-
GAMEPOD.hu
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsofiona
csendes tag
Sziasztok!
Megkaptam az Edigitaltól tegnap vett készüléket.
A csomag sértetlen volt ugyan,de a dobozon a matrica át volt vágva, tehát ki volt nyitva és az egész szép fehér doboz tiszta kosz, ütődött.Telefon benne fóliában, hibátlannak tűnik.
Felhívtam Őket, hogy ez úgy néz ki, mintha 180ezerért egy használt telefont kaptam volna.
De nem tudnak mit tenni mert a futár nem írta rá, hogy sérült.A futár pedig azért nem volt hajlandó ráírni hogy sérült,mert a csomagolás nem volt az és a ahova az x-et kell tennie az a zacskóra vonatkozik...azt mondta biztos a jótállást vették csak ki, hívjam fel őket, de ő nem fog mást x-elni.Szóval Ti legyetek karakánabbak a futárral ha nem tökéletes dobozt kaptok, mert engem így utólag leporoltak az edigital ügyfélszolgálatnál.
Azért írtam nekik egy panasz levelet, hogy nem ezt a szolgáltatást vártam.Most fogom csak bekapcsolni a telót ez a kisebb harc után ami 20 percig ment telefonon...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Suzuki topik
- Építő/felújító topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- Videós, mozgóképes topik
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest