Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Path of Exile 2
- PlayStation 4
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 2. nap: Astrea: Six Sided Oracles
- Le Mans Ultimate
- PlayStation 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
K.E.N.N.Y.
csendes tag
Ilyenkor bánom hogy csak PC-m van
-
Gude
senior tag
Sok-sok kellemes órát okozott nekünk a guitar hero
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
sanyi0321
tag
Nem rossz játék, de én a Powergig-re leszek nagyon kíváncsi, ha nem lesz az ára az egekben.
Go home... you're drunk.
-
törölt tag
ehhez elég csak a egy joy vagy mikrofon is kell hozzá hogy lehessen vele játszani?
-
ithomas
őstag
A cikk konklúziójával baromira nem értek egyet...sőt...pont fordítva lenne a dolognak értelme.
Ha már rendelkezik valaki gitárral vagy dobbal, az mi a fenének várjon a rockband 3-ra, hiszeen a meglévő felszereléssel az is zéró újdonságot nyújt, csak ott legalább még a tracklist is szar.
Ha nincs valakinek semmilyen zenés felszerelése...na pont annak lenne érdemes kivárni a rock band3-at az új gitárral és szintivel.
DLC-vel olcsóbb? HAHA Tegyük fel, hogy a több mint kilencven számból csak 50-60 tetszik,,azt mennyiért is vennéd meg DLC-ben?Talán még többre is kijönne mint a játék ára..
A régi 5 gombos cuccon ez szerintem sokkal jobb választás grafikailag és zeneileg is egyaránt...[ Szerkesztve ]
Real eyes realize real lies!
-
HardRic
addikt
Nagyon jó játék, tele fantasztikus számokkal. Az Otherworld bulin megadta az alaphangulatot, és karácsony környékére tervezek beszerezni egy Super Bundle-t.
Konzolra is alig veszik, PC-re hogy jönne már ki? Ez egy partijáték, abszolút nem PC-re való. Jó, azt is rálehet kötni a nappaliban lévő tévére, na de kérem az milyen már?
-
InDaFlesh
csendes tag
Bááárcsak kijönne PCre issss.....PHAISPALM...Édesjóistenemmá'..folyamatos PC-s sírás.. *Sigh
Megpróbáltam elképzelni, hogy milyen élményt nyújthat a játék egy 22"os monitoron, jót mosolyogtam.. Amugy nem volna nagy ördöngősség, hisz aki latott mar Rokkband ill. gitárhős perifériákat az tudja h USBvel illet Wireless csatlakoznak a konzolhoz.
Mellesleg, igen..a tracklist egy DLCként nem teljes retail price-ert kellett volna, hogy kikerüljön...
-.-"
-
BigStraw
senior tag
Én is nagyon szeretném hogy legyen már ki vagyok éhezve a jó kis koncertekre nemtudom miért nem adják ki PC-re az ilyen játékot pedig sokan megvennék!!
NBA = Where Amazing Happens :) ------ My belief is stronger than your doubt....
-
albert8
veterán
CSak lenne PC re is
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
TazLeacher
nagyúr
válasz BloodyEddie #3 üzenetére
Csak ezekhez elég lenne egy DLC, nem kellene újra kiadni ugyan annyiért...
-
Echoo
senior tag
Azért a címet kijavíthatnák! Gutiar...
-
BloodyEddie
őstag
Pedig ez jó GH lett szerintem. Újdonság nincs sok, de a számok tetszenek
-
Fairplays
aktív tag
Ez se lesz PC-re? :S
-
koxos:8]
senior tag
Jók ezek a guitar hero-k.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- Nintendo Switch OLED garanciális
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest