Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oggy71
tag
válasz philoxenia #10895 üzenetére
Az.
Ebből kifolyólag még nem Nougat-on..
Ennek most nem tudom örüljek-e, vagy ne -
Pinyo16689
senior tag
Ha töltőn van a telefonom, és úgy telefonálok, rosszabbul hallanak. Más is tapasztalt ilyet?
Honor 200 pro black ; Huawei p30 pro ; Honor 20 ; Huawei p9 ; Nokia 930
-
Pano
addikt
Urak!
Mint mond a tapasztalata annak, akinek régebb óta van meg a P9 telója, hány naponta érdemes újra indítani a telefont?
Előzőleg Samsung A5 telóm volt, annál 2 naponta kellett legalább, mert ha nem elkezdte a hívó félnek kikapcsoltnak jelezni magát (még úgy is hogy én tárcsázni tudtam, meg mobilnet is volt). Aztán annál átszoktam a minden töltés után restarthoz.Körülbelül 36-ot?!
-
Balinov
titán
válasz Balinov #10866 üzenetére
Sracok, meg egy kerdes, bocsi, tegnap lemaradt. CSomagban volt egy kijelzo vedofolia, erdemes felrakni? Ha igen, mekkora mutatvany? Eddig GG-os teloim voltak, soha semmire nem raktam meg kijelzo foliat..
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
MK VII
veterán
válasz cintula187 #10881 üzenetére
Nézd csak...
A kéket már láthattad a minap, de ez a fekete (szürke) bőr ma érkezett meg..
Rettentően elegáns vele a telefon és jól körbefogja.. És mint azt korábban hittem, hogy ez csak bőr bevonat egy műanyag részen, tévedtem... Az egész bőr és a belseje ilyen piros szövettel van húzva... Kemény az egész és jól passzol a telefonra..[ Szerkesztve ]
-
Pinyo16689
senior tag
Én ezt használom, gyári szilikon tokkal együtt belefér simán.
http://www.tatonka.com/en/Bags/Mobile-Phone-Cases/Smartphone-Case-L/2972?colorId=
(bocs, nem tudom, hogyan lehet linket beszúrni)
Mountexben azt hiszem 2 e Ft volt.
[ Szerkesztve ]
-
oggy71
tag
válasz cintula187 #10885 üzenetére
Igen a 3e a tokért nem sok, pláne úgy, hogy a minősége is tűrhető, és még mágnesesen is záródik.
Nem csak azt a részt vágtam ki, hanem a kamera körül is jobban kikanyarítottam kicsit jobban. -
oggy71
tag
válasz cintula187 #10879 üzenetére
Engem is irritált az átlátszó szilikon tokkal vakuval a becsillanás, ezért szikével kivágtam nagyobbra a nyilást, igy jók lettek képek, ellenben a kivágás legnagyobb tudásom ellenére is elég tré lett, ezért a szilikont ledobtam és vettem a MM-ban oldalra nyílós tokot 3 ezerért (az ablakos gyári tokért sokalltam a 8e pénzt).
más:A pécsi MM-ban a Huawei standján a Mate 9 Porsche Dizájn-nak csak az árcéduláját merték (450e) kirakni
-
Cunaja
Topikgazda
válasz cintula187 #10881 üzenetére
Na akkor figyelj, de most fogtok hülyének nézni.
Nekem Nilkin okostokban van a telefon normál állapotban. Munkahelyen még benne van egy Mate9 övre fűzhető bőrtokban is. Vagyis kettő tokban van. Azért Mate9, mert a normál tokjába nem férne bele a másik tokkal.
Ez ám a védelem. A védelem számomra fontosabb, mint a telefon láthatósága.[ Módosította: philoxenia ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
Topikgazda
válasz cintula187 #10879 üzenetére
Tokoknál mindig az a kérdés, látni szeretnéd a telefont, vagy esetleg védeni?
Nem mindegy a kettő.
Ha védelem fontosabb, akkor az okostok.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
cintula187
addikt
Engem is elkezdett irritálni, hogy a szilikon tokban a vaku át/becsillan fényképezéskor.
Aki nem szilikonos tokot használ, mi a tapasztalata? Lehet váltanék.
Pl. neked?
[link][ Szerkesztve ]
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Úgy néz ki ,hogy lassan veszek egy P9-t. A kamerával ti felhasználok mennyire vagytok megelégedve?
-
Cunaja
Topikgazda
válasz Newlachka #10871 üzenetére
Európai Vodafone rom. Az átállás C432-re próbáltad?
Face linket kérek.
Olvasgatom a külföldi fórumokat, van ám halott telefon rendesen.
[Kínában is még itt tartanak. ] Ez a B378 Ázsia verzió.
Az ész nélküli romolástól.
[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Newlachka
őstag
válasz Cunaja #10870 üzenetére
hóhért. c02b137-en van a kölök, és random létrehoz bluethoot albumot a galéria,és belerak egy képet amit nem lehet megnézni.
c02b137-re>c02b339? vagy mehet c02b341?
most annyira nincs erőm ezzel törődni,mert tegnap 2-től fent vagyok..Amúgy már Fb-on a Huawei topikba is áldják a neved...
[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
Topikgazda
-
Balinov
titán
Koszi, Cunaja, neked is. Volt egy sejtesem, hogy ez vagy launcher csere vagy nugátra várás. Hi-cares kezikonyves tippet koszonom.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Pano
addikt
válasz Balinov #10862 üzenetére
"home screen-nel rabokok egy ikonra es egyben, listazza az osszes feltelepitett appot"
Csak Nougaton van jelenleg ilyen lehetőség, 6.0-nál más launcherrel tudod megoldani, vagy felfrissíted a telót 7.0-ra. Itt minden feltelepített app a főképernyőn van, mint iPhone-nál.
Leírásról én csak a HiCare alkalmazáson belül a kézikönyvet tudom mondani.[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
Balinov
titán
Sracok, asszonykam most kapoot M8s heylett P9-et, nagyon tetszik neki, nekem is (jomagam M8, majd O+2-t hasznaltam utolso ket telonak)
2 kerdesem lenne, amire nem nagyon talaltam az 1-es hsz-ben valaszt.
Kezdjuk belakni, hasznalt appok, acc'ok vissza vannak allitva, de EMUI-ban nem talalok olyan megoldast, mint Sense-nel vagy Oneplusnal,hogy home screen-nel rabokok egy ikonra es egyben, listazza az osszes feltelepitett appot. Vannak ugye akalmazas mappak (google, tools, ilyesmi) de a korabbi osszes app listajat nem talalom Tenyleg nincs, vagy csak annyira nyilvanvalo,hogy nem veszem eszre?
MIUIrol lenne a masodik kerdes, inkabb erdeklodes. Nem tudnatok magyar vagy angol nyelven egy ismertetot linkelni? Sosem volt EMUI-s telonk meg (touchwiz, ill. Sense minden mennyisegben viszont igen)
Koszi es udv
B6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Cunaja
Topikgazda
válasz #32839680 #10860 üzenetére
Szétbontod a témát és kicseréled. Tudom sok idő, de megéri a fáradságot.
Eddig mindig így csináltam, de a Nougat mindenben más.
A boot.img-t ide oda cserélgetem, mert bizonyos funkciók állítgatása csak az egyikkel megy, de azzal meg az ujjlenyomat nem megy.
Ezért beállítás után, visszarakom a másik boot.img-t.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
Topikgazda
válasz #32839680 #10858 üzenetére
Képzeld el azt csinálom, de nincsenek meg az ikonok, tudom ez most hülyén hangzik.
Szétbontottam ikonokra, és a navisáv ikonjait nem találom.
Elvileg a com.android,systemui mappájában kellene lenni, de nincs.[ Szerkesztve ]
-
MM
őstag
Nyugtassatok meg, hogy gondoltak a navigációt rendszeresen használókra is, és a kisebbik P10 IPS kijelzőt kapott! ..
-
Cunaja
Topikgazda
válasz #32839680 #10852 üzenetére
Ez a téma csak kísérleti, most próbálgatom a dolgokat, mert a Nougat kicsit más. Azért vannak ilyen buta ikonok, hogy megtaláljam őket. Nem ez a végleges.
A statusbar is fejlesztés alatt.[ Szerkesztve ]
-
Pano
addikt
válasz qwertz99 #10843 üzenetére
Beállítások:
1.- Speciális beállítások -> Akkumulátor kezelő -> Védett alkalmazások -> Engedélyezd azokat, amiket akarod, hogy képernyő lezárás után ne záródjanak be.
2.- Alkalmazások ->Speciális->Optimizálás mellőzése -> Kiválasztod a progit és Engedélyezés (hogy mellőze)
3.- Értesítési panel és állapotsáv -> Értesítéskezelő -> Az adott proginál állítsd be, hogy hol jeleníthet meg értesítéseket.Körülbelül 36-ot?!
-
Gabbbb
senior tag
válasz Newlachka #10830 üzenetére
Már hogyne lett volna nagy ugrás, a p8-ban egész jó RGBW szenzor van, ami sokkal jobban teljesít sötétben.(nappal dinamikát nyersz vele egy kis vonalélességért cserébe) Marketingesek jól eladták neked, hogy az F szám és a megapixel határozza meg a minőséget. Éjszakai kép a p8 mobilarénás tesztből: [link] Hol van ehhez képest a p7?
---------------------
Igazad van, lehet annyira mégsem lesz drága, én a 700$-os listaárat néztem csak.[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
válasz Pinyo16689 #10838 üzenetére
Van, mindkettoben.
Illetve a lencse is mar jobb. f2.2 helyett f1.8 a Plusban, a kisebbikban marad a f2.2[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Pinyo16689
senior tag
Van benne optikai képstabilizátor? Sehol nem találom.
-
Newlachka
őstag
"A Huawei idei P-szériás újdonságában az 5,2 hüvelykes, full HD (1080x1920 pixel) felbontású képernyő alatt lapul egy nyolcmagos Kirin 960-as processzor (4x2,4 GHz Cortex-A73 + 4x1,8 GHz Cortex-A53 magokkal), 4 GB RAM memória, 64 GB beépített tárhely, valamint egy 3200 mAh-es akkumulátor. A processzor sebessége és az akkumulátor kapacitása egy picit nőtt a tavalyi, P9-es modellhez képest, a gyártó tehát hozta a kötelezőt.A készülékből természetesen idén is jött egy nagyobb, Plus jelzésű verzió. Ebben a kijelző mérete (5,5 hüvelyk) és felbontása (1440x2560 pixel) is nagyobb. Illetve a gigák terén is van eltérés: 64 helyett 128 gigás belső tárhelyet kapott, és 4 helyett opcionálisan 6 GB RAM memóriás kiadás is van belőle. A nagyobb mérethez dukál a nagyobb, 3750 mAh-es aksi is."
Engem legjobban az előlapi ujjlenyomat olvasó érdekel... csinálhatnánk egy petíciót szerintem,hogy "Go back fingerprint senzor battery cover". vagy valami.
Én annak örülnék a legjobban, ha azt mondaná a P11 esetében a Huawei,hogy oké ez egy megosztó téma legyen két alap modell az egyiknek elől a másiknak hátul.Szerintem úgy sokkal nagyobb piaca lenne a készüléknek.
Tudom ez csak álom,de nem hiszem,hogy megveszek egy olyan telefont majd aminek elől van az olvasója.
Mondjuk sztem akkor a hüvelykujjam lenne beállítva vagy nem tudom.Amúgy egy csomó Leica kiegészítő kapható majd a P10-hez, kezdve a coverektől a táskáig(persze nőknek).
[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
Topikgazda
Az idegeimre megy teljesen ez a téma szerkesztés! A Navi ikonokat nem találom sehol. 5.1 és 6.0-án simán változtattam minden ikont, de ez nehezebb.
Engem meg azért idegesít alul, mert ha normálisan tartom a telefont, a vezeték mindig zavar.[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
Topikgazda
[ Szerkesztve ]
-
Newlachka
őstag
válasz Gabbbb #10829 üzenetére
"Ezek szerint a Huawei P10 háromféle változatban lesz kapható, ezek közül az egyikbe 4 gigabájt RAM, 32 gigabájt tárhely kerül és 508 dollárt kérnek érte, míg a 64 gigabájtos modellért 595 dollárt kérnek majd. Az a P10, amelybe 6 gigabájt RAM és ehhez 128 gigabájt memória jár, 682 dollárt ér a gyártó szerint. A Huawei P10 Plus kétféle variánsban jelenik meg, a 4/64 gigabájtos modellért 726, míg a 6/128 gigabájtos változatért 828 dollárt kell majd leszurkolni."
A hivatalos videóban, pedig a 4gb+64Gb edition 649 EUR,de ebbe a kategóriába a hazánk nem került felsorolásra.
Szóval szerintem mi a 4GB+32GB-t fogjuk kapni kb. 150-170 ezerért.
Nálam a 700 euró sehogy sem jön ki 300.000-re....@Gabbbb:
dehogy volt nagy ugrás. mind kettő 13MPX, csak a P8 ban dupla ledes volt. ugyanúgy F2.0[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
Nem tudom ki nézte a P10 liveot, engem meggyőzött.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Balzak83
senior tag
válasz hemaka #10824 üzenetére
Nillkin CP+ a klasszikus rászívja magát teljes felületen kategória, nem ragztócsíkos. És ez az egyetlen ilyen ami full cover. De ennek sajnos ára van, a scrollbarra rátakar jobbról, illetve a térerő jelek is elvesznek a "keret alatt. Így pedig használhatatlan. Az Xprot ajánlották fórumtársak, jövő héten rendelek egyet, kíváncsi leszek mit tud 5000Ft-ért...
-
ruarua
tag
Pont a P10 közvetítést nézem, és hát...ez inkább Huawei P9S
Tök jó színek, de P9 hez képest nem hoz annyi újdonságot, hogy eldobjam a mostanit. Meg a kínai angolt nehezen értem[ Szerkesztve ]
-
Pano
addikt
válasz hemaka #10819 üzenetére
Magukat is megsz*patták, mert a gyári fólia is úgy áll rajta, mint tehénen a gatya. De azért fenn hagytam, azért vicces, hogy nem fedi le még a látható kijelzőt se teljesen. Tervezek egy Spingen tokot venni rá, az meg talán "benyúl" annyira, hogy kompenzálja kicsit.
Más:
Érdemes még várni a nougattal, vagy ajánlott feltenni? Én inkább a biztos romokra megyek. Általában a friss főverziók után várok 1-2 foltozó frissítést.
(igaz, még telekomosra nem jelezte [sim kártya nélkül nem néztem]).[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
catroot
veterán
-
hemaka
nagyúr
-
Gabbbb
senior tag
Ebben az esetben nem kell kételkedni a kommentekben. Az összes ilyen jellegű üvegfólia hulladék a p9-re. A ragasztós oldalcsíkosak is azok.
Ultimate shield az egyetlen jó fólia, amit ajánlani tudok, csak törés ellen sajnos nem véd. Gondolom az összes hasonló anyagból készült fólia is jó lenne, viszont p9-re csak Zagg-et láttam még, az meg drágább és rosszabb.) -
Pano
addikt
Kommenteket nem szoktam ilyen webshopokon olvasni, mert nagyon el tudják vinni az embert rossz irányba (sok az idióta vásárló, aki nem veszi észre, hogy nem a termékben, hanem benne van a hiba s egyből "habzó szájjal" már be is kommentel meg lepontoz).
Nem mondom, hogy mind ilyen, csak már nem nézem őket, teljesen mindegy mi van alatta.[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
joy_k
tag
Kommentben azt írták sokkal kisebb mint a kijelző, mindha nem is annak a telefonnak van készítve.
-
Pano
addikt
akciósan 990 Ft ez az üvegfólia.
Nem tudom milyen lehet ennyiért (az áthúzott ár az meg csak egy dolog).Körülbelül 36-ot?!
-
moleculez
veterán
A mobilfotózás is afféle hobby. Én csináltam egy Insta fiókot a mobilos fotóimnak @abusalempictures néven találjátok, van sok P9-cel készült is.
Bocs az önpromóért.[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Gabbbb
senior tag
válasz Roland861010 #10800 üzenetére
Nexus 6p-nél a sebességgel nincs semmi gond, csak a mérettel és a sérülékenységgel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Renault, Dacia topik
- iPhone topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest