Új hozzászólás Aktív témák

  • Nessiel

    csendes tag

    válasz Steelheart2 #20086 üzenetére

    Én Media Marktban vettem a P9-emet. Folyamatosan nyomon követem a fórumot és látom, hogy sokaknak frissebb buildjük van, mint a B386. Nekem ez van fent és nincs frissítés. Felhívtam ma a Huawei ügyfélszolgálatát ezzel kapcsolatosan és az Oreo frissítéssel kapcsolatban is. Az Oreo frissítést természetesen nem tudták megerősíteni. Miért is tudták volna... Emailben elkérték az IMEI számomat, hogy megnézzék, hogy mi a probléma. Nagyon gyorsan jött válasz, csak épp eléggé elszomorító:

    "Köszönöm az Ön által küldött adatokat, ezek alapján van ennél frissebb verzió is telefonod készülékére. Sajnos jelenleg nem rendelkezünk firmware csomagokkal, ezért javaslom, hogy a megfelelő szoftver telepítésével kapcsolatban forduljon hivatalos szerviz partnerünkhöz a TMX Kft.-hez. Szervizünkbe való elküldés menetéről a csatolt fájlban bővebb információt talál."

    Ez egy vicc. Nem tudok jobb szavakat találni erre. Hál' istennek Nyíregyházán van Huawei márkaszervíz, de most azért szedjek le minden adatot a telefonomról és adjam ki a kezemből, mert nem bírnak normálisan kiadni egy frissítést?

    Az Oreo frissítéssel kapcsolatosan pedig, tudom, hogy jól működik a jelenlegi android is ezeken a készülékeken, de ha nem adják ki rá a 8.0-át az körülbelül azt jelenti, hogy abszolút nem érdeklik a régebbi ügyfelek őket.

    Elnézést a negatív hangvételű hozzászólásom miatt, de nem igy kellene működnie a dolgoknak.

Új hozzászólás Aktív témák