Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
Topikgazda
válasz ignisz #19395 üzenetére
Fizikai képtelenség ami írsz, de nem baj.
Nyomd fel megint az EVA-L09C432B136-ot és rendben lesz minden.Szerk.
Akkor nyomd fel a a 6.0-ás TWRP recovery-t majd az oeminfo cserét csináld meg megint. Ezután a 6.0-ás gyári recovery-t nyomd vissza és a B136.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Tybor99
tag
Egy kicsit ki estem a fórum olvasgatasatol manapság de a cunaja v5 mód agresszív hatterfolyamat kezelés lehet küszöbölni hogy pl messenger bekapcsolas nélkül küldjön értesítés ha írtak? Pl lakat módszeren kívül valami másra gondoltam mivel ez v4 megy csak szeretnék majd v5 módra vissza állni csak ugye itt egyszerűbb volt az egész mert van értesítes de szeretném néha tovább nyomkodni szegény telefont így is hozzá a 4ora kijelző időt kb napiszinten
-
ToZo85
tag
Én még 6.os droidon vagyok B210 telenoros.
Megjelent otán a B386os Nougat frissítés,szerintetek érdemes felrakni,,vagy még nem megbízható?
Köszönöm előre is:!
-
őstag
válasz ToZo85 #19405 üzenetére
Én is 6-oson vagyok. Mivel stabil,hibátlan és jó az üzemidő is.... így én egyenlőre azon maradok. DE! Szerintem tiszta telepítéssel a teljes ROM-ot felrakva érdemes lehet felraknia 7-et, ha érdekel. OTA-n nem raknám fel! Így ha nem akarsz belemászni abba, hogy hogyan kell teljes ROM-ot telepíteni egy függő telefonra, akkor inkább ne.
A 7-es más kinézet, erősebb biztonsági szint. Funkciónálisan és a szolgáltatásokban minimális a fejlődés... főleg egy átlag user számára. A droid már túl kiforott ahhoz, hogy valós hűha effekt legyen egy-egy verzió megjelenésekor, ezért főleg a kinézetet és a kezelőfelületet változtatják meg, hogy fenntartsák az érdeklődést illetve drasztikusan növelik a hardware igényt, hogy az egész okostelefon piac mozgásban legyen. De a P9-nél és a Nougat-nál ez még nem gond.
Ha nem jönne be, akkor egy Rollback ROM telepítésével vissza lehet térni a 6-osra. Itt kapsz segítséget hozzá ha kibánnád magad.
Meliora sunt bono inimica
-
anri-ur
tag
-
ToZo85
tag
Köszönöm a segítséget. Nekem sincs bajom a hatos droiddal. Teljesen jól működik. Az akku is jó. Csak mivel feldobta a frissítést,mint lehetőség érdekelt. a telepítést még nem döntöttem el.
-
ORCA58
addikt
válasz bluemirage #19406 üzenetére
Miért nem? OTA-n is lehet teljes romot felrakni, nem csak a frissítést. Ugyan az a teljes ROM mint amit valahonnan letöltesz.
-
Stocki
csendes tag
EVA-L19en nem mukodik a 4G az itthoni telenor halozazon?
-
ignisz
senior tag
Néhány napja a 19382-es hsz-ben leírtam, hogy FR után mit csinál a telefon. A Huawei logó után bejövő oldalon kéri a pin kódot, beírva átvált másik oldalra aholtudatja, hogy a kód jó, de az adatok sérültek. Alul egy reset gomb, amire koppintva kezdődik előlről az egész. Ez mitől Van?
-
ignisz
senior tag
-
Tybor99
tag
válasz anri-ur #19407 üzenetére
Nos Cunaja v5 mod fent belakva messenger face stb auto inditás és másodlagos beállítás on azt szeretném elérni mint v4 be hogy szinte rögtön csipogjon hogy üzenetem van messengeren nos nekem ez csak wifin lényeges mobilnetről ugyan is messenger lite ot használok így ezek az értesítések csakis wifiről számítanak nekem ... általában akkor itthon vagyok ,,, röviden tömören csak wifiről fogadok messenger és facebook értesítést mobilnetről szigorúan messenger lite azt is csak néha suli vagy buszon
-
dajdaj
tag
Volt már valakinek Cunaja V5modon, hogy az iránytűt használat előtt kalibrálni kell többször is? Random.
-
NGA
addikt
A P9-nek a hw-050200e01 a gyari gyorstoltoje?
-
ToZo85
tag
Nougatban hol találni,az újlenyomat felvétét?
Szeretném beállítani az ujlenyomatos védelmet.
Ma végül frissítettemm és szép és jó de ezt az egyet nem találtam meg.
Köszi előre is -
ToZo85
tag
Közben beirtam a keresőbe és megtaláltam végül mostmár működik.
-
C. Vieri
tag
Firmware finderben megjelent L19-hez a B388-as fw, esélyes, hogy hamarosan érkezik OTA.
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
összetört a P9 kijelzője.
Próbált már valaki aliexpresses kijelzőt, vagy felejtős mind, csak a gyári?
Sok pozitív feedbacket látok, de hát kinek mi az ingerküszöbe...Köszi.
-
ignisz
senior tag
Szép napot. Cunaja leírásában a frissítés 10-11 pontjában a letöltő link nem él. Honnan lehet letölteni? Kaphatnék linket?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
valaki tapasztalt már olyat hogy viszonylag magas akku százaléknál egyszer csak 1%-ra ugrik a töltöttség és kikapcsol a teló?
nekem most b386 van fent már hónapok óta, tegnap 30%-nál történt meg a fenti esemény.
meghalt az akksi, vagy ez valami szoftveres gond?nincs a telón semmi mókolás, csak a BL van nyitva.
it never gets easier, you just go faster
-
ignisz
senior tag
Szép napot. Sok gondom volt a telefonom frissítésével, de most már rendesen működik. Mikor kezdődtek a gondok javasoltátok, hogy telepítsem újra. Megpróbáltam, de " softwer install failed" lett. Kutakodtam a neten, s egy írásban a memória kártyát említették. Én a régi telefonomból tettem át, s úgy próbálgattam az új készüléket. Most kicseréltem egy újra, s egyből szépen lehetett frissíteni, s ment tovább is. Elnézést a hosszabb írásért.
-
-
raven12
senior tag
Sziasztok!
Igaz P9 Plus-om van, de ez talán ilyen EMUI-s problem.
Mostanában azt csinálja a telefonom, hogy csak hébe-hóba frissítenek be az olyan appok, amiknek backgrond-ban kéne (Viber, Messenger).
Ez azt jelenti, hogy pl. van, hogy fél óráig nem nyitom meg a messengert, és nem kapcsolódik hozzá, hiába van chat head-em, ha megnyitom a messenger-t, akkor meg rögtön connecting...->connected és befrissít. Máskor viszont azonnal frissít.
Össze-vissza csinálja ezt mind mobilneten, mind wifi-n.
Az app restriction-ök jól be vannak állítva és nem variáltam azóta, ezeknek az appoknak engedélyezve van a background data és minden.Találkozott már valaki ilyennel? Hogyan orvosolható ez?
Köszönöm előre is!
-
Cunaja
Topikgazda
válasz raven12 #19440 üzenetére
Te vagy az én emberem!
Már többször leírtam, hogy ezek a programok úgy működnek, ahogy éppen szeretnék. Ha sikerül is a fejlesztőnek EMUI 100% kompatibilisan megcsinálni, sajnos nem sokáig tart. Megint frissítenek valamit rajtuk és már nem is jön a push üzenet.
Miért is írtam, hogy az emberem vagy? Azért mert alátámasztottad, hogy nem a P9 Custom rom hibája, hanem a progi nem teljesen kompatibilis az EMUI-val.
A CM-launcher is hasonló. Nálam a saját romomon működik az, ami a gyárin nem. Pont itt bukik ki a kompatibilitási hiba. A romomon elég sok minden átírt a gyárihoz képest.
Szóval még 1x[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
csabbikaa
csendes tag
Szisztok!
Lenne egy olya kérdésem,hogy alkalmazásokat hogyan lehet be rakni az ikon számlálóba,hogy megjelenitse az értesítések számát.L09C432B391
Vagy nem lehet? -
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok.
Fontos kérdésem lenne. A mai nap folyamán vásároltam egy Huawei P9-et a Vodafone-nal. Eddig egy Iphone 5s-em volt, azon volt úgymond a "fél életem " . Ami az 5s-en volt adat, azokat hogy tudom átvinni az új készülékre, azaz a P9-re? Milyen megoldás létezik erre? Mindent átt szeretnék vinni.
Köszönöm.
-
zeus_2k14
senior tag
Na sikerült megoldanom, most újabb valamiben gondolkodom
Tudna valaki segíteni abba, hogy én a fekete P9-et vettem és van hozzá tokom, de az üveg részt ahol van a kamera azt ott nem védi a por szemcséktől . Esetleg nincs valami fólia a hátlapra amivel az egészet le tudom fóliázni és csak a kamera helye van kivágva? Munkásruhámba ha belerakom, akkor nem szeretném hogy megkarcolódjon. Illetve az oldala az mennyire képes megkarcolódni?
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
A napokban sikerült beszereznem egy ilyen telót, és szeretnék egy rendes tokot, és egy fóliát rakni rá. Milyet ajánlotok?
Szilikonból nézegettem a gyári sima átlátszót 3000 Ft körül van, vagy valami kinyithatót.Még nem döntöttem el.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Septum15
aktív tag
válasz Ace Ventura #19447 üzenetére
Rendes üveg fóliát nem fogsz találni, mert nem ér ki a telefon széléig. Vehetsz Ultimate Shieldet, ami egy erősebb fólia, vagy sima fóliát.
Tokokat pár napja vagy 1 hete beszéltük át. Ott találsz ajánlásokat. -
Ace Ventura
addikt
-
vidaila
senior tag
Sziasztok. Azért mégiscsak ér valamit az az üveg is ami nem ér ki a széléig. Tegnap barlang fotózás közbe elnéztem az állványba helyezést, és az katapultként lőtte ki a telefont, le a barlang kavicsos aljazatára. Az üveg összetört, szerencsére a kijelző nem sérült. Most én is kereső módban vagyok, hogy pótoljam a meglevőt, mert fogalmam sincs már honnan rendeltem ami rajta volt.
http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mobil flották
- Óra topik
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Napelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest