Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
_drk
addikt
válasz
SchumiBácsi #221 üzenetére
Jelenleg nagyon túlárazott. Valamire való 4k tv legalább 250 ezer ft, de ez még csak alja a minőségnek. Akkor vegyél hozzá egy 1080-as vidkarit ami 250 ezer. HAJAJ fél milla egyből. akinek van pénze vegye!
Ez a PS4 PRO-s 4k-ra meg kíváncsi leszek, inkább a szebb játék és 60fps az ami érdemben dobni fog a cuccon, már a sima ps4,xbox one-nál tudni lehetett hogy ez bizony kevés lesz ide, vagyis 7 évig nem fogja húzni de nem 2 évet vártam volna...
-
Nem arról van szó hogy nem kell a nagyobb felbontás, hanem inkább arról hogy sztem még egy részletesebb grafikájú FullHD is feladja a leckét ezeknek a "nextgen" csodáknak, hát még egy valós 2-4K... utóbbinál szvsz 10év kell a fix60-hoz főleg ha a látvány is fejlődik ami sosem árt...
-
VTom
veterán
válasz
huskydog17 #216 üzenetére
Hihetetlen, hogy milyen korát éljük a videojáték iparnak.. PS4 pro olvadó burkolattal, meg kommunikációs problémákkal, szarabbnál szarabb PC portok, driver hibák, félkész játékok méregdrága gyári hibás hardverek..
És van pofájuk eladni ezeket, mi barmok meg még meg is vesszük. -
huskydog17
addikt
-
válasz
Mister_X #209 üzenetére
Nem, alapvetően nem lassít. Csak akkor lassít jobban, ha annál a célpontnál te amúgy is akarsz lassítani. Teljes kitérés esetén változatlan a mozgás, fél kitérés esetén is lehet változatlan, de mondjuk negyed kitérés esetén már csökkentett az elmozdulás mértéke ahhoz képest, ahogy máshol reagálna.
-
Ezerféleképpen meg lehet oldani az aim assistot. Például a legnehezebben felfedezhető változata, amikor az analóg kar hatásgörbéjét módosítják kicsit a potenciális célpontok környékén. Ember legyen a talpán, aki felfedezi, mégis sokat javíthat a célzás pontosságán. Célzásrásegítés? Igen. Felfedezhető? Szinte nem. Baj, hogy van? Biztosan nem.
-
Polllen
nagyúr
válasz
#25237004 #204 üzenetére
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy általános következtetéseket vonsz le a Titanfall játék alapján. A Respawn a saját játékairól tud nyilatkozni.
A kolléga meg más játékokról.
Amúgy szerintem ha figyel az ember, könnyen tetten érhető az assist, hiszen nem az történik, amit a controlleren nyomsz...
-
MrGrey
újonc
Ez lehet hogy ciki, de nem találtam még rá ésszerű magyarázatot. A Ps4 játékok elfutnak a pron is ugy hogy patch nem jött meg ki rá ? Pl. Gta 5 ps4re megjelent, de tudnám játszani a proval is ? Vagy csak a kimondottan pro támogatott játékok futnak el rajta ?
-
-
törölt tag
válasz
Mister_X #200 üzenetére
Megint csak a cikket tudom idézni. "It’s a sticky issue, especially considering that some top console players don’t even think it exists, despite the game’s developer, Respawn, confirming its presence." Ezt a Titanfall kapcsán írták. Persze ők csak top konzol playerek.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az új konzol a maga területén a piac legerősebb megoldása, és tartogat néhány titkot is.
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ BONTATLAN 2024 APPLE IMAC 24 Legújabb iMac 24 M4 Blue magyar billentyűzet gari Azonnal Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest