-
GAMEPOD.hu
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
tween
őstag
Használ valaki UAG tokot? Mennyire használhatóak a gombok a tokban?
-
tween
őstag
Aki vételt tervez, 140ezer most a MediaMarktban a készülék.
-
Lehel43
tag
Köszi szépen a gyors válaszokat. Nem volt a telefon regisztrálva. Ma felhivom őket, és remélem hogy intéződik valami.
-
MM
őstag
válasz cicaslany86 #2892 üzenetére
Amennyiben az első hónapban be lett regisztrálva... Egyébként a "sima" két év vonatkozik rá, amiben nincs benne a kijelző törésre vonatkozó 3 hónap, ha jól tudom.
-
Lehel43
tag
Helló. Lenne egy kérdésem. A kéthónapos p10 telefonom lehasalt a földre. Olvastam itt hogy másnak is tört már a képernyő. KB mennyi lenne a csere? Vodafontól vettük a telefont németbe.
-
Vitya103
tag
válasz Ujfelhasznal #2889 üzenetére
A gyári emailhoz azért nem tudod a gmailos emailt hozzá rendelni mert a gmailban engedélyezni kell hogy kevésbé biztonságos helyekről is engedje a be jelentkezését
-
Ujfelhasznal
tag
válasz #21745281 #2882 üzenetére
Igazából semmi extra:
Facebook, Messenger, Chrome, LinkedIn, Flickr, WhatsApp, Spotify, Google cuccok(Duo meg pár letiltva), Gmail(a gyári e-mailhez nem tudtam hozzárendelni a céges fiókomat), valamint Telekom, Telenor alkalmazások. Ennyi igazából.
És az akksi is olyan jól bírja, mint ahogy írja, 1 nap megvan vele, megy a háttérben az auto szinkronizálás, wi-fi, mobiladat ébrenarad. -
akosxyz
senior tag
Full stock droid témát tud valaki? Lehet bagatel kérdés, de csak ilyen darkot meg ilyesmiket találok a huawei themes appban. A segítségeket előre is köszönöm
-
trobi28
addikt
Vodás rom van a telómon (független a készülék). Gondoltam felteszek egy szolgáltató mentes friss romot. Melyiket ajánljátok? Honnan tudom letölteni? SD kártyárol kell frissíteni vagy mehet saját memóriából is?
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
Delta-Laca
aktív tag
Hello Mindenkinek!
Úgy fest, hogy a közeljövőben egy P10 tulaja lesz a párom, és egy olyan kérdésem lenne, hogy a gyári okos tokkal milyen tapasztalatok vannak? Ajánlható, vagy inkább csak szilikontok?
Üdv.: Delta-Laca
-
pityuri7
csendes tag
Sziasztok! A Széfhez nem lehet külön ujjlenyomatot rendelni?
Sony ericsson K750i--> Sony ericsson Xperia X8--> Sony Xperia SP--> Z3C--> Huawei P10
-
törölt tag
válasz Ujfelhasznal #2879 üzenetére
Milyen appok vannak fent? Nekem kb fele ennyi toltorol levetel után... Gyarit majd android 8 nal tolok neki 😀
-
windlord
őstag
válasz Dave920117 #2880 üzenetére
Nekem is csinal hasonlokat, igy ez engem is erdekel.
-
Dave920117
tag
Sziasztok!
Mitől forrósodhat a készülék?
A Family Guy Another Freakin játékkal játszottam (ami nem túl acélos játék) és egyszerűen beforrósodott a készülék. De már többször is megfigyeltem, hogy alap appoknál bemelegszik. Minek lehet ez a hibája?
-
törölt tag
válasz cicaslany86 #2872 üzenetére
Még ha csak a rekesz számítana. De hangyafasznyi méretű magas ISO-n csunya zajt produkáló érzékelővel rendelkező fotó eszkoztol mit lehet várni? Nekem Nikon d7200-am van és van nagy fényerejű üvegem is de koncerten még azzal is bajban lennék. De ez nem más csupán úgyis mint fanatizmus a kolléga szerint
-
Vikooo
addikt
válasz dredjudge84 #2875 üzenetére
Azért javítottam, hogy aki kérdezte a helyes opciókat keresse
Illetve ha van állvány akkor ISO 50 és a zaridő mehet 20-30 sec -re fenyviszonyoktol függően.
Illetve van éjszakai mód is, az is elég jó ha valakinek nincs kedve babralni a beállításokkal.
[ Szerkesztve ]
-
Vikooo
addikt
válasz dredjudge84 #2873 üzenetére
ISO legyen minél alacsonyabb és a zaridovel lehet játszani, a rekesz minden mobil kameraban fix.
-
cicaslany86
aktív tag
válasz slayernick66 #2871 üzenetére
Az S7 1.7, p10 2.2 aperturaval rendelkezik. Szeretem a p10-et, jó a kamerája, megfelelő fényviszonyok között gyönyörű éles és élethű képeket készít, viszont 0.5 eltérés iszonyat sok az S7 javára ha a rekeszerteket nézzük. Márpedig a low light képeknél pont az számít. Hiába vársz frissitest, az erre nem lesz megoldás. Nézd meg a p10 plus-t, ott 1,8f van.
-
slayernick66
tag
válasz #31757056 #2870 üzenetére
ugy latom eleg fanatikus a tarsasag.. orulok hogy igy osszezartatok, vettem a lapot. en mast nem tudok, mint youtube-os videokat nezegetni, a mobilarenan a fotos forumot nezegetni es neten a teszteket olvasgatni. gondolom masok is igy csinaljak, mielott vesznek valami draga dolgot.
es marpedig az en igenyem az, hogy ha koncerten vagy borus idoben latok egy pillanatot, akkor automata modban csattintok es az legyen a leheto legjobb. az s7 szintje nekem mar eleg lenne, ezt a p10 tudomasom szerint jelenleg nem tudja hozni, holott kameraja talan kepes lenne ra. ahogy a honor 8 is sokat fejlodott szoftveresen, igy varom hogy a p10-zel is foglalkozzon a gyarto. azert jottem ide segitsegert, hogy akiknek van, akik ertenek hozza, talan tudnak segiteni. lehet hogy tudnanak, de fokepp kioktatast kaptam, azt pedig koszonom, nem kerek.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz slayernick66 #2864 üzenetére
olyan telo ami jo kepeket csinal low-lightban nem letezett sem a multban, ahogy most sem letezik, es varhatoan egy jo darabig meg nem is fog nem baj, ha erre varsz, de akkor nyugodtan varhatsz meg egy jo darabig.
-
Prowler
senior tag
válasz dredjudge84 #2867 üzenetére
Pro módban mit érdemes állítgatni? Tudom. hogy vannak ilyen leírások, de telefonja válogatja hogy melyik beállítást kell alkalmazni. Én eddig csak ISO értékekkel meg fókusszal babráltam.
Veremivadék Undorkutya
-
Macskasy
tag
válasz Dave920117 #2860 üzenetére
Persze , minden europaban levo vodas telo ezen van elmeletileg. Az enyem is.
-
dredjudge84
őstag
Teljesen igaza van az előttem szólónak.Jó fényképet nem automata módban kell lőni, hanem kézi beállítással. Amúgy meg amit írtam nem pont erre gondoltam. Csak van aki a legfrissebb rom-on van, mégis már izgul a következőre, sőt van aki már most azon agyal, hogy lesz-e android p erre a telóra.
-
gacsoi
senior tag
Honnan veszed, hogy nem tudja hozni, ha nincs p10-ed ??
Nem feltétlenűl kell a fórumban leírtakra támaszkodni, mert mindíg vannak fanyalgók, meg elégedetlenek.
Nagyon jó készülék, és nagyon jó fotókat csinál, de jó fotót tudni kell csinálni.
És főleg nem kell a képeket összehasonlítani a több százezer forintos fényképezőgép által készített képpel.
A facebookon van egy Huawei galéria nevű csoport. Ott nézz szét, és utánna lehet mondani, hogy szar képeket csinál a p10 -
slayernick66
tag
válasz dredjudge84 #2863 üzenetére
lehet neked nem lyan fontos a kamera, mint masoknak. nekem meg olyan telo kene, ami ami jol tud low light kepeket is csinalni. ezt a regebbi SW-ekkel nem tudta hozni. miert baj, ha varom, hogy ez javuljon?
-
dredjudge84
őstag
Jómagam nem értem ezt a frissítési mizériát! Most komolyan erre kell izgulni egy klafa kis telefonnál? Nekem b110 van rajta, direkt nem is frissítek, minden tökéletesen működik, a kamera is.
-
slayernick66
tag
javulgat a kamera a frissitesekkel? arra varok, hogy vegre igazan kurvajo legyen es vegre lecsaphassak ra
-
Kovaratis
senior tag
válasz Dave920117 #2860 üzenetére
Őőő....
Azt ugye tudjátok hogy a frissítés száma nem feltétlenül jelzi a dátumát? Minden variáns külön csomagszámot kap. A 151-es l09C02-es 07.20.-i, két hónapos frissítés. -
Dave920117
tag
Van aki még mindig a VTR-L29C43B151-es bulidal használja a telefont?
Meglehetősen rég nem jött nekem új frissítés. Magam nem igazán merek hozzányúlni. Kb. mennyit kell várni az automatikus frissítésre?
-
Macskasy
tag
B166 b170es rom valakinel ? Vagy ez meg nagyon uj ?
-
akosxyz
senior tag
válasz rObika8802 #2851 üzenetére
+1
-
Macskasy
tag
Ez a képek es ertekelesek alapjan meg jo is lehet: https://www.amazon.de/Schutzfolie-FayTun-Fingerabdruck-Panzerglasfolie-Displayschutzfolie-durchsichtig/dp/B0744CM6MP/ref=sr_1_21?ie=UTF8&qid=1506119402&sr=8-21&keywords=huawei+p10+hüllen
Telefonrol nem tudom hogy kell linket rendesen beagyazni , ne haragudjatok. -
rObika8802
aktív tag
.-.-.-.-.-.-.
-
rObika8802
aktív tag
válasz #31757056 #2828 üzenetére
nem is vártam tőle csodát csak maradt párszáz Ft-om Paypal-en aztán megrendeltem ebayről
ja meg amugy van még a makró lencse
[ Szerkesztve ]
.-.-.-.-.-.-.
-
Macskasy
tag
Nekem mumbi folia van fent asszem. 2db kerult 5 euroba. Igenyt tartanek egy jo uvegfoliara igazabol az se erdekelne ha a kijelzo melletti kavat nem takarna, de a kijelzo teljes feluletet azert jo lenne ha fedne. Iphonenak is kerek volt a szele, megis az efektiv kijelzot fedte. Biztos nagyok az igenyeink
[ Szerkesztve ]
-
Kovaratis
senior tag
válasz cicaslany86 #2839 üzenetére
Senki sem bízik a Gorilla Glasben?
-
Prowler
senior tag
Nekem is nagy szerencsém volt vele amikor vettem, 125 ezer volt a P10 újonnan, kártyafüggetlenül, 64 GB belső memóriával.
Veremivadék Undorkutya
-
cicaslany86
aktív tag
Most dobtam fel egy ilyet mert nagyon zavart, hogy levegős körben az üveg. Nagyon macera, mert semmi tartása, nyúlik, ragad.. cserében kiér a szélekig, nem vastag, nem zavaró és még árban is jó.
-
Kovaratis
senior tag
válasz Dave920117 #2836 üzenetére
Jófogáson. Szerencsém volt. Egy győri autószerelőnek egyszerre romlott el a biztosított telefonja, és járt le az előfizetése.(asszem egy hét volt a kettő közt) A biztosítottra kapta ezt, az előfizetésre meg egy G6-ot. Mivel addig is LG-je volt azt tartotta meg.
-
Dave920117
tag
Egyébként minek köszönhető ez az árzuhanás?
Bár mostanában amit megvesz az ember, lehet az bármi. Két hónap múlva már 5 másik jobb, új széria kinn van a piacon
-
Kovaratis
senior tag
válasz Dave920117 #2832 üzenetére
100ért vettem 3-as garival, fóliásan.
-
yodee_
őstag
válasz Dave920117 #2832 üzenetére
180 újan, ez meg ugye nem új. Na jól van szépen felteszem aztán lesz, ami lesz Köszi
Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M920s
-
törölt tag
válasz rObika8802 #2825 üzenetére
Az a baj, hogy a szelek homalyosak amiket majd le kell vagnod ezzel annyi is kb a annak aamit a lencse pluszban ad...
-
rObika8802
aktív tag
szevasztok!
vettem ilyen lencséket a telóhoz,ha valaki esetleg gondolkozna rajta mutatok példa fotókat amit csak gyors kipróbálással csináltam(szóval ne fikázzátok légyszi)
[ Szerkesztve ]
.-.-.-.-.-.-.
-
yodee_
őstag
Érdeklődnék, hogy 64 /4 pisztácia zöld színben, két simes, független mennyit érhet? 2017 májusi vásárlás. T-mobilban lett vásárolva
-
zso79
őstag
Használ itt valaki tp-link archer c7 routert? Az utolsó teló update óta 2.4-es wifin katasztrófa a vétel, nincs 1mbps se, holott 5ghz-en simán jön 200-zal.
[ Szerkesztve ]
-
yodee_
őstag
válasz cicaslany86 #2818 üzenetére
Én 3M DQCT130 típusú fóliát vettem. Tökéletesen passzol és akkora mint a gyári.
-
addikt
Nekem egy db karc nincs a gyári fólián,pedig használom a telefont elég intenzíven.
Ha a gyári karcos lett,akkor a többi is az lesz hamar.
"Aki ad,az nyer"
-
törölt tag
válasz cicaslany86 #2816 üzenetére
Nekem volt hasonló a mofihoz de a szeleken kivilagotott alola a kijelzo ill szivarvanyos volt. Az ujjlenyomat szenzort tényleg mas érzés megerinteni rossz ertelemben sajnos; nekem most nillkin van de zavaro mert ez meg nem fedi a kijelzot 2.5d ide vagy oda 😀 redmi 3nal ilyen bajom nem volt
[ Szerkesztve ]
-
glehel
senior tag
válasz cicaslany86 #2814 üzenetére
nekem volt ilyen ami körbeveszi az ujjlenyomat olvasót, teljesen elrontotta a az érintés kényelmét olyan mintha egy mély gödörbe kéne belenyomni az ujjad és sokszor ez miatt nem is érzékelte megfelelően.
-
cicaslany86
aktív tag
Ez is elég jónak tűnik. ott a link a videoban:
MOFI fólia -
Surplus
tag
Melyik foliat ajànlanàtok, a minöség is szàmitana. Köszönöm elöre is.
-
p2pp
őstag
Sziasztok!
Kellene nekem villám gyorsan nagyon jó üvegfólia.
Hol találok?Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
balika333
tag
válasz Scholes9 #2787 üzenetére
Szerintem tökéletes váltás 5Sről a készülék. Pokoli gyors, jó a kamerája, egy kézzel is könnyen használható. Nekem is volt S8 telefonom, de eladtam. Bátran ajánlom. És inkább a P10 et mint a P9et, gyorsabb a telefon, nagyobb tárhely, több memória miatt is.
Samsung S22 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- MIUI / HyperOS topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Asztalos klub
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green , 100% akku, független
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- Samsung Galaxy Note 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával