Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz #73029888 #22999 üzenetére
igen
ezt az oldalt olvasd át rendesen.
ténylegesen a Telekomtól vásárolt készüléked és annak szoftvere van rajta? -
jeni
félisten
makoj20
az összefoglalót olvasd el!
Cunaja
Arra írtam,hogy szerk: egyszerre minden eltűnt még a jó oldal is.
[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
Topikgazda
Azt írtad, hogy stornó, mert kétszer írtad le ugyanazt.
Így a stornó hozzászólásodat töröltem.
Nem szerkesztünk semmit, csak ami nem ide való, vagy ha a tag kéri a törlést. A stornó számomra törlés kérésére irányult.
Szerk:
Egy kicsit gyors voltam Csak a stornót láttam és azt, hogy előtte Bubus oldala kétszer szerepelt. Bocsika[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
törölt tag
Sikerült felraknom a b383 FW-t,látom hogy a 384 telepíthető,de a 386 nem. Miért?
-
Rikseven
tag
Sziasztok!
Öregecske P8lite-om szeretném lecserélni a közeljövőben. Szerintetek P9, vagy P10-et az érdemesebb megvenni? Kb. 40000ft az árkülönbség. Nem tudom, hogy ennyivel jobb-e a P10... Mit gondoltok?
Nincsenek nagy igényeim, nem játszok. (Net, fényképezés, navi) -
PAtr0n
addikt
válasz Rikseven #23008 üzenetére
Én kb. másfél hónapja sikeresen tönkretettem a nem egész 2 éves P9-et. Mivel T-s vagyok, így gyorsan felugrotttam megnézni, van e még nekik. Baromi nagy szerencsém volt, kifutó termék volt már fél éve is. Kihozta a futár, 66k ft. kamatmentes részletre, a P10 akkor 108 körül volt náluk, de az nekem nem jött be.
Szóval nagy makker volt, mert már 1 hétre rá nem volt egy darab sem nekik. Szerintem maradj te is a 9-nél (ha még kapsz), a 10 szinte 0 ugrás minden tekintetben, de legalább majdnem dupla annyiba kerül.[ Szerkesztve ]
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
törölt tag
Ha visszaváltottam 6.0-ra akkor hogyan tudok ismét 7.0 lenni?
-
nolan42
tag
Más. Ma haza Italiból, 50 % akku töltöttségnél rátettem autós töltőre, szlovén határon szépen le is merült nullára. Néztem, végig töltött, csak nem eleget. Mintha a Google maps sokat fogyasztana. Többet, mint amilyen gyorsan tölt a töltő. Van megoldás? Így elég bizonytalan a működés.
-
nolan42
tag
Illetve... érdemes B502 - re frissíteni B398 - ról?
-
Tatyla
őstag
Ma a telefon egy beszélgetés közben kikapcsolt, nem is tudtam egyből vissza kapcsolni. Mi lehet a probléma?
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
Horvi
őstag
Sziasztok,
Lehet nem pont ide való téma de hátha valaki tud segíteni nekem. Használom a telót navigálásra is a csodás Google Maps alkalmazással. Szoktam tervezni útvonalat gépen több pontot érintve és azt használom a telón.
Viszont az a gondom, hogy ha megérkezek egy pontra akkor megáll a navigáció és rá kell nyomnom a folytatás-ra és utána elvileg navigálna tovább de olyankor mintha eltűnne az útvonal. Írja, hogy erre-meg arra menjek de a kékkel kijelölt útvonal eltűnik. Ezzel mit lehet kezdeni? Illetve van lehetőség olyan beállításra ha elérem az adott pontot, esetleg elhaladok mellette akkor úgy vegye, hogy érintettem a pontot és automatán ugorjon a következő megállóra?
Jha igen ez azért lenne fontos mert motoron használom és ott mindig megállni, levenni a kesztyűt, nyomkodni a telefont, kesztyű fel és indulni tovább kicsit macerás
Előre is köszi!Hello darkness, my old friend...
-
ToZo85
tag
Sziasztok! A b502 frissítés mennyire megbízható? Most 499 en vagyok érdemes frissíteni vagy még várják vele. Az már oreo vagy még nougat? Telenoros vagy a 499 kicsit jobban merül mint az előtte lévők. Köszönöm előre is a választ.
-
sirokipatrik
aktív tag
válasz #32839680 #23030 üzenetére
Ez fura. Pedig direkt ezért nem adtam el a P9-emet, mert kíváncsi voltam/vagyok a Huawei féle oreo-ra. Meg az azért érdekes, hogy Kínában már megy a teszt, ráadásul valami javítást is kaptak hozzá ahogy olvastam. Meg a legtöbb csúcstelefon a nagy gyártónál megkapta a frissítést (2 éves modellek). Ha valaki jó termék támogatást akar, akkor a Sony vagy Apple a lehetséges opciók. Vagy Android One készülékek.
Szerintem ez a hír egyébként nem igaz.
-
Geri89
aktív tag
De egyébként mit vártok az Oreo-tól? Mi az a funkció, amit a P9 jelenleg nem tud, és Oreoval tudna? Szerintem a jelenlegi szoftverrel teljesen jól használható a készülék, azon kívül, hogy elmondhassam, hogy Oreo van rajta, nem tudom, hogy milyen újdonságot hozna a P9-re..
-
KrAt
veterán
Azt mondjatok meg plz, mig varjuk a kexet, hogyan tudnek egy BT-s headsettel gyorshivni? Ha megnyomom a felvevogombot, akkor frankon rakeres magyarul arra, amit mondok, de nem keresni akarok.
A hangvezerles megy (hello amy), de nem hangra akarom inditani, hanem gombra..
-
hurrikan
addikt
Ez mennyire rossz duma részükről...
Optimalizálni kell és kész, meg javítani a hibákat és akkor nincs fagyás meg hibák.
Egyszerűen csak sajnálják rá a munkát, meg az időt az erőforrásokat. Ezért ahelyett, hogy tovább javítanák inkább ki sem adják...
Nem túl dícséretes hozzáállás, egy több, mint 10 milliós darabszámban eladott készülékkel kapcsolatban. Az ilyen töketlenkedések meg rossz dumák miatt hagytam ott a Sonyt is anno. Ne nézzék már hülyének az embert...
Aztán majd sír a szájuk ha a Xiaomi, aki 3-4 éves készülékeket is frissít, majd beelőzi őket.[ Szerkesztve ]
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
-
macika69
tag
A Huawei megindokolta a P9 Oreo frissítés elmaradását
"A Huawei P9 Android 7.0-val a legtöbb felhasználónak tökéletesen működik és a Huawei is úgy látja, fontosabb az, hogy egy stabil rendszerverziót használjanak a felhasználók, mint sem hogy kapjanak egy olyan frissebb Android kiadást, amely nem működik megfelelően és hibákat hoz, ezzel romlik a felhasználói élmény."
[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz philoxenia #23039 üzenetére
Nyilván nem olyan készülékről van szó, ami már 4 éve is 30 ezer forintos alsó kategória volt....
De érdemes megnézni ezt a listát: Android 8-MIUI 10 Hivatalos frissítési listaHuawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz CJ4567 #23046 üzenetére
A MIUI 10 Android 8-on alapul. Ahogy a Huaweinél az EMUI 8
Lásd forrás: "Az Android 8 Alapú MIUI 10"
De igazából szerintem mindegy is. Szerintem ha 4 nem is, 2 év és két főverziónyi támogatás az alap....
Nyilván aláírom hogy ez nem mindenkinek fontos, én elvárom, ugyan is nem egy alsó kategóriás modellt vettem. Ha a többi gyártó (Nokia, Sony, HTC, LG, Xiaomi, Samsung stb.) kiadja a megjelenés pillanatában 2 éves kort nem meghaladó csúcsmodellekre a 8-at, akkor a Huawei is ki tudja, ha akarja. Itt igazából ez a lényeg.Ha meg tojnak az ügyfelekre, akkor tessék megmondani, nem pedig hülyének nézni őket különféle hülye parasztvakító dumákkal
[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz sirokipatrik #23049 üzenetére
Igen.. ennyi erővel akkor minden telefon ragadhatna az első szoftveren ha ez a hozzáállás lenne a divat
Mindegy majd lesz valahogy. Vagy jön vagy nem.
Ha nem jön ki rá, és aztán a P10 sem kapja meg majd a 9-et, tehát az is leáll egy verzió frissítésnél, ahogy a P6, P7, P8,P9) akkor a jövő ősszel csere megérő P9 utódja bizony nem Huawei lesz. És garantálom, hogy nem egyedül leszek aki így dönt. Elég nemzetközi és magyar fórumokat olvasni.De én még mindig abban reménykedem hogy csak valami nagyon durva félre kommunikálás van a Huawei háza táján belül és lesz Oreo.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik