Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok.
Fontos kérdésem lenne. A mai nap folyamán vásároltam egy Huawei P9-et a Vodafone-nal. Eddig egy Iphone 5s-em volt, azon volt úgymond a "fél életem " . Ami az 5s-en volt adat, azokat hogy tudom átvinni az új készülékre, azaz a P9-re? Milyen megoldás létezik erre? Mindent átt szeretnék vinni.
Köszönöm.
-
zeus_2k14
senior tag
Na sikerült megoldanom, most újabb valamiben gondolkodom
Tudna valaki segíteni abba, hogy én a fekete P9-et vettem és van hozzá tokom, de az üveg részt ahol van a kamera azt ott nem védi a por szemcséktől . Esetleg nincs valami fólia a hátlapra amivel az egészet le tudom fóliázni és csak a kamera helye van kivágva? Munkásruhámba ha belerakom, akkor nem szeretném hogy megkarcolódjon. Illetve az oldala az mennyire képes megkarcolódni?
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Ki milyen tokot használ P9-hez? Nekem jelenleg egy gyári Flip tok van, de szeretnék rá vásárolni egy Armor tokot. Tud valaki ajánlani?
Illetve szeretnék venni hozzá még autós tartó tokot, sport tokot ( amit válra lehet tenni ) illetve biciklizéshez való tokot.
Akár itthonról is jó, de Aliexpress vagy eBay is játszik.
Köszi
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Segítséget kérnék. Szeretnék venni Autóba való tartót. Tudnátok linkelni, ami jó is?
Köszi
-
zeus_2k14
senior tag
P9-hez rendelt már valaki ilyet? Ezt
Mennyi idő alatt jött meg kb? Milyen minőség? Jelenleg elől egy üvegfólia van .
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Azt hogy tudom megoldani, hogy a fényképeim azok legyenek fent a felhőbe? Mint pl az Apple-nal az Icloud.
Köszi
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok.
Bocs hogy ide írok, de a P9 Lite topik szinte kivan halva. Szeretnék vásárolni egyik családtagomnak egy intelligens flip tokot, amelyen van egy kis ablak. A teló egy Huawei P9 Lite ( gondolom a 2016 modell, mivel tavaly decemberbe vásárolt, akkor gondolom a 2017-es nem volt kint ) .
Aliexpressen néztem : [link]
Ez jó lenne hozzá? Esetleg tudtok ajánlani másikat?
UI : Bocs hogy ide irtam, de én sajnos annyira nem értek hozzá.
Üdv : Gergő
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy a készült fotókat illetve a régi fotóimat a Google Fotó nevű alkalmazásba raktam fel. Azonban ami a régi telómon volt fotó , az csak a program megnyitása után tudom megnézni. Azt hogyan tudom beállítani, hogy a galériába is meglegyen? Tehát szinkronizálja le valahogy a galériába. Vagy ez nem lehetséges?
Iphone-nál müködött ez...
Köszi
Gergő
-
zeus_2k14
senior tag
-
zeus_2k14
senior tag
-
zeus_2k14
senior tag