Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
hramon94
tag
Sziasztok. 7.0-n hol tudom beállítani a mobil adat hónap kezdő napját? 6.0-n a leírásban szereplő rejtett menüben sikerült beállítani és tökéletesen működött de itt nem találtam ilyen beállítási lehetőséget.
-
hramon94
tag
Sziasztok. Más nem tapasztalt esetleg olyan problémát hogy a bluetooth hangszóróra kapcsolódva nem volt tiszta a hangzás? P8-al kristálytiszta volt a hangzás és laptoppal is. Főleg a mély hangoknál lehet hallani. Lehet egy equalizer alkalmazás segítene. Használ valaki ilyet?
-
hramon94
tag
Sziasztok. Bekapcsoltam az ujjlenyomatos feloldást és sehogy nem tudom vissza kapcsolni "Nincs" opcióra a képernyőzárat. Azt írja hogy Rendszergazda, szabályzat vagy adattár letiltotta. Mit csináljak hogy jó legyen?
-
hramon94
tag
Sziasztok, tudtok ajánlani ehhez a telefonhoz olyan aluminium tokot ami ütésálló és jól megvédi a telefont? Love Mei Defenderhez hasonlót keresek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak újdonsága több ponton erősödött elődjéhez képest: jobb a hardver, az üzemidő, a kijelző, van ujjlenyomat-olvasó, vannak viszont gyenge pontjai is, mint például a kamera.
- Autós topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Még havi 6 dollárt kérhet a Spotify a plusz funkciókért
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...