Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
benfolds #15372 üzenetére
Nem akarom kategorikusan kizárni, de nálam a Samsung utolsó a sorban. Anno elég sokáig követtem előbb az S23 majd az S24 topic-okat.
Az S25-re még nem néztem komolyabban rá, de azt hallottam, hogy gyakorlatilag ugyanaz, mint az S24, ami pedig egy S23. Jóformán csak a SoC-ot cserélgetik. Töltési technológiában 0 előrelépés, kamera szinten dettó.
És mielőtt félreértenél. Nem vagyok kamerás fetisiszta (legfőképp azért, mert ha fényképezek, akkor azt inkább a Nikon DSLR-el teszem), de az, hogy egy A4-es lap lefotózásakor csúnya homályos részek vannak (ld.: banana gate) nekem nem elfogadható (a P10-em igaz kisebb felbontásban, de ilyen szempontból jobb képet készít).... és akkor ott van még a bt. codec kérdés: szeretnék olyanra váltani, ami nem csak SBC, AAC, aptX, LDAC-ot tud, hanem lossless aptX-et, LHDC-t, aptX Adaptive-et is tud.
Várom a global Xiaomi 15, reménykedem a global X200 Pro Mini-ban (erre gyk. 0 az esély), és ott a listán a Pixel 9 Pro, majd a végén az S25.
Nálad?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon jól sikerült a Huawei új, kompakt csúcsmobilja, az előd eleve nagyon magasra tette a mércét, a változások pedig olyan pontokon érkeztek, ahol szükséges is volt.