-
GAMEPOD.hu
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaszi87
tag
válasz zsofiona #770 üzenetére
Az komoly, akkor az a megoldás, hogy másik szobában töltöd a telefont ha nem akarsz töltőt cserélni
Aki azon gondolkodik, hogy váltson e iPhone 6S-ről vagy a 2 között hezitál az nyugodtan vegye meg ezt. Használtam 6S-t is, ehhez képest gyerek telefon... Amúgy én sem tudtam megszokni az iOS-t, túl macerás, még az alap funkciókhoz is külön appok kellenek (mint pl kamera felbontás állítás vagy Bluethoot).
-
sdombi
tag
válasz zsofiona #628 üzenetére
Szintén Edigital-tól vettem. A matrica azért volt átvágva mert a jótállási jegyet belerakták gondolom a dobozba. Habár én személyes átvétellel vettem át boltban így ütődés nem volt a dobozon, viszont szintén jó koszos volt maga a doboz külseje, a telefon teljesen sértetlen és hibátlan, azóta is tökéletesen működik.
szerk: másfél hete tok és fólia nélkül használom egy deka karc nincs rajta (silver).
[ Szerkesztve ]
-
Zolom89
senior tag
válasz zsofiona #628 üzenetére
Így van 14 napig elállhatsz a vásárolástól indok nélkül..szimplán nem tetszik és kész. Kapják be ha ennyire harcolni kell azért hogy azt kapd amit jogosan elvársz a pénzedért!
Én vissza adnám hogy még sem kell, aztán megrendeled Médiából vagy akár ugyan onnan egy másikat!“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest