Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marco0007
aktív tag
válasz Cunaja #19600 üzenetére
Király lett minden Mester! V6 POWA! Ígértél egy leírást, hogy lehet az üzenetküldő appokat és egyéb progikat védetté tenni, illetve h a háttérben is fussanak. Illetve egy tejes, részletes leírás a gyári romra való visszatéréshez. Ezek mikorra várhatóak? Nem akarlak sürgetni, így is minden perfect! Jár a csillagos 5!
[ Szerkesztve ]
-
mkardi
újonc
Még egy észrevétel L-19 nél a hang beállításnás egy csengőhangot lehet beállítani,külön kártyánként nem.Ha rá néznél.Köszi.
-
Cunaja
Topikgazda
-
Cunaja
Topikgazda
Nézzétek már meg légyszi a leírást, hogy érthető-e? [V6]
Ma már nem leszek csak fél órát, azért kérdezem.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
raven24
tag
Szaisztok! Adott egy T-mobile függő P9, gyári visszaállítás után eltűnt a kamera és a billentyűzet alkalmazás.
Találkoztatok már ilyennel? iPhone 14 Pro Max Deep Purple Eladó parfümök!! Nézz be hozzám!
-
MK VII
veterán
Tényleg skacok...
raven24 hozzászólásáról jutott eszembe, hogy ugye már mindenki kifüggetlenítette a Telekom függő P9-cét!
Ha még nem akkor hajrá!!
Hűségidőtől, szerződéstől telefontól függetlenül minden Telekomos készüléket lehet függetleníttetni. Még a 10 éves sz@rokat is.
1414-et felhívni, megadni az imei-t aztán az sms-ben kapott kódot, egy másik szolgáltatós sim kártyát behelyezve az ablakba beírni..
Iphone-nál még sms-sel sem kell szórakozni. Az automatikusan függetlenedik.[ Szerkesztve ]
-
Sungoo
addikt
A sok rom mellett egy szerény kérdés. Létezik, hogy ennek a készüléknek (L19) gyengül a WIFI jelvételi képessége? Kb 8 méterre a routetről, ahol más eszközök, telefonok simán kommunikálnak, az enyém elhasal. Jelerősség szerinte megfelelő, de az oldalak betöltése nulla...Ma este majdnem úgy járt, mint MK VII kolléga legutóbbi P9-e. Egyszer falhoz szabom. A legfrissebb gyári független rom van rajta.
-
haliho0
tag
Köszönöm a munkádat!
L19-es telefonom van, feltettem rá a V6-ot.
Én nem használok két kártyát, de nálam állítható külön a csengőhang.
Amit nagyon hiányolok, vagy nem találom, a névjegyek rendezési módja. Alapból elől akarja írni a családnevet (angol forma szerintit), csakhogy nekem így pont megfordítja a neveket. A gyári is így kezdte, de ott lehetett választani. Lehet ezen segíteni? -
M_Toni
csendes tag
A firmware finderrel történő frissÍtéshez is rootolni kell a készüléket?
beállítottam a fentebb linkelt leírás szerint. Le is jön a gyári frissítőben a legújabb 393, csak nem települ. nem hiteles a letöltött fájl.[ Szerkesztve ]
-
MM
őstag
válasz Sungoo #19612 üzenetére
Mikor a C432B386 kijött, és OTA felraktam, a Wifi egyből hülyülni kezdett, de más bugok is előjöttek, azzal együtt, hogy nálam minden korábbi hibát orvosolt.
FR után már egyedül a Wifi bug maradt meg. Ez pedig nem állandó, újraindítás után kb 1 héttel kezd átváltani mobil kapcsolatra rendszeresen, olyan helyen, ahol előtte mindig kapcsolódott. Szóval azóta kb. hetente újraindítás, ezzel együtt tudok élni.(Amivel nem, és lassan cserélem a telefont CSAK emiatt, az a borzasztó videó felvételi képesség... Ilyen kamera mellett ez hogy sikerült... ezért nem is hiszem el, hogy ne lehetett volna ezt szoftveresen orvosolni.)
[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
Topikgazda
Várjál meg két frissítést, mert a kamera és wifi driver is cserélve lett.
Talán neked is jobban megfelel majd. Persze nem befolyásolni szeretnélek a döntésben, csak egy ötlet volt.
Ha másnál nem jelentkezik ez a wifi gond, akkor lehet nálad van hiba.
Nálam a wifi változó, de csak napszaknak megfelelően ha otthon vagyok, ez a panel átok. Már annyian vannak 5ghz wifin is, hogy az is változik. 1 éve még egésznap full jelem volt mindig. Hajnalban és késő este full, de napközben 3-4 a jel. Fejlődnek a szomszédok is.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
haliho0
tag
Van ötleted a névjegyek rendezésére?
Másik problémám: van egy kedvenc időjárás widgetem, az Aix weather, mely egy egysoros widget kellene legyen, de a V6-on kétsoros lesz és nem lehet átméretezni sem. B386-on jó volt. Ki tudnád próbálni, hogy nálad jól működik-e? E miatt nem akarnék másik launchert... -
fecus
őstag
A névjegyekről jut eszembe:
Céges telefon, gyári ROM True Phone dialer progi. Szinkronizálva van a céges outlookkal.
Amelyik nevet felhívom annál az Outlookban megfordítja a kereszt- és vezetékneveket. Ha az outlook névjegykártya nézetben rákattintok a "Teljes Név" gombra és utána az Ok gombra (tehát semmit sem állítok el vagy írok be) akkor visszafordul. A következő hívás után megint vissza.
Ez így még nem nagy gond, de az Outlookban innentől kezdve minden keresőben (pl. névjegyzék, email) fordítva jelenik meg. Praktikusan a keresztnevére kell keresni. A telefonon marad a jó sorrend.Ha valakinek van ötlete miképpen lehetne kiküszöbölni ezt az idegesítő gondot, azt megköszönném!
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Tybor99
tag
Valaki esetleg tudja hol lehet a videó felvétel mikrofon érzékenységét lentebb állítani ??? linekelek ide 2 youtubos videóm az elsőn még gyári android volt azon nem torzított annyira
https://www.youtube.com/watch?v=9pGfj3DLNyc
a 2. on pedig már Cunaja v5 vagy v4 volt ezt szeretném valahogy ki küszöbölni mert így ha nagyon csapatom akkor ki se lehet venni a felvételből mit hallgatok ...
https://www.youtube.com/watch?v=7SnLhYdnSPM
Előre is köszönöm ! -
őstag
Ezt nem értem. Gyári MM-en nekem nincs baj a videóval! Használom... és elég korrekt, ha megfelelőek a fényviszonyok. Mondom ezt egy néhány éve abbahagyott, de egyébként 13 éves stúdiós múlttal a hátam mögött... Pedig voltak a válamon milliós kamerák is. Persze mind a fotózásnál itt is számít a téma, a megfelelő szög, a megfelelő fókusz ami befolyásolja a fényt is stb..
Szóval az MM-en az L19-nél én ilyen gondot nem tapasztaltam.
Persze max minőségen 1080p 60fps hajtom, hogy az utómunkánál tudjak pl. a sebességet változtatni és legyen tartalék. A sima 1080p-nél sajnos változó FPS-el dolgozik, ami elég horror... főleg az utómunkánál, hiszen nem szabványos. Otthoni célra több, mint megfelelő...[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
MM
őstag
válasz bluemirage #19628 üzenetére
Köszi, ezzel a rángatásra is megkaptam a választ, nem gondoltam, hogy van változó FPS-el készülő felvétel.
B386-on az 1080P egy gyenge 720p részletességével vetekszik.Előtte Lumia 930-at 1080p-ben használtam, az annyira jó volt, hogy a 4K eszembe sem jutott, pedig azt is tudta. Aztán jött a Nexus 5X, aminél ez szintén elmondható volt, bár ott az OIS nagyon hiányzott.
[ Szerkesztve ]
-
bocy1977
csendes újonc
válasz M_Toni #19617 üzenetére
Szia.
Nekem nincs rootolva még és nem is kell hozzá.
Mielött letöltöd a firmwaret elötte meg kell nézni a Check Firmware Accest,ha azt irja The firmware is not approved for installation (neked ez miatt nem települt) akkor még nem volt jóváhagyva (ha jól értelmeztem) így felesleges is addig letölteni.[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
MM
őstag
válasz bluemirage #19631 üzenetére
Kipróbáltam 60fps-el is, de Drive-ról visszanézve ugyanúgy szaggat.
De a telefonon nézve is. Csak azt nem tudom, ha nálam van a hiba, akkor mit csináljak?
FR is megvolt... -
tamás86
tag
Sziasztok. Következö a problémám. Egyik nougaton se megy normálisan a youtube vr akkor mikor rákatintok a cardbord ikonra eszeveszet ugrálást tapasztalok ez nagyon sokaknál elöjön huawei teloknál nougatra áttérés után 6-os droidon minden okés. Huawei honor 8 nál is többen tapasztalták de megoldást senki nem tud. Én most b391 es nougaton vagyok német 1und1 os telo. Ota-n jött az update.Nagyon hálás lennék ha valaki segitene rájönni a megoldásra. Töbször kérdeztem itt de elsiklott felette mindenk azért probálkozok sokadjára hátha azota lett megoldás. Köszönöm elöre is. Sokaknak hasznos lenne egy megoldás.
-
tamás86
tag
válasz Cunaja #19635 üzenetére
Hát igen elég furcsa dolog ez mert nejem p9 én mukodik. Peddig az is ugyan ugy b391 en van. Csak az övé fehér. És ő csak akkor frissitett mikor feldobta neki ota-n. Én nougatra egyszer felraktam 3 gombos modszerrel még a b378 at. De azota vokt rollback es normalisan frissult de nem megy csak 6-os droidon azon most is megy ha rollbacket csinálok.Probaltam a te romod közül a v4 v5 v5lite. Azon is fent állt ez de gondolom nem hatdveres hiba mert akkor 6-os droidon se menne rollback után.
[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
Topikgazda
válasz tamás86 #19636 üzenetére
Igen, már tudjuk sajnos, hogy hardver különbségek vannak, P9 és P9 között.
Tuti ez az oka, mert más mi lehetne. Ha visszatértél 6.0-ra és onnan OTA formában jöttél, ahogyan írtad is, rom hiba nem lehet.
Cserélj az asszonykáddal.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
-
Attila8006
aktív tag
Kedves tagok.Én tök hülye vagyok ehhez ezért inkább leírom nektek.
Adott egy P9 EVA-L09 ((B345))van rajta
Szóval pár napja van nálam.Megvettem használtan a srác mikor mutogatta megtetszett így a bolt létrejött.
Csinált rajta egy gyári beállítás visszaállítást ám közbe lemerült a telefon.Nagy nehezen életbe tudtam hozni (full alapra) ekkor tünt fel pár apróság.Mikor beindult,billenytyűzet nem volt csak beszélni lehetett a telefonhoz úgy írt.Nagy nehezen telepítettem rá egy billentyűzetet (külső apk) ekkor látszólag minden rendbe lett de feltüntek a hiányosságok..se normális billentyű,se csengődallamok,se ébresztő,se kamera ikon stb..bármit letöltök onnantól megy,de ez nem állapot.csapattam egy hard resetet mire a telefon teljesen megadta magát.Ekkor szervízbe került ahol potom 4napot volt.Majd visszakaptam.Éljen működik címszóval bele is vetettem magam.de feltünt hogy a bilentyűzet mintha a play áruházból lenne letöltve hozzá és a kamera is..csengődallamok ugyan lettek benne de semmi extra..se ébresztő se vaku..semmi.külön progtam telepítésével minden indítható,de ez nekem nem tetszik így.Mit lehetne csinálni?Van a közelembe olyan ember aki megoldaná ezeket a gondokat?""Törökszentmiklós""[ Módosította: philoxenia ]
Az elv olyan, mint a fing:Tartja az ember, amíg tudja.
-
Cunaja
Topikgazda
válasz Attila8006 #19640 üzenetére
Némi juttatás szöveg a végére nem kellene.
Amúgy van egy összefoglaló amiben sok minden szerepel, ott a blogom is.
Ha jobb felső sarokban a keresőbe beírod(asztali nézet), hogy nincs kamera, kidobja a hozzászólásokat.
Na mindegy, leírom mi a baj.
Az FR. törli a telefon tartalmát és sajnos nem minden jön vissza, ez köszönhető a Nougat sajátosságának. (data/hw_init mappa).
Egyszóval most fél rom van a telefonon. A régió számot nem írtad EVA-L09C.. C02 Voda; C150 T-mob; C432 Telenor és EU.
Ha C432, a blogomban megtalálod az EVA-L09C432B386-os romot, letöltöd és az első részt kicsomagolva a külső sd-kártya dload mappába másolod, majd 3 gombos módszerrel telepíted. Ezután a második részt is kicsomagolva a dload mappába(csak az legyen ott) másolod és szintén 3 gombos módszerrel telepíted. Minden jó lesz.
Ha nem C432, akkor írd meg milyen.[ Szerkesztve ]
-
Attila8006
aktív tag
köszönöm a módosítást philoxenia és elnézést...
csak már kezdek beleesni a pánikba
Elvileg mobilosok hozták helyre..de akkor miért csak fél romot kreáltak ráAz elv olyan, mint a fing:Tartja az ember, amíg tudja.
-
őstag
ha ez vigasztal, nekem is szaggat a 60fps, mindegy hogy belső tárhelyet, vagy külső sd-t választok mentésre. nem tudom mi a megoldás, mert a sima 1080p minősége néha tényleg gyalázatos és custom romok híján próbálkozni se lehet mással.
[ Szerkesztve ]
it never gets easier, you just go faster
-
Cunaja
Topikgazda
válasz Attila8006 #19642 üzenetére
Letöltöd a telefonodra [Ezt]. Majd rányomsz a rom számára és elindul a kereső. Ezután a EVA-L09C02B340 és azt romot választod, ami alatt ez van. 2017.01.12 2.509GB FullOTA-MF-PV, majd Download-ra nyomsz. Itt bejelölöd az update.zip és a legelső vodafone/default/update_data_full_vodafone.zip-et.
Lejön, majd a C432-nél leírt módon telepíted. Elsőnek az update.zip és másodszorra a data részt, természetesen kicsomagolod őket a memóriakártya dload mappába.
Ne foglalkozz vele, hogy ez B340, de helyre pofozza a telót.
Ha valamit nem értesz, akkor írj, és valaki válaszol, mert én csak este leszek.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Attila8006
aktív tag
válasz Cunaja #19646 üzenetére
Köszönöm hogyan kell telepíteni?Mert nem találom a "Lejön, majd a C432-nél leírt módon telepíted. "
magyarán amikor lejön a 2 file,előszőr az update.zip filet kell egy memória kártyán létrehozott dload mappába másolni (kicsomagolva)
mikor az végigment akkor meg..akkor a dload mappa tartalmát letörölni és a 2017.01.12 2.509GB FullOTA-MF-PV, zip filet kicsomagolva bemásolni?
kérdés: ha telepítem az elsőt,akkor megint nem lesz billentyűzet meg ilyesmi?hogy lépek tovább?
Mielött mindennek neki kezdek,töröljem a gmail/huawei fiókot a telefonról?Az elv olyan, mint a fing:Tartja az ember, amíg tudja.
-
C. Vieri
tag
válasz Attila8006 #19647 üzenetére
Először kicsomagolod az update.zip tartalmát a dload mappába, azt telepíted, ekkor még nem lesznek fent a billentyűzet és a többi.
Ezután törlöd a dload tartalmát, kicsomagolod az update_data_full_vodafone.zip tartalmát, és azt telepíted ugyanúgy három gombos módszerrel, ez végigfut és menni fog minden. -
Attila8006
aktív tag
válasz C. Vieri #19648 üzenetére
értem.de billentyűzet nélkül hogy várj...vegyem ki a memória kártyát a telóból és kártyaolvasóval oldjam meg a másolást?
Mert ha nincs billentyűzet mikor bekapcsolom a telefont ugye gmail fiók stb stb-t bekéne állítani.jjah meg wifi jelszót.Az elv olyan, mint a fing:Tartja az ember, amíg tudja.
-
Attila8006
aktív tag
magyarán nem a telefon memóriájára másoljam (csináljam a könyvtárat: dload) hanem a memoria kártyára...mikor felmásoltam 3gombos...elkezd telepíteni..utána újra indul,de mikor bekapcsolna,kapcsoljam ki..vegyem ki a memória kártyát rakjam kártyaolvasóba...töröljem a dload tartalmát és másoljam be kitömörítve a másik filet..majd vissza a telefonba és 3gombos megint..
de mindez elött törölnöm kell a gmail és egyéb fiókot?vagyis kijelentkezni?Az elv olyan, mint a fing:Tartja az ember, amíg tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone SE 2022 3gen. 128GB Vodafone Újszerű/1-3 hónap gar./p3816
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-04
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest