Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dud998
őstag
Sziasztok!
Eddig teljesen jó volt a fogyasztása a telefonnak, de néhány napja elkezdett gyorsabban merülni.
Pedig nem változott semmi sem. Az Android rendszer a fő fogyasztó 23%-al.
L19-es Nougáttal, B378.
Mi lehet a gond?“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
őstag
Teljesen mindegy milyen módon hívok, hívnak. Lehet headset, Bluetooth, kihangosítás. 4g szinte mindenhol van. Sokat vagyok külföldön de ott is jó a 4G
-
őstag
Egy kérdés. Miért van az ha telefonálok (Bluetooth, sima headset) nem tudom használni a mobil netem? Hívás közben egyszerűen offline vagyok.
-
Fürkész
tag
válasz richardb8308 #11989 üzenetére
Ha nem teljes ROM, mint amit a Huawei oldaláról is le lehet szedni B182-est, ami telepítés után, látszatra teljesnek tűnik, de csak egy korábbi verzió frissítése. 7-esről való visszalépéskor ha egyből ez kerül a telefonra, akkor pl nem tudsz témát váltani, cserélni, mert nem csinál semmit mikor megnyomod, hogy alkalmazza.
Én is megjártam vele.[ Szerkesztve ]
-
Balzak83
senior tag
válasz richardb8308 #11989 üzenetére
Azért, mert az teljes rom, mindent visszarak alapból.
@ Cunaja: Az sem fullos, sajnos, én leszedtem vmi lengyel oldalról.
[ Szerkesztve ]
-
richardb8308
csendes tag
válasz Cunaja #11937 üzenetére
Szia!
Nekem is L19-es telefonom van független, amikor idióta fejjel majdnem téglát csináltam a telefonból akkor én a c900valami szedtem le, mad utána egyből a c432b182-es rom került fel, Igaz utána én visszaálltam c432b378-ra, de ezidáig nem tűnt fel hogy bármi hiányozna, vagy nem működne.
Mi az ami nem működik, vagy hiányzik?
People tend to forget the old adage; KISS. (Keep it simple stupid.)
-
Cunaja
Topikgazda
Mi a helyzet a EVA-L19C432B161-el? Leszedjem Kínából? [Innen] Tömörítve 1,45GB.
Hamarosan lesz, mert Kínában már láttam képet róla, de semmit több.
[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
hemaka
nagyúr
válasz zsolti72837 #11985 üzenetére
Cache torles, beallitasok, applikaciok, chrome reszen. Ha ez sem jo, szedd le es telepitsd ujra.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
zsolti72837
addikt
válasz zsolti72837 #11976 üzenetére
Valaki?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Cunaja
Topikgazda
L19-es C432B378 tulajoknak is elérhető a root hozzáférés a blogomban.
[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
SPatrik97
kezdő
Sziasztok! Van arra megoldás, hogy Android 7-en a fényerőt ne vegye le az alkalmazásoknál? Például Chrome, Tárcsázó, Üzenetek stb. Eddig nem idegesített, de mostmár zavaró.
UI: az üzemidő parádés, jobb mint 6-on (nekem). 🙂
[ Szerkesztve ]
-
kimi02
őstag
Sziasztok !
Mióta visszamentem 6.0-ra azóta az alkalmazások nem frissültek.
FR-t még nem csináltam.
Ez lenne a gondja ? -
MK VII
veterán
válasz zsolti72837 #11976 üzenetére
Fiókra be tudsz jelentkezni? Play áruház működik? Nem dob ki az is egyből?
-
zsolti72837
addikt
Chrome-ra rámegyek goggle bejön aztán kilép magától. Mi lehet a hiba?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
vhunor
őstag
válasz laszlolczka #11970 üzenetére
Ennek amúgy mi értelme? Csinál valamit amivel elcseszheti a háttértárat vagy mi?
-
hemaka
nagyúr
Ismeros telojan vissza kene neki rakni a regebbit. Ha jol lattam a sorrend ez: koztes c900valami -> B136 -> B182
A koztes fel is pattintottam neki memoriakartyarol, mert talaltam itthon egy regi 4 gigasat, de a B136 4.4 giga kicsomizva igy onnan nem megy.
Ha pedig siman csak a telora a gyokerbe csinalok egy dload mappatHuawei P9 - Internal Storage - dload
es abba huzom bele az app fajlt nem indul el a frissites, elszall hibaval.Nem jo helyre csinaltam, vagy mi kinja lehet?
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
Szia.
Nem off...
Ez párszor már ki lett vesézve itt.. Imei alapján küldik ki, de, hogy milyen szisztéma szerint azt senki nem tudja... Sajnos várnod kell.. Most már azért gyorsabban tolják ki mont 1 hónappal ezelőtt....Személyes vélemény, de nem maradsz le semmiről.
Igazából egy 6.0 és egy 7.0 vegyítés lenne a megfelelő. Sok dolog van ami jó volt a 6-os droidban, ami a hetesben már máshogy van és szerintem nem jó.[ Szerkesztve ]
-
Orcsi
aktív tag
Sziasztok ... Lehet offtopic lesz, de megpróbálom....
Családban két P9 is van Vodafone EVA-L09 az egyikre már lejött a 7.0 EMUI 5el a másikra még nem ... A régebbi gép még nem kapta meg.... Mi az oka? Mi alapján döntődik ez el a régi meg mindig b137... EMUI 4.1.1... És persze aszonyka telóján jött az új verzió aki aztán úgy várta mint a messiást ...Bármi ötlet hogy lehet az újat megkapni annélkül hogy, mókolnék a rendszerben...
Na ezért mondtam hogy lehet offtopic
Same shit, different day!
-
MK VII
veterán
No.
Akkor tegnap estétől hivatalosan is, Cunaja rom béta tesztelő kísérleti patkánnyá léptem elő.
Remélem beválik. -
Fürkész
tag
Nekem most jött vissza szervizből, mert elszúrtam a visszaállást! Szerencsére 6-ossal kaptam vissza, de a B136-al, majd frissítőből felment B166-ra, és innen már nem talált magának semmilyen frissítést.
Viszont így már használható volt a Huawei oldaláról letölthető B182-es frissítés ami ugye nem full ROM, az meg feltettem 3 gombossal. Most további frissítést meg nem akarok a telefonnal kerestetni, mert akkor meg ott fog rikítani a kis piros 1-es a beállítások ikon felett, hogy itt a 7-es ROM, töltsem rá![ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
Követni nem lehet amit műveltek unalmatokban a mobilotokkal
Rollback aztán backroll. -
Zsoltg4s
tag
válasz Cunaja #11941 üzenetére
Közben én is hívtam az ügyfélszolgálatot. Azt tanácsolták, hogy vigyem be a Józsefkörúti üzletbe és ott garanciába visszaállítják 6.0-ra. De előtte próbáljak egy gyári visszaállítást. Csak előtte töröljem a gmail fiókom, mert visszaállítás után nem biztos, hogy enged belépni.
-
kimi02
őstag
Sziasztok.
Vissza állás után érdemes csinálni egy FR-t és új telefonként indítani? -
Cunaja
Topikgazda
válasz Zsoltg4s #11936 üzenetére
Csak akkor csináld ha megtalálod valahol az EVA-L19BC432B161 FULL romot. A B182-nél egy csomó minden hiányozni fog.
Sajnos a romot nem találja senki.[ Szerkesztve ]
-
Zsoltg4s
tag
Sziasztok.
L19 független készüléken visszaállás 7.0-ról, 6.0-ra szeretném megcsinálni.
A hivatalos oldalon csak két rom található.Első lépésben fel ez:HUAWEI P9 Rollback Package (EVA-L19, from Android 7.0 EMUI 5.0 to Android 6.0 EMUI 4.1, C900B300, Hungary)
Majd szintén háromgombossal ez:HUAWEI P9 Firmware (EVA-L19, Android 6.0, EMUI 4.1.1, C432B182CUSTC432B182)
Ez így jó lesz?
Köszi a segítséget előre is... -
Cunaja
Topikgazda
válasz ORCA58 #11934 üzenetére
Sajnos igazad van, az adatoknál. Ugyanis az ember nem másnak akarja elmenteni az adatait, hanem saját magának.
Valami adatvédelmi irányelv baro.....g miatt nem állítják be úgy, hogy az összes adat mentve legyen.
A gyári appokat elmenti rendesen, de a külső alkalmazások data/app mappában lévő adatait azt nem.
Ha nem akarod a gyerkőc tombolását látni, akkor pedig érdemes root hozzáférést használni és pl. a Titanium Backup progival menteni.
Sajnos a Huawei a Nougat rendszernél már teljesen más kódolást használ a rom felépítésénél és ezért a titkosított partíciók elérése sokkal nehezebb, ezáltal a root is az.
Jelenleg megbízható root Nougatra csak a Kangvip romban van, de ott az ujjlenyomat olvasó nem megy sajnos.
Szétbontottam a kernelt és benne van a meghajtója, de valamiért nem megy.
Az XDA-n is van egy pár Custom rom, azokban is csak fél root van, de legalább mennek a dolgok csak alapon.
Jelenleg is egy Custom romot csinálgatok az XDA-s romok vegyítésével. Egyikben ez nincs, másikban az nincs és most átírogatom őket, meg néhány dolgot változtatok.
AZ L09-es Nougatra van fél root, de sajnos az L19-en ez nem stabil, rendszerösszeomlásokat okozz.[ Szerkesztve ]
-
ORCA58
addikt
válasz Cunaja #11933 üzenetére
Pár hónapja ugyan de kipróbáltam a HiSuite mentést PC-n. Nekem az adatvesztést okozott.
Konkrétan a névjegyeknél. Van olyan ahol 2-nél több dátumot is használok, azokat szépen elfelejtette. A HiSuite-ban sem jelent meg. Eddig ezt csak a Google mentés tudta visszaállítani, de ott meg néha teljes névjegyek tűnnek el, és már nem egyszer fordult elő.A fene sem érti, hogy egy egyszerű mentést képtelenek tökéletesen megoldani, amit egy kezdő programozónak sem szabad elhibáznia.
Amit rögzíteni lehet, azt mindet el is kellene menteni. A Google saját csv fájlja is hibás volt, eddig azzal sem lehetett mindent visszaállítani, az is igaz e miatt már régen meg sem próbáltam.
A legidegesítőbb az, hogy az app-ok elmentett adatait rengeteg telefonon nem lehet elmenteni, csak Root-al!
Mi ezzel a céljuk nem tudom. A Huawei Backup sem 100%-os e téren, mert már volt olyan alkalmazás (egy játék) amelynek nem mentette el az adatait. Szegény gyerkőc el is volt keseredve rendesen.[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
Topikgazda
válasz moleculez #11931 üzenetére
HiSuite a PC-n.
Belső tárolóról legyen külön mentésed.Itt csak én főszögetek a konyhában! ( Romolok ) Az összes rom amit itt rakosgatnak fel az emberkék, az hivatalos.
Azért hiszed, hogy Custom rom, mert nem mindenki várja meg az OTA frissítést, inkább felrakja magának, esetleg visszatér 6.0-ra.
Szerintem egyedül nálam van jelenleg is Custom rom, amit folyamatosan csinálgatok.
Az XDA-n a srácok nagyon ügyesek, csak nekem nem tetszik a rom, azt szétbontom, némileg átvariálom és megy a telefonomra.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
moleculez
veterán
Hogy kell biztonsági mentést csinálni úgy, hogy egy HR után a lehető legkevesebb veszodseg legyen a belakás? 6.0, root nélkül.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
PAtr0n
addikt
válasz philoxenia #11927 üzenetére
Igen, Multi-Core műveletekben az egyik legerősebb a Hisilicon Kirin 955. De azt is nézd, hogy az órajele is magasabb
MK VII:
Lehet csak én értettem félre, hogy hónapok óta megy itt a romolgatás mindenféle főzőtt verzióval. Valszeg akkor gyári volt mindegyik
De a lényeg az, hogy a gyári T-s szoftverrel eddig semmi bajom nincs.[ Szerkesztve ]
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ezen meglepődtem...
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
PAtr0n
addikt
Hát srácok, nem vagyok itt túl aktív, mert abból már kinőttem, hogy naponta buzeráljam a telót, de pár napja jelezte a telefon hogy megjött a major update a T-s P9-emre. Féltem leszedni, mert azért követem az itt leírtakat, és eddig nem sok jót olvastam, bár az igaz, hogy sokak a főzött/innen-onnan leszedett félkész Nugátot hekkelték fel türelmetlenül.
Szerintem jó lett. Nem merül gyorsabban mint az előző. Az újítások tetszenek, gyors és repül minden. Van ami grafikailag jobban tetszett az előzőben, de ezt is meg tudom szokni.Még csak 2 napja van fent, de eddig semmi komoly hibát nem fedeztem fel. Van itt olyan T-s kolléga akinek van komoly gondja valamivel?"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
laci1892
őstag
válasz laszlolczka #11924 üzenetére
Egyébként ez nekik is jó. Kínai telefon mivoltja ellenére korrekt, gyors szervíz háttérrel rendelkezik ami vásárláskor komoly érv tud lenni a márka mellett. Nem fogok flamelni de sajnos ez sok nagyobb márkánál nem mondható el. Persze tisztelet a kivételnek!! 1- 2 hónapja pixel hiba jelent meg a készülékemen. Be vittem majd 2 nap alatt kicserélték a kijelzőt. Gyári fóliával meg támogatva
Jó úton jár a Huawei.. 👊[ Szerkesztve ]
-
laci1892
őstag
válasz Demizson92 #11867 üzenetére
Igazából... Egy barátom Honor készülékével volt akku baj. A budapesti Huawei szerviz center kezeli azt is. Lényeg a következő. Azzal vitte be ( 6.0 rendszer Volt rajta) hogy jobban merül az akku. Sokat nem kérdeztek állítólag. 2 munkanap alatt ki cserélték.
-
kimi02
őstag
Na , sikerült a visszaállás 6.0-ra.
Könnyebben ment mint gondoltam.A frissítést , hogy lehet kilőni , hogy ne keresse az újat ?
Most telepíti a B182-öt ,ezek után nem akarom , hogy jelezze a B378-at.[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
válasz Demizson92 #11919 üzenetére
Bocs
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
kimi02
őstag
Szerviz menüből is mehet a visszaállás 6.0-ra ?
Vagy mindenképp ajánlott a 3 gombos megoldás ? -
hemaka
nagyúr
válasz gretzky77 #11914 üzenetére
Akkor maradnak a 3rd party programok vannak bőven, ott általában a forduló napot is be lehet állítani.
Egyébként tényleg fura, hogy egy ilyen pitiáner dolog kimaradt a rendszerből, nem is értem.[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
válasz hemaka #11913 üzenetére
Nekem pl céges számom van azon nem játszik ugye!
Amúgy nem pörgök rajta,de néha jó lenne pontosan látni hol tartok és más mobiloknál beállítható tetszőleges dátum![ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
laszlolczka
őstag
(#11893 erre esetleg valaki tudja a választ?
-Házas?igen már tiz éve.Gyerekek?Igen kettő.Állatok?-á tök kulturáltak.
-
malna88
tag
Sziasztok!
Nem gyári ablakos tokra tudok valahogy időjárást tenni és hátteret változtatni? Köszi!
s9+
-
the_pimp
senior tag
Használtok valami programot arra, hogy figyeljétek a havi adatkorlátot? Az enyém sajnos nem elsején indul, szóval a gyárival nem megyek sokra.
-
tkonya
aktív tag
Total Commander.
Belső sd, HWthemes mappa, ezen belül ráböksz a letöltött hwt fáljra. Az adott hwt- belül preview mappa. Kiválasztod a megnézni kivánt képet, hosszan rajta tartodbaz újjad, majd választod a " kicsomagolás+megnyitás ezzel" lehetőséget.
Ennyi.Motorola Edge 30 Fusion
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest