-
GAMEPOD.hu
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
Sziasztok!
Tudom sokan unjak a frissitesi temat. Engem sem erdekelt az aktualis verzio mindaddig, amig hianyossagokat nem fedeztem fel.
Jelenleg nem tudom bekapcsolni a viseleserzekelest es a kamera menubol eltunt a 3D foto mod.
Mindez ...B151 rendszer verzional. Masnal is van ilyen problema ezen a verzion? P10, DUAL SIMA szoftververzio es frissites elmaradasa miatt azt az infot kaptam a Huawei-tol (miutan megkuldtem az IMEI szamokat), hogy a frissitesi hiba miatt vigyem szervizbe es frissitik a kollegak. Valaki csinaltatott mar ilyet? Be lehet vinni szemelyesen, de kerdes, hogy meg is varhatom?
SMART LOCK temaban meg varom a technikus kollega jelentkezeset, utana valamit lepnem kell...
Read only...
-
net84
őstag
válasz Balzak83 #2064 üzenetére
Eloszor en is bet*jtam. De aztan poenosan mondtam is, hogy annyira sikerult koppintani az apple-t, hogy ez is meggorbul... Gyorsan megnyugtattak, hogy nem egyedi eset. A facebook-on talaltam is nehany sorstarsat. Igaz volt olyan, akinek tenyleg farzsebes gorbulese volt, de akinek csak a bekapcs gombnal rogyott meg, annak mind csereltek (amiket eddig en olvastam).
Ugy nez ki, hogy ez a keszulek leggyengebb pontja. Itt a legkevesebb az anyag a burkolatban / vazban.
Ami viszont szamomra hihetetlen, hogy az egesz kijelzo (az atlos sarkok kozott volt 1milimeter difi) ep maradt es mukodott minden rendesen.[ Szerkesztve ]
Read only...
-
net84
őstag
válasz Balzak83 #2033 üzenetére
En ket hetes telefont kudtem ugyanezert vissza. Elotte leveleztem a Huawei ugyfelsuolgalattal, de nagyon szukszavuak voltak. Ugyanugy, mint a Te esetedben, a jobb oldala a bekapcsolo gomb vonalaban rogyott meg. Eloszor ki akartam dobni a szovet boritasu flip tokot, hatha az okozta. Azonban a cserekeszulek tokeletesen belefekszik es annak azota sincs semmi gondja (tobb mint 1 honapja tortent a csere). En viszont nem hajtogattam vissza, egyszeruen elkuldtem ugy, ahogy volt. Amikor visszajott javitas cimszoval, a munkalapon alaplap-, kijelzo- es burkolatcsere szerepelt.
Hasonloan jartam egyszer HTC ONE X telefonnal. Annal a kijelzo jobb felso sarka allt furan. Kiderult, hogy elengedett a ragasztas es kifordult a hazbol a kijelzo. A cserekeszulek utana 23,5 honapig szolgalt hibamentesen.Read only...
-
net84
őstag
Sziasztok!
Megjott vegre a tokom a telefonra.
Boldog is vagyok, meg nem is. A gyari kijelzo vedo folia meg rajt van a keszuleken, de ket nap alatt tele lett egy savban apro karcokkal. Pont ott, ahol a tok muanyag es szovet resze talalkozik. A tokon nem latok / erzek semmit. Arra tudok gondolni, hogy pont abba a savba ul bele a por vagy piszok (sebben hordom es nem mindig vagyok patyolat tiszta.
Aki ilyen tokot hasznal, segitsen, milyen foliat hasznal a kijelzore?Read only...
-
net84
őstag
válasz gedikart #1407 üzenetére
Samu S6 edge volt az egyik telefon, amit a P10-re cseréltem. Szép és jó a kamerája a Samsungnak, de oda lehet verni neki a P10-el (még auto módban is). A kézi beállításokkal még csak játszok. A mobilos fotózást szeretem a gyors képek készítésére használni. Minden másra ott a tükrös gép.
Nem kifejezetten az ár döntött, de ha már lehetett, spóroltam magamnak picit.
Samsung S8 (főleg a dokkolhatósága miatt), 7-es alma (a formája és a sebessége miatt), P10 és P10 Plus. Ezek voltak a pikszisben. A Samut túlárazottnak találtam (ha hozzászámolom a dokkolót, méginkább) és egyre több "negatív" teszt, vélemény jött velem szembe. A Plus-t elvettem, igaz jól jött volna az infra, de annyival többet nem ért (amivel még több, az számomra már mellékes volt). Az Apple-el (szintén betehetjük a túlárazott kategóriába) pedig nem nyertem volna semmit és tartottam rendszer átállástól. Maradt a P10 és meghúztam 200k-ban a határt. Ekkor újrakezdtem a nézelődést ebben az árban. A min. teljesítmény, felszereltség pedig a P10 Dual SIM volt. Volt, ami csak azért esett ki, mert nem támogatta az OTG-t vagy nem volt NFC.(#1401) nbukta77 - sosem voltam almás, de az i7 kicsit megfogott. Nekem viszont az a rendszer volt szokatlan, így amikor megláttam a P10-et már meg is oldotta a kérdést. A kinézet, méret és hogy maradhattam Androidnál, elfeledtette velem azt a kósza ötletet, hogy áttérjek.
De azt is tudom, hogy fordítva is ugyanez lenne.Read only...
-
net84
őstag
válasz ntomi0730 #1359 üzenetére
Koszonom!
Igen, erre iranyult a kerdesem. A legtokeletesebb pelda, ugyanez a ket szolgaltato lesz nalam is .
Amugy az egyszerre aktiv eset azert sem jo, mert a buta telefon nem tudna hova kuldte a keres csomagot es honnan kell erkeznie. A Samsung J5 pl pont ezen verzett el. Ha mindket SIM-en aktiv net volt, egy ido utan behalt az egesz net a telefonon.(#1362) TannerHUN - ez lesz az! Picivel (4ezer parszaz forint szallitassal) olcsobban rendeltem ugyanezt a sotetszurket, csereben meg nem ert ide :/
[ Szerkesztve ]
Read only...
-
net84
őstag
Sziasztok!
Viszonylag hosszas tanakodas utad, 3 napja baratkozok egy dual P10-el. Amennyire tartottam tole, olyan konnyen szoktam mar most hozza jopar funkciojahoz. Az ujjlenyomat olvasoja egy csoda, foleg a Samsungok utan.
Egyelore 1 SIM-el ketyeg, hetvegen koltozik majd a masodik is bele.
A "gyari" billentyuzetevel nem sikerult osszebaratkozni, elvaltak utjaink.
Foliabol a gyari maradt rajt. Ha elhasznalodik, akkor ugrik le rola es marad a tiszta uveg. Remelhetoleg most sem kell csalodnom a gorilla glass-ban.A ketkartyas beallitasokba nekem azt irja a telefon, hogy az elso 2/3/4g, mig a masodik foglalat 2/3g. Ha berakom a masodik kartyat, ez megvaltozik?
TannerHUN - pontosan milyen tokot rendeltel hozza? A leirtak alapjan valami hasonlot rendeltem meg en is.
Read only...
-
net84
őstag
válasz bigrock #1097 üzenetére
Köszönöm az információkat.
Még egy kérdés a 4G/LTE-vel kapcsolatban: Mi van olyankor, ha mindkét kártyán van mobilnet? Egyszerre csak az egyiket akarom használni, sőt amíg el nem fogy az adatmennyiségem, a másikra abszolút nincs is szükségem. Esetleg ez is választható, mint a tárcsázáskor a SIM kártya? Vagy legalább be tudom tiltani az egyiken a szolgáltatást, hogy véletlenül se használja a mobilnet szolgáltatást rajt?
Samsung J5-höz volt annyi szerencsém, hogy az orrom előtt hülyült bele a két kártyába (a két T-s szolgáltató). Valahogy nem bírta lekezelni azt, hogy mindkét szolgáltatónál volt mobilnet szolgáltatás, ezért 10-15 percenként megszűnt rajt a net. Fizikailag azt mutatta, hogy működik és van 3-4G, de semmi adatforgalom nem volt.Read only...
-
net84
őstag
Sziasztok!
HTC M7 és Samsung S6 EDGE készülékekről (Vodafone + Telenor) térnék át 1db P10 DUAL SIM készülékre... Előre is elnézést kérek a "hülye" kérdéseimért . Törzsgyökeres HTC felhasználóként most készülök szakítani a gyártóval.
Olyanok véleményére is kíváncsi lennék, akik a fenti készülékek valamelyikéről (HTC esetében M8, M9 is lehet) tértek át erre.
Azt tudom, hogy Stand By DUAL SIM. De ez mennyire probléma/zavaró (nem volt még ilyen telefonom)? Illetve ha jól tudom, ez konkrétan azt jelenti, ha az egyiken beszélek, a másik olyan mintha ki lenne kapcsolva? Ha a szolgáltató kikapcsolt állapotban beérkező hívásról SMS-t küld, akkor ezt ezen is megkapom ilyenkor? Kontakthoz hozzá lehet rendelni, hogy alapértelmezetten melyik SIM-el hívja vagy minden híváskor ki kell választanom? Ha az első SIM-et használva beszélek, akkor azon a hívásvárakoztatás működik? Mobilnet lehet mindkettőn vagy a P10 is csak az egyik SIM internetjét tudja normálisan kezelni?Van esetleg valami típushibája, amibe bele lehet mostanság futni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Read only...
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Path of Exile 2
- Milyen notebookot vegyek?
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Assetto Corsa
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politikai mémek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini, Black, 256Gb, független, 86% akku
- Apple iPhone SE 3 ( 2022 ) , Red Limited, 64Gb, független
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green , 100% akku, független
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%