Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddieke666
aktív tag
Vajon miért nem tudok fényképet csatolni a névjegyekhez?A névjegyek a telefonon vannak,a telefon vodás ,gyári rendszerrel.
-
kutyesz71
tag
válasz eddieke666 #20051 üzenetére
Csak akkor engedi ha google fiókban vannak a névjegyek. Nálam legalábbis igy van.
-
eddieke666
aktív tag
Hiába állítom át,hogy csak az ott lévőket mutassa,akkor sem enged képet csatolni.
-
eddieke666
aktív tag
Megoldódott.Leírom hogyan,hátha másnak is szüksége lesz rá egyszer.A google címtárban szerkesztettem a névjegyet,beillesztettem ott a képet.Ezután ha a google fiókról mutatja a névjegyeket akkor megjelennek a képek.
-
k-adi
nagyúr
Hello.
Amióta felraktam az updatet, azóta néha elállítja magától a fényerőt, pedig "nincs auto"-n. Néha pedig olyan csinál, hogy lecsökkenti aztán pár másodperc múlva pedig visszarakja... pedig ilyenkor az aksiban van elég sufla, és olyankor is csinál ilyet amikor töltőn van (tehát nem az a baj hogy kevés % az aksi)
ötlet?
-
-
bardo
tag
Sziasztok,
Van egy MI Band karkötőm és Eddig Cunaja V5-ig működött úgy hogy zárt képernyőn is értesített, de most V6-on nem. Ha feloldom egyből rezeg(értesít) a kicsike. Nem a program jogaival van gond, mert azt be tudtam állítani eddig is és most is. Olyan mintha a BT kapcsolódna ki zárt képernyő esetén. Lehet azt is meg kell valahol mondani hogy ezt ne tegye?
Köszi,
BardoHuawei P9 L09C432, Mate 10 Pro Telekom single sim
-
k-adi
nagyúr
válasz MK VII #20057 üzenetére
Azért most tűnt fel csak, mert most fordul elő gyakran, konkrétan a nemrég említett update után ami a c432 B391.
Eddig felraktam max.-ra a fényerőt (én úgy szeretem ) és ott is marad, update után meg magától leveszi néha, de néha meg elszégyelli magát és visszateszi magától maxra ...
-
dobdan1
csendes tag
Volt egy kis időm. Kiszedtem az SD kártyát a telefonból és kártyaolvasóval rádugtam a gépre. Éssssssss láss csodát a DCIM mappán belül a Camera mappában ott vannak a képek, az összes. Amennyiben visszarakom telefonba és a telefont csatlakoztatom a pc-re, úgy megint csak 54 képet lát a windows a 212-ből. Ki érti ezt??? Mind sima kép, egyik sem RAW és szerkesztett. Alap fotó az összes.
-
sirokipatrik
aktív tag
válasz dobdan1 #20063 üzenetére
Ha az SD kártya exFat formátumban van, tud érdekes dolgokat produkálni a telefonban. Például nekem olyankor törölni nem lehet róla. Szerintem érdemesebb NTFS-be formázni, nekem úgy jóval stabilabb a működés. Nem beszélve arról hogy nekem gyorsabb is ha számítógépre csatlakoztatom MTP módban és úgy másolok rá. Próbáld ki. 64gb fölött más szóba sem jöhet igazából (exFat, NTFS).
-
Tybor99
tag
válasz sirokipatrik #20066 üzenetére
Exfat akkor előnyös ha sok nagy fájlt tárolunk az egységen akkor azok elérése másolása gyorsabb, NTFS pedig sok apró fájl esetén pörgősebb gyorsabb
-
Dell XPS
veterán
Sziasztok!
Eljutottam B391 -es verzióig, viszont nem a teljes csomagot töltöttem le. Hogyan tudok visszamenni B386 -ig?
Köszi!
Üdv, Dell XPS
-
MK VII
veterán
válasz Dell XPS #20074 üzenetére
Jaa.. Értem.. Tehát akkor egy olyan 600mb méretű frissítést telepítettél fel?
Ha vissza akarsz térni B386-ra akkor elvileg megint végig kell csinálnod a rollbackos dolgot, aztán vissza 6.0-ra és onnan felfrissíted a telefont..
De majd valaki megcáfol, ha nem muszáj addig visszamenni... Rég volt a kezemben P9.. -
Newlachka
őstag
sziasztok,
Egyik ismerősöm vett egy p10 lite-ot+okostokot T-nél,és az órát nem teszi ki az okos tok ablakára.
Ugye intelligens asszisztensnél bekapcsoltuk az okostok funkciót,de akkor sem.
Kell még valamit állítani? -
Septum15
aktív tag
Hogy ha olyan előfizetésem van, amiben különböző szolgáltatások, oldalak korlátlan nettel mennek, mint például a Facebook, Twitter, Instagram, Spotify, stb. akkor a szolgáltató azok az oldalak szervereivel való kommunikációt nem méri, vagy csak az appból való forgalmat nem méri? Szóval tudnék más appból vagy böngészőből is korlátlanul facebookozni, vagy csak a hivatalos appból? Illetve ha megosztom a netet, és más is használja, akkor nekik is korlátlan annak az oldalnak a használata, vagy az már rendes mobilnetből számolja?
-
hurrikan
addikt
Megjött a 393-as update.
Így 1 hétre a391-reKözben a FF -ben meg már feltűnt a 394-es is, mai dátummal.
[ Szerkesztve ]
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
L19, B386.
jóideig műköödött a notification led, mostanában semmit nem csinál, csak töltéskor világít.
mi lehet a gond? be van kapcsolva a beállításokban[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
válasz ferrari0819 #20083 üzenetére
csináltam mellé egy restartot is és működik
köszi
pedig próbáltam már -
Steelheart2
őstag
Sziasztok.L19 es P9 emre még nem jött frissités.A FF ben csak a 388 as tudnám letölteni.A 386 van fennt,de szeretném felrakni valamelyik ujabb romot,mert nagyon merül az akksim.A full otánál,ha a downlodra nyomok,akkor feljön 1 ablak 3 bepipálhato opcioval.Ott mit kell kipipálni? Köszönöm?
Erre gondolok:Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
MK VII
veterán
válasz Steelheart2 #20086 üzenetére
Szia.
A középsőt. -
Tybor99
tag
Nos szeretnék vissza térni Telekomos romhoz tudom le van írva részletesen minden a blogba de én mielőtt cunaja romjat kezdtem volna fel rakni akkor már egy 3 gombossal elbasztam a gyári romot azért kerültem ide 😂😂 most egy darabig szeretnék telekomos romra váltani ha lenne valakinek ideje és türelme és le írná szépen sorba azt nagyon meg koszonnem blogba én valahogy bele kavarodok és nem szeretném elcseszni
-
eastsider
nagyúr
miután letöltöm, hogy tudom telepíteni a telóra? gyári recoveryvel?
-
Steelheart2
őstag
válasz eastsider #20090 üzenetére
Én ugy tudom,hogy a letöltés után,kicsomagolod a memoriakártya dload mappájába.Ha nincs ilyen mappád,akkor létrehozod.A kártya gyökérkönyvtárában kell létrehozni.Utánna a 3 gombos modszerrel telepitted.De ha rosszul tudom,akkor valaki kijavit majd.Én sem csinálltam még.Most csomagolom ki.
[ Szerkesztve ]
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
Septum15
aktív tag
válasz Steelheart2 #20091 üzenetére
Jól mondtad. Gyári recovery fog kelleni
-
ignisz
senior tag
Szép estét. Az előbb próbáltam FF-rel a B393 frissítést, de hitelesítési gondok miatt nem telepíthető. Most az egyik B394.et próbálom. Nekem két full OTA-s B394 van. Méretre egyformák csak a sorszám más.
-
Nessiel
csendes tag
Én Media Marktban vettem a P9-emet. Folyamatosan nyomon követem a fórumot és látom, hogy sokaknak frissebb buildjük van, mint a B386. Nekem ez van fent és nincs frissítés. Felhívtam ma a Huawei ügyfélszolgálatát ezzel kapcsolatosan és az Oreo frissítéssel kapcsolatban is. Az Oreo frissítést természetesen nem tudták megerősíteni. Miért is tudták volna... Emailben elkérték az IMEI számomat, hogy megnézzék, hogy mi a probléma. Nagyon gyorsan jött válasz, csak épp eléggé elszomorító:
"Köszönöm az Ön által küldött adatokat, ezek alapján van ennél frissebb verzió is telefonod készülékére. Sajnos jelenleg nem rendelkezünk firmware csomagokkal, ezért javaslom, hogy a megfelelő szoftver telepítésével kapcsolatban forduljon hivatalos szerviz partnerünkhöz a TMX Kft.-hez. Szervizünkbe való elküldés menetéről a csatolt fájlban bővebb információt talál."
Ez egy vicc. Nem tudok jobb szavakat találni erre. Hál' istennek Nyíregyházán van Huawei márkaszervíz, de most azért szedjek le minden adatot a telefonomról és adjam ki a kezemből, mert nem bírnak normálisan kiadni egy frissítést?
Az Oreo frissítéssel kapcsolatosan pedig, tudom, hogy jól működik a jelenlegi android is ezeken a készülékeken, de ha nem adják ki rá a 8.0-át az körülbelül azt jelenti, hogy abszolút nem érdeklik a régebbi ügyfelek őket.
Elnézést a negatív hangvételű hozzászólásom miatt, de nem igy kellene működnie a dolgoknak.
-
Tybor99
tag
Valaki akkor esetleg gyorsba le tudná nekem írni hogy érdemesebb csinálnom ? Telekomos romot akarok vissza varázsolni Cunaja V6 ról . a mentésem pedig sajnos csak egy C900B valamiről van szóval csak találgatni tudok hogy mit kellene csinálni de nem akarok világító telefont igaz Bl- nyitva de akkor sem akarom a poklot megjárni . Szóval V6 ról ha jól értelmezem kell egy
B386 gyári recovery és img majd azt felrakva egy B386 rom telepít 3 gombos módszer
majd egy Roll back és mehet fel 3 gombossal a telekomos rom ? -
hurrikan
addikt
válasz ignisz #20094 üzenetére
Amíg nem jön ki hivatalosan nem is fogod tudni feltenni.
Vagy amíg nem lesz Full OTA-MF-PV csomag. Ami végéről hiányzik a PV az még nem hitelesített, azok nem fognak felmenni root nélkül.De a 393 ma kijött hivatalosan gyári OTA-n C432-re. Nyomj rá a frissítés keresésére.
És elvileg a 394 is jön jövőhéten hivatalosan tehát nem kell siettetni.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
Cunaja
Topikgazda
válasz Tybor99 #20096 üzenetére
Csak olvasni kell és visszatérni elsőnek gyári B386-ra. Ezután lehet a Rollback és a B130 ha L09-es vagy.
Ha feltudtad rakni a V6-ot, ezt is megtudod csinálni.
Olvasni és olvasni! Nem azért küzdők órákat egy leírással, hogy mindent 1000x írjak le. Körül kell nézni és megtalálod a leirást.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Tybor99
tag
válasz Cunaja #20099 üzenetére
Szóval letöltöm a B386 gyári boot,és recovery.img majd sd kártyára másolom a b386 ot felrakom a recovery-t és boot.img fájlt telóra kábel segítségével és 3 gombossal rátolom a V6 ra így lessz C432B386 majd roll back és mehet simán Telekomos rom ha jól értelmezek mindent
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Napelem
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mesterséges intelligencia topik
- Filmgyűjtés
- Kezdő fotósok digitális fényképei