Új hozzászólás Aktív témák
-
mattpaksi
tag
Engem már csak az érdekel: mikor kerül piacra?
A ROCK örök és elpusztíthatatlan!!!
-
mustang_f
csendes tag
Igényes munka,grat neki
De viszont egy ilyen nem ártana mondjuk utazás közben pl a vonaton -
Def26
félisten
válasz Markoka1993 #39 üzenetére
"Ennek sincs sok szabadideje"
Épp ellenkezőleg, sok a szabadideje
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
GreenGuy
tag
Egy melegszendvicssütőre emlékeztet !
-
Markoka1993
tag
Ennek sincs sok szabadideje De nagyon jó lett respect a készítőnek
live gt: Markoka1993
-
Cyberb0b
tag
Az ötlet tetszik a kivitelezés pedig igényes
♦♣♠ A nő olyan, mint egy költői hasonlat. Ha szép, akkor az sem baj, ha nincs semmi értelme.. ;) I am 33% Geek ♦♣♠
-
jaffa888
csendes tag
Azért tiszta jó h van aki megcsinál 1 ilyetÉn a saját x360-amat nem merném szétszedni XD Grat a szép kivitelezésért.
Disco's Hit...
-
Ari18
őstag
Ötletes, de vajon mennyit bír az akksija
-
John Fowler
tag
Jah, elég kókány munka, főleg, hogy a THQ-nak is csinált párat és ez a rev5 (szóval nem első nekifutásra lett ilyen)
Egyébként nem hinném hogy túlságosan melegszik, mert a videó alapján úgy zúg, mint az állat.
Mondjuk laptop-nak kicsit necces hívni; a portable szó valamivel jobban illene rá.
''A kocsmáros ért ehez, mert itt már öltek orvost is -régi étterem'' Rejtő: Piszkos Fred, a kapitány
-
juliabrilke
veterán
A HDD fölötti kis borítást azért nem ártan a rögzíteni egy kicsit?
-
jubilleum
senior tag
http://www.engadget.com/photos/xbox-360-laptop-mk2/216036/
Szerintem ez egy fokkal jobban sikerült
-
JuliusCaesar
tag
bírtam volna: bekapcsolja és red ring of death
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
-
gabi81
tag
nagyon igényes munka. grat.
just believe in yourself
-
ez_meg_emaz
őstag
-
ThaBoss
senior tag
A GPU egy passzív bordával van "lehűtve", és sajnos pár óra játék után elég szépen felforrósodik a chip, és szépen kiolvadnak a(z MS hanyag) forrasztásai. Ilyenkor bedobja a 3 led-et, se kép se hang. Manapság már javítható, de nem mindet.
Amúgy én is arra lennék kíváncsi mit ügyködött a melegedés mérséklése érdekében...
[ Szerkesztve ]
-
kommunism
aktív tag
na vajon ez milyen könnyen kap 3 ledet??
A hirdetéseimet figyelmesen olvasd.Leírok bennük mindent csak amit nem azt kérdezd,mert másra nem válaszolok!
-
zsolt501
nagyúr
Ezek a felső szellőző rácsos takaró lemezek borzalmasak főleg ebben a színben valahogy nem megy a többi színhez.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
dezz
nagyúr
Direkt ilyen kicsik a képek?
-
Nunder
őstag
Nagyon ötletes! Bele se merek gondolni mennyi munkába került ezt összehoznia a srácnak. Egy játék futtatását megnéztem volna még mondjuk. Ennek ellenére tisztelet a készítőnek.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
ez_meg_emaz
őstag
Igen de laptopon hol tolsz x360 exklu vagy only konzol játékot? Azt még megnézném. Ettől független szerintem is fölös.
Kiváncsi lennék ennek a cuccnak a súlyára mert nem tünik könnyebbnek mint az x360. Ha így van akkor közel sem hordozható. De még ha könnyű lenne se látnám sok értelmét.
-
Mr.Grincs
veterán
Ügyi a gyerek nagyon Szerintem az eladási lista élén lenne boztosan
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Revox66
tag
Azért nem rossz ötlet Bár kíváncsi lennék a hőelvezetésekre, mert azért a box tud melegedni...
-
félisten
Nagyon szépen kivitelezett munka.
A PSP Go félhet."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
nrgia
őstag
Nekem jöhetne egy darab ilyen készülék....
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
roliii
tag
ez szerintem fölösleges , erre van a laptop.. az xbox360 és a ps3 olyan mint az asztali pc , szóval szerintem fölösleges ilyen laptop formájú xbox360..
-
Misi 007
őstag
Hát ez nagyon kemény! Komoly a kivitelezés!
Nekem egy grillsütő jut az eszembe róla! -
VD
őstag
Rosszul látod. Videot megnézted egyáltalán?
A bal felső levehető panel alatt van a HDDAz ötlet jópofa, de nem félek, hogy a Microsoft eladható gépet látna benne. Anno a PS-nek volt egy hasonló hordozható változata, de az is zsákucca lett eladás tekintetétben.
[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
HDD nem került bele jól láttom?!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- További aktív témák...
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Nintendo Wii - Minden kütyüvel - Játékokkal - FIX ÁR
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- PS4 Games - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest