül hogyan nyitod ki a BL-t???
macko77
Ezt próbáld meg
SS RollBack = HUAWEI P9 Lite Rollback Package (VNS-L01, from Android 7.0 EMUI 5.0, to Android 6.0 EMUI 4.1, C900B300, Hungarian)
SS firmware= HUAWEI P9 Lite Firmware (VNS-L01, Android 6.0, EMUI 4.1.1, C432B161a, NEU)
(#11095) B.Pystike
akkor átadom neked ha már elkezdted...
Mert csak megkeveredik majd.. De 80%, hogy oemifo-t- kell cserélni
Ha ez jó lesz akkor az is ami a logoutomba van jó lesz...
[ Szerkesztve ]
-
macko77
csendes újonc
Új infó a Huawei oldaláról:
Warranty Period Query
The result according to our records is below:
Serial Number: 860918034276628
Product Model: VNS-L01 -
B.Pystike
csendes tag
válasz
macko77 #11088 üzenetére
Az eléggé gond,valamit elcseszett aki mókolta a telefont,de jobban mint én az enyémet.
Esetleg ez ?[ Szerkesztve ]
-
B.Pystike
csendes tag
válasz
macko77 #11086 üzenetére
Vagy a szerviz menüből is elérhető.
A tárcsázóba beütöd a következöt (*#*#2846579#*#*)Utána a következők szerint bökdösd a képernyőt:
ProjectMenu > Software Upgrade > SDCard Upgrade.A telefon ebben az esetben is elkezdi a telepítést, illetve újraindul.
Ugya itt megtalálod a Factory resetet is.
De ha ez sem jön be akkor irány a GSM ahol vetted és dugd le az eladó torkán a telefont!
[ Szerkesztve ]
-
B.Pystike
csendes tag
Próbáltál már Factory resetet?
Hangerő+ és Bekapcsoló gomb) együttes nyomásával lépj be a recoverybe, majd ott a következőket hajtsd végre.
1.wipe/data Factory reset
2. system reboot)Vagy így:
1. wipe/cache particion
2. wipe/data Factory reset
3. system reboot)[ Szerkesztve ]
-
macko77
csendes újonc
válasz
B.Pystike #11083 üzenetére
Szervusz !
Nekem nem indul el. Arról az oldalról szedtem le az ottani linkekről és nem jó. Software install failed !
A többi link amit írtál nem jó.Korábban is onnan szedtem le, de nem megy fel a RollBack sem. Elindul a folyamat, majd a végén failed lett.
[ Szerkesztve ]
-
B.Pystike
csendes tag
válasz
macko77 #11079 üzenetére
Ez a rollback
Ez pedig a ROM
Tehát előbb a rollback a fájl kicsomagolása után dload mappába másolod az UPDATE.APP-ot.
Ha nincs ilyen mappád akkor az egész dload-ot másold az sd-re.
Háromgombossal indít telefon úraindul,illetve feláll a rendszer.
2.A rom kicsomagol dload mappából UPDATE.APP-bemásol a kártya dload mapájába az előzőt felülírod.
Háromgombos indítás és jónak kell lennie.[ Szerkesztve ]
-
macko77
csendes újonc
válasz
B.Pystike #11078 üzenetére
Első lépésként a RollBacket akartam telepíteni, ez egy kicsi fájl.
3 gombbal indítottam, de csak ezt írja ki.
Software Update Failed.
Én nem tudom, hogy melyik csomag kellene, mert nem írta ki semmi, hogy Cxxx meg Bxxx milyen volt.
Én így vettem, örültem mert olcsó volt, és szeretném megcsinálni, ha lehet.Köszönöm a fáradozásotokat !
-
B.Pystike
csendes tag
válasz
macko77 #11077 üzenetére
Ez alapján csináltad?
Szerezze be az VNS-LXX köztes csomagot (UPDATE.APP) az EMUI weboldaláról
Töltse át az UPDATE.APP csomagot a microSD-kártya gyökérkönyvtárában a dload nevű
mappába. Ha a megadott helyen nem található dload nevű mappa, akkor hozza létre. (Az
UPDATE.APP csomagot ne a belső memóriába töltse be.)
A telefon kikapcsolt állapotában a hangerő fel, hangerő le és a bekapcsoló gombot egyszerre
megnyomva és nyomva tartva állítsa a telefont kényszerített frissítési módba. A gombokat
csak a visszaállítás elindulását követően engedje el. A visszaállítás alatt ne használja a telefonját.
Ellenőrizze a köztes csomag verzióját.
Bekapcsolt telefonnál válassza a Settings (Beállítások) > About phone (A telefon névjegye)
menüt, és ellenőrizze, hogy a megjelenő verziószámban az VNS-LXXC900B300 szerepel-e.7. Frissítse a telefont a köztes verzióról Android 6.0
verzióra.
Töltse le az VNS-LXX teljes Android 6.0 csomagját (Fentebb meg találod a megfelelő ROM-t) az EMUI hivatalos weboldaláról. Töltse
át az UPDATE.APP csomagot a microSD-kártya gyökérkönyvtárában a dload nevű
mappába. (Az UPDATE.APP csomagot ne a belső memóriába töltse be.)
A telefon kikapcsolt állapotában a hangerő fel, hangerő le és a bekapcsoló gombot egyszerre
megnyomva és nyomva tartva állítsa a telefont kényszerített frissítési módba. A gombokat
csak a visszaállítás elindulását követően engedje el. A visszaállítás alatt ne használja a telefont.Figyelem a telepítés után a készülék csinál egy factory resetet (user resetnek írja).!!!!
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz
macko77 #11070 üzenetére
(#11072) macko77
Ha dualos akkor a letöltöd az L21-es RollBack-et és az L21C432B160-as ROM-ot Előbb a RollBacket telepíted.
SDkártya/dload/update.app
a ROM-ot is ugyan így kell
(#11074) macko77
Neki Már a rendes build van VNS-L21C432B381 vagy is az öve már frissült a 7.0-ra.
B.Pystike látom meg előzött már..
[ Szerkesztve ]
-
B.Pystike
csendes tag
válasz
macko77 #11070 üzenetére
Ha a bild szám helyén ez látod:build NRD90M test_key akkor valószínűleg igen.
Nekem ugyanezt adta mert rosszul csináltam a visszaállítást.
Ha duálos ahoz a DS firmware,ha egy simes akkor az SS firmware kell!!!
A Rollback ugyanaz.
De a bubus66 leírása alapján teljes lett a siker.[ Szerkesztve ]
-
macko77
csendes újonc
válasz
B.Pystike #11071 üzenetére
Szervusz Pystike !
Akkor ha jól értem a leírást, most csináljak egy 6.0-ára vissza állítást az ott linkelt DualSIM-es Rollback akármivel ?
Ez zavar: "Győződjön meg arról, hogy a telefonja jelenlegi rendszerverziója a Huawei hivatalos
Android 7.0 verziója"SZERKESZTVE:
Amikor elindul a telefon, akkor ezt írja ki.
"Device Unlocked and Can't be Trusted"[ Szerkesztve ]
-
B.Pystike
csendes tag
válasz
bubus66 #11069 üzenetére
Nem nekem FF-el felrakot B381-es rom volt a P9 Lite
Huawei VNS-L21 telómon.
De rollback után egy saját mókolt 6.0-ás romot tettem fel ,
ami miatt szinte összeomlott a telefonom és ez lett a build NRD90M test_key.
Ezután a leírásod alapján megcsináltam újra a folyamatot,de már azáltalad linkelt rommal és minden rendben végigment.Felment az OTA-s B371 majd a B381 is.[ Szerkesztve ]
-
macko77
csendes újonc
válasz
B.Pystike #11067 üzenetére
Szervusz !
Akkor vissza kell raknom a 6.0-ásat ?
Ahogy olvastam, ez a test-keys nem jó jel. Ha jól olvasgattam, itt egy srác téglát csinált a telefonjából.Kedves Bubus66:
Sajnos ezt nem tudom milyen C, de DUAL-os és nincs olyan BUILD szám féle a telefonon.[ Szerkesztve ]
-
ORCA58
addikt
-
B.Pystike
csendes tag
válasz
macko77 #11066 üzenetére
Szia!
Én is hasonló cipőben jártam tegnap,de ez alapján sikerült rendbe tenni a telót pofonegyszerűen.Előbb a rollback,aztán a 6.-os rom.Ha nem menne van itt aki segít!
[ Szerkesztve ]
-
macko77
csendes újonc
Szervusztok !
Vásároltam a Tescoban egy ilyen készüléket egy GSM boltból.
A segítségeteket szeretném kérni, mert ahogy nézem nem jó valami.
Alig vannak , sőt nincsenek huawei alkalmazások, illetve frissítő sincs fent.Adataim:
P9 Lite
Huawei VNS-L21
NRD90M test-keys
EMUI 5.0
Android 7.0Picit visszaolvastam és láttam, hogy ez a test-keys nem jó jel.
Hogyan lehetne ezt orvosolni ?
Köszönöm a segítséget !
-
hramon94
tag
Sziasztok. 7.0-n hol tudom beállítani a mobil adat hónap kezdő napját? 6.0-n a leírásban szereplő rejtett menüben sikerült beállítani és tökéletesen működött de itt nem találtam ilyen beállítási lehetőséget.
-
snooze
veterán
Az értesitési sáv a 6.0-nál jobb volt,mivel osztott volt,legalábbis szerintem..most meg elég kicsi lett az óra,meg az ott megjelenö dolgok..erre állitási lehetöséget nem találtam..
-
Jarod1
veterán
na megjött a 370 es frissítés
-
snooze
veterán
Sziasztok!
Frissités után az ujjlenyomat nyitásra azt irja,hogy a rendszergazda zárolta,és csak koddal lehet nyitni,beállitásokba engedélyezve a nyitás..mi lehet a gond?köszi.[ Szerkesztve ]
-
98bja
senior tag
válasz
tomboy0013 #11056 üzenetére
4-5 app között én simán tudok váltogatni, hatosnál meg már 2 is problémás volt.
-
jatszo
aktív tag
válasz
tomboy0013 #11056 üzenetére
+1
-
MR ME
aktív tag
válasz
ORCA58 #11040 üzenetére
Azt nem tudtam h nem kell hozzá a magazin téma...
Viszont sztem ő arra gondolt h fenn az állapotsávban a hatosnál megjelent a kis ikon az állapotsávban 7nél csak ha feloldottad akkor látszik az ikon, csak az van amit leírtál, de nekem pl az nem jön be mert kiírja az illető üzenetét is a zárképernyőre vibernél,messengernél pl...[ Szerkesztve ]
-
LemPetya
csendes tag
Szép napot! Bluetooth problémám lenne. A telefon nem lát néhány eszközt.. asus androidos táblagépet, fitbit charge 2 fitnes trackert. Egy asus laptopot viszont lát és huawei p8 lite telot látja. A p8 lite se látja az elöbb emlitett 2eszközt. Viszont a asus tablet látja a fitness trackert. Mi a hiba oka!?
-
janes1976
őstag
Akinek véletlen frissítés után nem ismerős az a jel felül, amit így elsőre nem tud beazonosítani, az az NFC
Ez:
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Sziasztok!nougat alatt jobb lett s multitask ? 2gb verzióról van szó .
-
Toby0501
csendes tag
-
bubus66
nagyúr
válasz
online1986 #11037 üzenetére
(#11037) online1986
Miért lenne béta?
(#11036) Gabis
Nekem is fel került alapból..
[ Szerkesztve ]
-
ORCA58
addikt
Benne van az is! Memória tárhely-> tárhely tisztító->Fogaskerék-> Memória tisztítás fehér lista. Fordítottja annak mint a bezárás képernyőzár után. Gyakorlatilag amit ott bekapcsolsz az itt kikapcsol.
Viki1990
Nem kell hozzá magazin téma, mint javasolták. Az a lényeg, hogy olyan kezdőképernyő legyen, ami ki tudja tenni az üzeneteket. Ezek pl. a gyárik. Ilyen a Medal téma kezdőképernyő.Hogy mi hol jelenjen meg:
Beállítások->Értesítések és állapotsáv-Értesítési mód->ikonok
Beállítások->Értesítések és állapotsáv-Értesítések kezelése: Itt programonként szabályozható mi akarsz látni.Messenger, Whatsapp, Viber nálam nem használt, nem próbáltam
ufonauta
Egyel feletted a válasz. Egyébként a bezárás képernyő kikapcsolás után ugyan az, csak fordítva működik. Azt kell megadni, mit akarsz bezárni.[ Szerkesztve ]
-
picilaji
csendes tag
Sziasztok,
Nekem frissítés után nem volt bluetooth, így a Huawei support tanácsára csináltam egy Fr-t.
Most viszont nem tudom megadni a fiókadataimat, mert csak hangfelismerés van, billentyűzet nincs. Így kicsit nehéz mail címet és jelszót bevinni.
Valaki találkozott már ilyen problémával? -
online1986
tag
Sziasztok akkor B381 ez végleges verzió nem a Beta?
-
Gabis
őstag
válasz
Tommy-1998 #11035 üzenetére
Igen azt tudom csak furcsállottam főleg, hogy neked meg alapból felkerült. Na mind1.
-
Gabis
őstag
Sziasztok. A Wps office nektek sem került fel a 7-el?
-
Viki1990
csendes tag
Sziasztok! Nekem is lefrissített B380-ra a telefon. Amit hiányolok de ti mindig tudtok megoldást...
Messenger, Whatsapp, Viber, és az értesítések eddig megjelentek kicsi ikonnal akkor is fent ha nem oldottam fel csak aktivvá tettem a képernyőt , tehát a záróképernyőn is láttam a kis ikonokat fent épp honnan jött üzenetem. Minden beállítást végig néztem, de csak azt tudtam elérni hogy a képernyő közepén jelenítse meg az üzenetet és csak akkor látom a fenti kis ikonokat, ha már feloldottam a telefont.
Erre van valami megoldás??? -
hefike
tag
Frissítés óta nekem nem megy a chromban az online tv m1,m4,duna stb.Nálatok ok?
-
Stylerr
addikt
válasz
bubus66 #11025 üzenetére
Igen, a belső tárhelyen. Sőt, el akartam kezdeni telepíteni mikor 1,5gb volt, mert rányomtam, hogy frissítés, de kiírta, hogy kevés a tárhely. Ezután töröltem pár dolgot, ismét rányomtam, és feltelepítette. Azért van ebben biztonsági rendszer, egy casual felhasználó nem fogja csak úgy letéglázni.
-
Gabis
őstag
Na basszus, megszívattam magam. 6-nál ugye a védett alkalmazásoknál azokat kellet a csúszkával bekapcsolni amiket ne lőjjön ki lezárt képernyőnél. Itt a 7-nél pedig pont fordítva. Nem olvastam el csak automatice csináltam, rutin szerűen.
-
Robertó79
tag
Megjött nekem is a frissités!
Eddig jól szuperál, kivéve a Flash Alarmot nem működik egyáltalán valaki tud esetleg valami hasonlót? -
Forestjo
senior tag
Egy biztos, sok szempontból lett jobb ez a teló! Végre egy sikeres frissítés, vagyis föverzió váltás, ami úgy tűnik jobb lett!
-
bubus66
nagyúr
válasz
Stylerr #11024 üzenetére
Miért keresnék, csak véleményemet, írtam, amit most is tartok...... örülj neki meg annak is, hogy települt és nem lett belőle egy blokk tégla... Mert akkor ma a tied lett volna a második..
Mert tudod (most szerencséd volt) de a rest az kétszer fárad, és másodszor nem biztos, hogy szerencséd lesz... és én is írhattam volna a 2 Gb mert tudom mennyi egy Firmware sőt azt is tudom, kicsomagolva mennyi..
De inkább rá hagyok neki, mint a vak szerencsében bízzak, és csináltatok vele egy blokk téglát....
a belső tárhelyen volt 2 Gb-ot???
(#11026) tomboy0013
Ezért nem értem, a 2Gb hova csomagolta ki akkor szerinted..
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz
Cunaja #11020 üzenetére
Azt tudom de nem biztos, hogy van letöltve Vodafone-os full ROM, azért írtam neki, hogy a BL- zárja vissza..
Mert, itt gyári ROM leszedetni, csak úgy lehet ha saját telefonodon meg csinálod. A B380 még senkinek nem sikerült leszedni..
Akkor a Vodafonost???
[ Szerkesztve ]
-
cubix
tag
Üdv!
Van-e lehetőség a bootnál megjelenő unlockos üzenet eltüntetésére?(OEM unlockolva lett a telefon,C02(Vodafone))[ Szerkesztve ]
-
boneyard
tag
Hali!
Kb. mennyi szabad hely kell a belső memóriában, h települni tudjon a B370? -
barrasz
aktív tag
Azt esetleg valaki megtudná mondani,hogy eddig simán ment az új lenyomatos feloldás most meg utána mindig kéri a kódot.Ezt hol tudom kikapcsolni?
-
bubus66
nagyúr
válasz
FőDudu #10993 üzenetére
akkor ez lesz a build NRD90M test_key
Ez akkor szokott lenni ha nem megfelelő ROM-ot akarsz feltenni.
Vagy a data\hw_init\dataversion.txt ez nem települ update_data_full_VNS-L01_hw_eu innen valami oknál fogva.
a test_key-ben nincsen frissítő téma menü, és jó pár alkalmazás.
-
-
ORCA58
addikt
Első 24 Óra B381-en FR nélkül.
2ó 47p telefon, 57 perc kijelzőidő, 3 Email cím szinkron 15-percenként . Wi-Fi most végig bekapcsolva.
Minden más autószinkron és frissítés kikapcsolva.
100%-ról 74%-ra merült.[ Szerkesztve ]
-
Shryoss
csendes tag
Végre én is tudtam frissíteni, ideje volt már. Először B370 és aztán arra rá a B380 (független, dual simes).
Vártam az app drawer miatt, egyből át is váltottam, csak kár, hogy elég primitív és görgetős. Attól függetlenül tetszik eddig és érdekes a többi pedig majd ezután kiderül. -
FőDudu
veterán
válasz
Balathruin #10994 üzenetére
Akkor az enyemen azert nincs gond az OTA utan(B370 ->B380), mert az 1.94GB-os csomag az full, igaz?
https://goo.gl/photos/DvyiDfik2GYawGy16
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak újdonsága több ponton erősödött elődjéhez képest: jobb a hardver, az üzemidő, a kijelző, van ujjlenyomat-olvasó, vannak viszont gyenge pontjai is, mint például a kamera.