Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carpinus
csendes tag
válasz Cunaja #19198 üzenetére
Szia! Nekem hasonló problémám van. Gyári gmail appból bármilyen linkre kattintva nem nyitja meg az alapértelmezett böngészőben, hanem a képen látható szöveget írja ki. Csak a böngészőt megnyitva ugrik az adott oldalra. De a Telefonkezelőben nekem nincs olyan, hogy Engedélykezelő. EVA-L09C432B386, független
-
-
dajdaj
tag
Cunaja nézzd már meg kérlek, (Cunaja v5_mod) megy-e neked a fotók autó szinkronizálás, csak most vettem észre. (Halkan jegyzem meg maga a szinkron megy.) Vagyis a fiók beállításokban nem látszik melyik fiókkal szinkronizál? Ez az űzi fogad ha beállítom akármelyik email-t, Automatikus Biztonsági Mentés: beállítás-lekérés sikertelen. Ez lehet a telefontól, valami hibától, amit az újra rakásból szenvedett el a telo? Köszi.
-
Pinyo16689
senior tag
Valaki tudna segítrni abban, honnan tudnám letölteni a telenoros L09C432B386 full rom-ot?
Honor 200 pro black ; Huawei p30 pro ; Honor 20 ; Huawei p9 ; Nokia 930
-
Cunaja
Topikgazda
válasz Pinyo16689 #19205 üzenetére
[EVA-L09C432B386]
Dajdaj: Annak a programnak, amivel szinkronizálni szeretnél, engedélyezni kell a másodlagos indítást.
Telefonkezelő, majd elhúzod jobbról balra és automatikus indítás. Itt a másodlagos indítást engedélyezd a proginak.
Nálam a Google Drive, automatikusan szinkronizálja a Google Fotókból. Ha fényképezek, és a Google Fotókban megnézem a képet, a háttérben már kúszik is fel a drive-ba. Egyszóval megy V5 módon, csak tanulni kell, hogy alapból a rom, az összes automatikus indítást kilövi. Utólag kell engedélyezni, amit szeretnél.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
jenco73
csendes tag
Sziasztok!
Tervezem egy P9 vásárlását, Samsung A3 2016-ról váltanék. Azt szeretném kérdezni hogy érdemes 7-es androidra frissíteni mindjárt az elején mielőtt belakom a telefont vagy maradjak a stabi 6-os androidon? Stabilabb a single sim mint a dual sim verzió? Nem szempont a dual sim de tudnám használni van céges kártyám azt használom a privát számomat jegeltem pár éve. -
Muerte68
addikt
-
bocy1977
csendes újonc
Sziasztok-
Olyat kérdeznék hogy tettem fel egy romot a telefonomra (ami huawei p9 eva L09-c150b170 volt) . NewWorld-7-by-Tecalote romját tettem fel.Vissza raktam a gyári recoveryt utánna 3 gombos módszerrel fel flasheltem a C432B182-t,telefon ujra indult és C900B182 van rajta erre rá lehet telepiteni másikat amitöl C432-es lesz?
Cunaja leirásában már nem érhetö el az oem info,gondolom ezt kéne fel flashelni bootloader nyitás és twrp flash után.
Segitséged elöre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
zizike22
tag
valaki adna mukodi linket a b182 es romtol mert nem megy semmi
-
zizike22
tag
me az ome info t se tudom letolteni
-
Muerte68
addikt
A t-kom-os teló a P9lite-P8-hoz hasonlóan független?-vagy honnnan lehet megtudni az -e vagy nem?
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
bocy1977
csendes újonc
válasz zizike22 #19219 üzenetére
Azt le irhatnád eddig mit csináltál,az lemaradt.
Cunaja leirása alapján csináltad?
Lehet kell neki az oeminfo hogy felmenjen az újabb verzió.
Gondolom a recoveryböl a gyári van fent és bootloader zárt.
Nem igazán értem még én se hogyan müködik ez a rendszer,samsungom volt eddig és htc-m azok egyszerübbek.[ Szerkesztve ]
-
Septum15
aktív tag
-
zizike22
tag
na most a b182 on vagyok mi a tehendo Hicare ban nem ajánl fel semmit
-
Cunaja
Topikgazda
Felhívás!
Aki az XDA-ról telepít Custom romot, az ott kérdezzen és ne itt.
Aki elrontja a telefonját egy XDA telepítés miatt, az szintén ott kérjen segítséget, mert ott biztosan jobban értenek hozzá.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
Topikgazda
válasz redbiro #19231 üzenetére
Ez nem hangulat keltés,hanem az igazság. Többször leírtam már. Aki XDA romot használ, az ott kérdezzen. Aki magyar oldalról, az meg itt. Ök tudják, hogy lehet a romukból kimászni.
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
bocy1977
csendes újonc
válasz Septum15 #19229 üzenetére
Rájöttem hol rontottam el,amit az xda-n találtam és be linkeltem korábban onnan töltöttem le a romot.
Erröl meg is feledkeztem,ezt az oldalt vagyis Cunaja leírást egy másik magyar fórumon kaptam és ez alapján akartam csinálni,a gépemen megtaláltam a C432B182es romot és azt hittem meg egyezik ami ezen leirásban szerepel.
Megpróbálom rá flashelni az oeminfót és utánna az innen letöltött C432B182-öt fel flashelni.
Köszönöm a segitséged!! -
bubus66
nagyúr
válasz Muerte68 #19214 üzenetére
(#19214) Muerte68
Szia itt megtalálod Ugyan úgy kell mint az általad felsoroltaknál.
(#19232) Cunaja
Ez így van és igazad van én is ezt vallom aki az XDA-ról telepíti a custom ROM-okat az ott is kérjen segítséget, és ezért senki nem haragudhat meg..... (Halkan meg jegyzem, volt már olyan, hogy nem kapott segítséget, az user attól aki csinálta a ROM-ot).
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
-
bocy1977
csendes újonc
válasz Septum15 #19229 üzenetére
Nos ahogy tanácsoltad bootloader nyitás,twrp telepités,oeminfo telepités utánna telefon ujraindit egy kis beállitgatás és amint megvan már ott is van a jel a beállitásnál hogy van frissités de az még nem szabad felrakni mert nem fog sikerülni.
Sd kártyára felmásol a dload mappába a C432B182 full update app,3 gombos frissités inditása,utánna ujra indul
megint beállitás és már van ujabb frissités de már L09-C432B383 ami már emui 5 android 7.0
Legközelebb jobban elolvasom mi a fórum címe.
Nagyon szépen köszönöm a segitséget.
Kedves Cunaj úrnak is.
Sziasztok szép álmokat mindenkinek. -
Muerte68
addikt
válasz philoxenia #19239 üzenetére
A 8 meg a lite ok is de úgy néz ki hogy eddig voltak jófejek
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
dajdaj
tag
válasz Cunaja #19206 üzenetére
Szia. Mint írtam is a szinkronizáció maga működik. A szinkronizálandó e-mail cím nem látszik a beállításokban... [link] Itt nem látszik az e-mail címem! Alul van a buborék üzenet, amit nem értek. A szinkronizálás továbbra is működik, csak nem értem ezt az ellentmondást a beállításokban.
-
csocsoszán
őstag
válasz Cunaja #19232 üzenetére
Bizony volt, hogy nehezen jött válasz! Kétségbeesésem miatt más rom topikjában érdeklődtem, elhajtottak, hogy ne itt tegyem fel a kérdésem! Sőt letoltak, hogy miért kellett azt a rossz romot felrakni!
Teljesen igazat adok neked! Nem kívánom folytatni a vitát, csak tapasztalatom írtam le.[ Szerkesztve ]
Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
zizike22
tag
valaki el jutok b182 ig de semmi most a b322 probáltam de ott is failt ir ajjj nem tudok tovabb menni mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone XR 64GB Yettel Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3818
- iPhone SE 2022 3gen. 128GB Vodafone Újszerű/1-3 hónap gar./p3816
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest