Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
válasz noPublicFG #5 üzenetére
Nálam $33.8..
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Raysen623
addikt
Tegnap megnéztem az első videót és berosáltam. Nagyon régen nem láttam már ilyen erős hatású játékmotorral készült videót. Tetszik a világ, a történet és a megoldása. Máris csekkolom a psn store-t.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Kvelstadt
veterán
Én már nem is nézem a videókat.
Amit eddig láttam nekem teljesen adja.
Még megvárom a teszteket, nehogy legyen benne valami kritikus hiba, (a mai megjelenés után játszhatóra peccselt játékok világában én már nem hiszek senkinek) aztán húzom is be."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
saelin
veterán
Az már sokkal jobb mint amire én számítottam. Én olyan 4-5 órát mondtam volna rá, mert nagyon keveset mutattak belőle. Csak pár ellenfelet, halucinációkat és magát a grafikát/hangulatot mutatták be.
Remélem annál több van benne, mint amiket eddig közzétettek. Boss harc, puzzle (erről mintha lett volna valami infó), több fajta ellenfél, gyűjtögetni való cuccok stb."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Xaels
félisten
válasz noPublicFG #4 üzenetére
Viszont nem is kérnek érte cserébe teljes AAA árat.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Šolaire
veterán
Zseniális ez kell nekem.😊
“Praise The Sun” \[T]/
-
Bad Pritt
félisten
7 óra top. Legalábbis ez az utolsó infó.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
senior tag
A gog.com -on nekem 17,28$ -t ír. Aki kíváncsi rá, az lecsaphat rá. Ennyiért, szerintem pre-orderezem. (A gyanúm ellenére...)
[ Szerkesztve ]
plus ça change, plus c'est la même chose
-
senior tag
-
bepken
veterán
néhányba én is belenéztem és maximálisan egyetértek! szerintem nagyon nagyot kellene hibázni, hogy ez ne legyen sikeres - és akkor sem a sztori miatt bukna meg.
(videó naplóról annyit, hogy ezt azért persze végignéztem - Melina Juergens egyszerűen csodaszép! )
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Bad Pritt
félisten
Érdemes megnézni Vimeo-n a developer diary-ket, hihetetlen kreativitással építették fel a srácok az egész játékot. Nem lesz hosszú, de szerintem minden perce megéri majd az árát. Persze azért az első visszajelzésekre várok még, addig nem rendelem elő, de ha a tesztelők is pozitívak, akkor instant get.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
atike
nagyúr
Ez valami félelmetesen hangulatos és látványos... Remélhetőleg 10 perc játék után is mag fog maradni a feeling... Nagyon tetszik!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest