Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz lumija620 #15093 üzenetére
Ugyanez az OS és teló van nekem is, de még nem fordult elő, hogy egy fájlra mutató parancsikon nem működött volna.
Van fájlra mutató (pdf, amit az Adobe nyit meg), vagy mappára mutató (ezt a TC nyitja meg) és van egy másik fájlra mutató is, ami pkpass-os és ezt egy alkalmazás nyitja meg (PassAndroid).Bár nekem csak kb. 2 hónapja van meg a telefon, de ilyen gondom nem volt velük.
Nem lehet, hogy az adott office szoftvereddel van valami gond... akár jogosultsági?
Meliora sunt bono inimica
-
Newlachka
őstag
válasz lumija620 #9730 üzenetére
nem tudok nyilatkozni, mert én annyi üvegfóliát kipróbáltam ebayről, és ami jó lett volna az nyekergett meg idegesített,hogy én megfogadtam,hogy többet nem teszek a telómra ilyet. 21 hónap után úgyis lecserélem a telefonjaim,így nem fogok szórakozni ilyesmivel.
(#9737) Cunaja nincs like gomb
[ Szerkesztve ]
-
katokacaj
tag
válasz lumija620 #9574 üzenetére
Nem 2 folia volt. Egy sem volt rajta mikor vettem (fuggetlenul,0 percesen de kez alol-nyeremeny volt), ez 100%, felraktam ra par honapja ezt azota be is repedt a kijelzo. Ahogy huzom le a felso reteget szazad mm-re pontosan alatta van a masik. Nem mertem meg lehuzni majd inkabb egy szakuzletben mert ha komolyan hozza kell nyulni akkor legyen ott valaki aki meg tudja csinalni, de elegge megremisztett, hogy meg csak meg sem moccan a korommel valo kaparas utan sem
-
-
Gabbbb
senior tag
válasz lumija620 #7800 üzenetére
Én megbízom abban, hogy a Huawei nem fogja a Google belépési adataimat ellopni, vagy felhasználni ellenem, vagy a bankkártyámról nem fognak közvetlenül pénzt lopni. Huawei telefonok nyíltan csatlakoznak a Huawei felhő és egyéb hálózati szolgáltatásokhoz, ezeket felhasználva, ha a kínai állam kémkedni akar utánad, akkor azt megteheti. Viszont a Huawei nem engedheti meg magánok, hogy rejtett backdoor legyen a nyugaton forgalmazott készülékeiken. A másik meg, hogy ők mit tudnának csinálni az adatainkkal? Reklámbevételük nekik nincs, vagy legalábbis nem nyugaton. Szerintem nem fűződik üzleti érdekük ahhoz, hogy profilt készítsenek rólam, vagy legalábbis én nem látom, hogy miért lenne értelme. Ipari kémkedés is necces dolog, gyorsan kiderülne ám, ha egy Huawei telefon gyanúsan nagy adatforgalmat generálna mérnöki rajz pdf fájlok etc. kódolt/rejtett feltöltése közben.
-
laci1892
őstag
válasz lumija620 #7497 üzenetére
Véleményem szerint az esély megvan ha felső szegmensben képesek tovább öregbíteni ezt színvonalat. Ráadásul a garancia számomra hihetetlen.... úgy fest másik telefont kapok.... és nem cserélik a kijelzőt.... egyrészt rossz mert várnom kell most telefonra majd... De... hatalmas respect a szerviz háttérért. Egyetlen egy másik androidos okostelefon gyártó sem csinált hasonlót sem, ilyen szinten. Mxc az apple...
-
laci1892
őstag
válasz lumija620 #7493 üzenetére
Amúgy a vicc az egészben hogy... a képen simán látszik még lehetett volna kicsit jobban kitolni a szélek felé a fóliát. Ha nem is teljesen a 2,5D üveg miatt. De azt gondolom ez a világ legnagyobb lehúzása. Véletlenül pont tudom az xprotector nagykereskedelmi árait:
A sima üveg náluk 1000Ft. ( ajánlott fogyasztói ár 3500HUF)A fullcover 2000 ( ajánlott fogyasztói ár 8500HUF)
Anyád....
-
laci1892
őstag
válasz lumija620 #7491 üzenetére
Xprotector gyárt full covert. Az az igazság szerintem ő az egyik legjobb gyártó a piacon. Sajnos tapasztalat. Előző telefonomon volt kijelző csere. Nem védett az aliexpresses üvegfólia. Rá két hónapra megint le esett. Csak az üvegfólia tört darabokra. Bár akkor is k*a anyáztam, de inkább kiadok 8 ezert mint.... több tízezret egy kijelzőért
-
moleculez
veterán
válasz lumija620 #7419 üzenetére
És igen hasznos. Mondjuk screenshotolni úgy is lehet, hogy home gomb hosszan, ekkor a Google keres valami értelmeset, de ugyaninnen lehet kijelölni bármilyen szöveget (igen FB alatt is működik), vagy megosztani bárhol. Vagy asszisztens segítségével időpontot kreálni, vagy amit akarsz. Az egyik legjobb Google funkció.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
weinmaker
őstag
válasz lumija620 #7177 üzenetére
A szélei, de tökéletes hidd el. Előtte feltettünk egy simát, de az szar, körben nagyon nagy helyen volt üres rész. Ennél meg atom jó, szerintem szinte nem lehet megmondani, hogy fólia van rajta. A tokkal együtt pedig jól is néz ki, és jól is védi a telót. Nekem nagyon bejön.
Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
Newlachka
őstag
válasz lumija620 #7172 üzenetére
ívelt a kijelzője méghozzá 2,5D-ben
én arra lennék kíváncsi,hogy a hangszórónál felül nem megy be a kosz alá?
Én rendeltem kintről ilyen üveget,de mivel körbe van a ragasztó így oda bement a por, és inkább levettem egy hét után, mert féltem,hogy összekarcolják ott a kijelzőt. -
weinmaker
őstag
-
pepetech
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest