Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubbba
tag
válasz DigitXT #2099 üzenetére
Úgy látom azért beletoltál nem kevés gyémántot te is a tegnapiba. Én fél 12 felé még úgy voltam vele, hogy szenvedjen ezzel az, akinek két anyja van, az első emelkedőn 30-ból egyszer tudtam felmenni, akkor is épphogy. Aztán kezdett összeállni és vérszemet kaptam. Volt amikor egész tisztességesen vezettem előtted az utolsó ugratóig, de ott landoláskor pofára estem. Negyed 1 körül futottam a végső időt, lett volna még benne, de ott azt mondtam, ha valaki még a hátralévő 45 percben megver, ám legyen. Bagolyka biztos nem nagyon ért rá és Freddy sem indult tegnap, de azért így is büszke vagyok magamra.
Itt a frissített tabella, Ati ideje valóban több, mint gyanús, így megelőlegeztem magamnak a győzelmet, amivel fel is jöttem a harmadik helyre, egyelőre.
-
AtiTheSnail
kezdő
lol teny h kiprobaltam kettes grippel, de direkt kileptem beerkezes elott. Ezek szerint bentmaradt bocsi erte. Egyertelmuen ervenytelen : D
-
zeon.hu
nagyúr
A main lett volna egy még jobb időm, csak elszabtam a végét
(Tudom, a nap végére fasorban se leszek vele... )#?*@&!
-
DigitXT
Topikgazda
válasz zeon.hu #2103 üzenetére
Én is így vagyok vele. Rengetegszer vezetek, de a farönkökre ugratásnál bukta,
aztán ha egyszer kiadja, akkor meg valami a végén nem jön össze. C'est la vie.
A nap végén megjegyzés amúgy igaz, mert ha valakinek jól megy a vége, csak
az elejét nem optimalizálta, akkor látván, hogy ott mennyire verhető, javíthat. -
DigitXT
Topikgazda
válasz zeon.hu #2105 üzenetére
Egyszer-kétszer rajtoltam akkorát, mint kalauzhal. És már nem Perfect start volt!
Akkor lőtt ki annyira a gép, amikor éppen túlszaladt a mutató a zöldön a rajtnál...
Mivel többször sikerült (mondjuk ilyen 100-ból 3-4 alkalommal), valószínűleg az a
tuti rajt, minden más "Perfect" rosszabb nála... Csak utána tudni kell mit kezdeni
azzal az előnnyel, mert lehet, hogy pont amiatt nem jön ki ugyanúgy egy ugratás. -
zeon.hu
nagyúr
Ne vegyétek figyelembe a (jelenleg még) győztes időmet, megint elszabtam:
Egyéb pályákon toltam a rally autóval és mikor visszatértem a napi versenyhez, a turbo level 2-es szinten maradt.
36.585 volt a legjobb időm előtte.
Viszont itt egy videó, ezzel ugyanúgy 3. helyen állnék, bár kicsit gyengébb idővel (a videón látszik egyébként a korábbi jobb idő is, de ez lényegtelen).#?*@&!
-
DigitXT
Topikgazda
válasz Véreshurka #2108 üzenetére
Semmi gond, elég egyértelmű volt. Levettelek a listából. Mondjuk zeon simán
letagadhatta volna azt a kis turbót, semmit nem érződött. Értsd: kényelmesen
verhető volt, akár egy egész autóhosszal. Persze kizárólag a farönkökig...
A párszáz nekifutásom alatt nem jöttem rá, hogyan lehet ott tutira* felugratni,
így csak az MF-ben bízhattam. Az meg ilyenkor nem jön: megérzi, aki bénázik!*: 100-ból kb. 80x az első kerék sem érte fel, 10x meg hátsó akadt bele totál...
A maradék alkalmakban vagy csak picit akadt bele, vagy ha nem, elbénáztam.
36-os idő nagyon ritkán sikerült: jár a gratuláció az összes dobogósnak! -
zseko
veterán
Na jó, mára zárjuk be az internetet, szintemhez képest olyan időt mentem, maradjon így
Egyébként mi az az MF? Elképzelésem van, de nem tudom.
HR24.hu
-
Gubbba
tag
Nem számítottam ilyen könnyű győzelemre. Ezt az időt épp a 10. próbálkozásra futottam, így egyetlen gyémánt sem kellett a tegnapihoz. Nem is éreztem különösebben mázlisnak, bár tény, hogy a 10 próbálkozásból csak 2-3 alkalom volt, amikor hasonlóan sikerült végigmenni. Lehet csak azért nem érzem a MF-t, mert ilyen kevésszer próbálkoztam és további 100 próbálkozásból sem tudnám ezt megismételni, de az is igaz, hogy mióta a rally car bekerült a játékba, csak azt használom mindenhol, a spéci eventeket kivéve. Akárhogy is, itt az aktuális állás. Az utolsó két forduló után nem fogom tudni feltölteni, majd csak jövő kedden, addig adogassátok hozzá, hogy meglegyen a végeredmény.
Ha valaki emlékszik Véreshurka (hahooooo) utolsó legális eredményére, esetleg van valami screenshot-ja, akkor őt is besorolhatjuk, egyelőre DSQ.
-
Gaborz1
senior tag
Árulja már el valaki hogy a jó édesbe lehet a mai pályán rendes időt menni. Már szétdob az ideg. Arra a nyamvadt utolsó kocsira az istennek nem bírok normálisan megérkezni.
Közbe végre sikerült valami.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
őstag
Mára zárjuk le, hagyjatok nyerni.
-
F-ECT$
titán
És jöhet a farmolás is az 50000-es chestért.
Dive ever, work never.
-
Gubbba
tag
Helyes, foglalkozzon mindenki az update-tel.
-
DigitXT
Topikgazda
Sajnos én nem voltam belépve, már egy ideje, az imént ez fogadott:
Ugyanaz a pálya újra?! (Vki nem fotózta a végén az eredményeket?)Ui: utolsó emlékem, hogy második vagyok Freddy mögött, de a HSZ
alapján beelőztél mindenkit, és azt várod, senki nem javít. (Így lett?)@Freddy: 2.5+-t írtam, mert nekem kb. annyi volt és 0 maradt...
De természetesen igazad van, hogy ez a fos (?) is a 4.2 kategória...[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
Topikgazda
Akkor legyen a mai egy bónusz futam az új autóval. A holdjárós eredmények:
Meglehetősen flúgos futam volt. De így, hogy senki nem vágott vissza, tetszett!
Volt itt minden, rakétahajtóműves szándékos borulás, kupolatörő ugratás, lol.
Szerk: természetesen felraktam challenge-be, ha valaki akar egyet ökörködni.[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
Azt hiszem én megelégszem a mostani eredménnyel ezen a pályán, sem én nem tudom a következőt utolérni, sem engem megelőzni nem tudnak már, úgyhogy marad a 8. hely az összesítésben
HR24.hu
-
zseko
veterán
Na, ha nem rontottam el a számolást, hoztam a stabil közepet, nyolcadik lettem a tizenötből 63 ponttal. Előttem lévőnek 133 pont van, mögöttem 34.
HR24.hu
-
rocket
nagyúr
Kupak idolistaja nalatok is bugos update ota?
Sok palyan nem mutatja a valos sorrendet, pl. Winter is Coming -> Snow Castle 55.762-es idomet ...-al irja (ami ugye azt jeloli, hogy 10000-en kivuli ido), mikozben a Global 10000. ido 57.821, Local szinten ..., utolso ido a 2602. helyen van 1:55.717.
Ahogy latom sok felhasznalo idejet nem mutatja, update elott kb. Global 3500. helyre volt ez eleg, most meg 714-716. lenne
Amit mutat az pl. Big Air Cup -> Landing Drive 348. Global ido 16.670, update elott nem voltam 10000-ben
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest