Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
válasz MikeWazowski #57 üzenetére
Egyszer kiprobaltam de engem nem szippantott be...
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Archttila
veterán
válasz Kisgépkezelő #55 üzenetére
GTA, Diablo, Dungeon Keeper... így tengettük mi multis napjainkat
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz johnyblaze #43 üzenetére
Nekem pont az rémlik, hogy a sajtóban eléggé lepontozták a korai GTA-kat, viszont a játékosok szerették.
Dr. Akula Azért elég elterjedt volt, mert sokan akkoriban is jobban értékelték a korlátlan állatkodás lehetőségét, mint a grafikát. A GTA 3 motor is eléggé ronda volt 2004-re mégis marha sikeres lett a San Andreas. A Pokemon/Mario/Zelda, és a többi Nintendo sorozat japánon kívül még amerikában terjedt el nagyon. Én sem értem miért, de arrafelé jobban értékelik ezeket. -
SkyLine3000
addikt
Hát azért az 1 és a 2 után elég nagy váltás volt a 3. Sokkal, de sokkal élvezetesebb lett a 3D-nek köszönhetően. Én az 5 story módját a mai napig nem vittem végig. Sokszor csak azért indítom el, h hülyüljek kicsit, bóklásszak a városban, megmásszak hegyeket, repüljek egyet, stb. Ha meg úgy tartja kedvem, letolok egy küldetést. A multi meg sosem érdekelt és nem is fog.
Azért nem véletlen az az eladási szám. Igazából el sem tudom képzelni, mivel lehetne ezt még űberelni?
Anno vettem használtam egy konfigot, talán 700-as Cerkával, lehet, jobb volt. Akkor fingom nem volt, h mi az a gta? Fent volt a gépen a 3. Elindítottam, h mi a franc ez? Hetekig szórakoztam vele, úgy megfogott. Ott megfertőzött, aztán jött a többi rész.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Dr. Akula #51 üzenetére
Jajj.. Előítéletes vagy. Nekem sajna a gameboy kimaradt de rengeteg órát beletoltam sony k810-en javas emulátorral a pokémon red-be. Aztán a Blacknél hagytam abba már más telefonokon. Ezt nem sikerült elfogadható sebességgel futtatnom.
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
Dr. Akula
félisten
válasz szupermacs #50 üzenetére
Azon kívül hogy baromira irritáló, és csicskalángost érdemelne aki kitalálta?
-
Dr. Akula
félisten
Megvolt, játszottam vele kicsit, de nem fogott meg. Mint lejjebb írtam, ilyen konkurrenciában egy C64 szintű program esélytelen volt. Ha a 3. résznél nem emberelik meg magukat, akkor a fejlesztőkön kívül nem sokan ismernék ma se. Minden noname programra akad 1-2 ember aki hallott már róla, de az még nem tömeg. Nemrég találtam egy Turmoil nevű Oil Imperium klónt, akkor az most elég elterjedt és közismert? Nálam az.
[ Szerkesztve ]
-
VikMorroHun
őstag
válasz szupermacs #9 üzenetére
Van ám benne passzív mód, akkor nem tudnak kinyírni. M billentyűvel lehet előhozni a menüt, legalábbis PC-n.
[ Szerkesztve ]
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
MikeWazowski
veterán
GG nekik!
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
addikt
válasz Dr. Akula #45 üzenetére
Lehet nektek kimaradt a GTA 1-2, de attól még népszerű volt, ahogy a mario és pokémon is, de ezek csak nesen és gb-on, ami neked úgy tűnik nem volt, így nem csoda, hogy nem találkoztál velük.
És nagyon élveztem a GTA 2-őt a koleszos gépeket, amin volt mellette fent Carmageddon is.
És nem kellett bemutatni a szériát, amikor kijött a 3. rész, már tűkön ülve vártam, persze aztán nem ment, így venni kellett új videókártyát..[ Szerkesztve ]
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
Dr. Akula
félisten
válasz johnyblaze #43 üzenetére
Nekem nem kell utánanézni, csak visszaemlékezni. Akkoriban a GTA-t kb. senki nem ismerte. Olyan kortárs nevek mellett kellett volna kitűnnie mint a Diablo, Baldurs Gate, Ultima IX, Half Life, C&C Red Alert, Fallout - ami a GTA 1-2 grafikájával, valljuk be, esélytelen volt.
Nemtom ki mit írt róla, de az ilyen Pokemon / Mario féléket is kihozzák valahogy nagyon elterjedtnek, de hogy a japókon és koreaiakon kívül kinek a körében, az máig rejtély. Pedig egy koleszban csak feltűnt volna hogy van itt egy nagy etvasz. Az jobban izgatott minket hogy hogy lehet soros porton 3-an diablózni. A sandboxot akkor épp a Baldurs Gate képviselte, nem tudok olyanról aki képes lett volna lerakni azt egy felülnézetes hangyajátékért.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Szép emlékeket idéz, főleg a préri, meg a kültelki redneck városrész nagyon magába szippantott, na meg a csítes trollkodás persze a reptéren meg a katonai bázison
[ Szerkesztve ]
-
johnyblaze
aktív tag
válasz Dr. Akula #33 üzenetére
én nem ezt mondtam,amire rá akartam világítani hogy akkortájt ez újdonság volt,és mindenki el volt képedve hogy volt egy város amiben szabadon garázdálkodhattál.Akkor abban az időben semmi hasonló nem volt és nem adott olyan élményt mint pl a Gta 2.
Az akkori sajtóban mindenhol elég magas pontszámokat kapott,nézz utána.Ez nem utólagos hype.
Amit én közöltem az az hogy a mai világban nem nagy szám már ez a stílus hiszen tucat ilyen jellegű játék van.
Watch dogs,saints row,red dead redemption...etc A sor a végtelenségig tart. Jó tudom erre a válasz az lenne hogy: de az akkor se olyan mint a gétéja öt . (És én nem is ezt mondtam )Ennyi lettem volna.
"don't fulfill her desire, just up away and retire"
-
Plata
félisten
válasz Sanchez638 #41 üzenetére
Én mindig crew sessionban játszom,ott senki nem zargat és nem piszkál,ha gyilkolós event van akkor sem,mert tilos egymást ölni,aki nem tartja be repül.
Sok barom közé akkor megyek ha szívatni akarom a gyökereket.
Általában publicban csupa agyhalott majom van aki csak lövöldözik össze vissza,ezeket könnyű felhúzni mert ész az hiánycikk náluk.Móka őket felhúzni.Főleg ha olyan hülyék hogy hiszti mellé még be is akarnak támadni,passzív módban is aktív a hajó tüzérsége.Mekkora hecc felhúzni őket és betámadnak,de hiába rakétáznak bombáznak passzívban az nem számít,a hajó meg leszedi őket.Akkor aztán jön a hiszti. -
tibaimp
nagyúr
Én is mostanában vettem meg egy jó kis akció keretében kemény ~6000 Ft körüli áron. Szóval nem csodálkozom az eladott darabszámon. És nem mellesleg kiváló game!
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Plata
félisten
válasz Sanchez638 #37 üzenetére
De azért igaza van,public sessionban a játékosok 90%-a kretén,de nem kell publicban játszani,crew privát public jó,ott nyugi van és békésen lehet játszani.Publicban olyan agyhalottak vannak hogy az fáj.
-
ProEvoFan
nagyúr
Meg sem vettem még a játékot.Plusz egy jövőbeli vásárló
-
Plata
félisten
válasz szupermacs #34 üzenetére
Tele van emberekkel de semmi tartalommal.Mivel oda már nem jött semmi épkézláb DLC.
Mivel nyíltan lehet a régi generációsokon csalni modolni hackelni ezért elhiszem hogy sok a játékos.
A jobb DLC-k ott sosem jöttek ki.Mint a Lowrider,Finance and felony,
Bikers,Import/export,Gunrunning,Smuggler's run,The doomsday heist.Ezek alapjaiban változtatták meg az Online-t,és mellette vol még egy rakás új verseny és mittomén még milyen DLC.[ Szerkesztve ]
-
Hokunda
senior tag
Remek játék lett, élvezetes 90 óra volt. A singleje jól összerakott 1-2 választási lehetőséggel. A multi már más tészta, kretének játszótere.
-
Dr. Akula
félisten
válasz johnyblaze #25 üzenetére
Az 1-2 sose volt valami nagy szám, anno se, utólagosan túl van hypeolva, igazából a 3-mal indult be a sorozat. Ennek a játékstílusnak nem az a lényege hogy gombnyomásra lejátszik egy audiofilet, ami lehet akár fingás / böfögés is, nem ettől lesz jó. Az már sokkal inkább hogy az npc-k a valós karakterüknek megfelelően viselkednek, a niggerek tényleg úgy beszélnek / mozognak mint egy gettófilmben, a tv-ben / rádióban a valós életbeli reklámok paródiái mennek, amik elérik a magyar propagandaminisztérium szintjét, csak ezek ugye nem viccnek szánják.
-
Hg3X
tag
Elég komoly...
Jeff who??
-
Nexave
tag
A vice city szerény véleményem szerint mindent vitt. Bár az sem volt jobb az 1-2nel, de valahogy az a környezet mocskos mód megfogott. Viszont a VC óta egyikkel sem jatszottam. Na majd FC5-el jövő hónaptól. Nyami!!! 😂😂
-
johnyblaze
aktív tag
a Vice city-ig mind nagy kedvenceim voltak.A san andreast felénél abba hagytam ,mai napíg nem fejeztem be.
Az V-öt a Trevor-os sniper es küldetésig vittem el ,azóta se nyúltam hozzá évek óta valószínüleg nem is kerül rá sor majd talán a 2020-as évek derekán valamikorÉn nem azt vitatom hogy nem jó játékok,viszont engem valamiért nem nyertek meg .Pedíg nem arról van szó hogy nem szoktam új játékokkal játszani
Hát van ilyen"don't fulfill her desire, just up away and retire"
-
addikt
Sajnálom, hogy nekem kell közölnöm, de te öregedtél meg.
-
Plata
félisten
GTA 3 Vice City és San Andreas jó volt,San Andreas-al több ezer órát játszottam,multiban is,a négy nem volt jó sosem vittem végig,most is fent van a gépemen a steames complete collection vagy mi a rosseb,de nem érdekel,nem volt jó,a GTA V újra vissza vitt minket Los Santos-ba és istenien jó játék,fergetegesen jó.A San Andreas volt még ilyen jó a többi hozzá képest felejtős.Online-ban nem is tudom már hány ezer órám van.
[ Szerkesztve ]
-
johnyblaze
aktív tag
Lehet én vagyok ennyire "begyöpösödött" de abszolút nem érdekel.Ez már nem az a GTA mint anno amikor ps1-en letettük a hajunkat hogy: aztaaaaa csináljunk forgalmi dugót és robbantsuk fel a kocsikat.Vagy azta lehet fingani meg büfögni.
Önmagában biztos jó játék,de nem azoknak a srácoknak akik anno a Gta 1 ,2 ,3-at foglalták imába akkor és ott
"don't fulfill her desire, just up away and retire"
-
Sanchez638
addikt
Még anno asszem PC G*r*u-tól vettem meg, mert szállítással együtt olcsóbb volt mint bárhol máshol. Egyjátékos része hamar felejthető.
Viszont multiba el lehet lenni, főleg ha haverokkal toljátok.
De van trükk, ha valaki privát de public session-t akar. kb 3-4ms-re húzzátok ki a netkábelt. Utána tudnak a haverok csatlakozni. Viszont bárki feljön kick-elni kell.
[ Szerkesztve ]
Számom az adatlapomon.
-
wjbhbdux
veterán
válasz szupermacs #12 üzenetére
én több száz órát töltöttem a stunt versenyekkel, visszahozta a régi trackmania hangulatot (+GTA rombolás ) és elég komoly közössége van mindig teli szerverekkel. kockázatos, nehezen végrehajtható trükkökkel lehet időt nyerni a pályákon.
/s
-
KFORboy
senior tag
PS3 GTA V PH! Crew is van?
Vagy felejtős mert már a konzoltípus törve van és hack only userek?Cartman: -Tyű || Butters: - Dupla TYŰ !
-
addikt
Megérdemelt számok.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Puma K
nagyúr
Mivel gengszter szimulátor így jó hogy arra megy rá az online játékosok egy része, hogy a másikat ölje valamilyen módon.
Egyébként lehet saját szervert csinálni. Ilyen saját szerveren tolják az itteni PH!-s arcok közül is nem kevesen aztán ott béke van.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
ribizly
veterán
válasz Medocsabi #11 üzenetére
LoL
Nem olyan rossz Trevorral tolni.
Én amúgy mindenkinek csak azt tudom mondani, hogy érdemes belemászni rendesen a game-be.
Nekem valahogy nem jött be az elején. Majd valahonnan a felétől úgy beszippantott, hogy csak kapkodtam a fejem. A 3/4-étől meg egyszerűen nem akartam, hogy vége legyen ennek a csodának, de komolyan. Hihetetlen élmény volt. Ugyan nem kezdtem újra, de gondolkodtam rajta, mert ez egy mestermű.
Bármi is jöjjön azt megveszem tőlük, de nem tudom eléggé kihangsúlyozni mennyire elszomorít amit az RDR-el csinálnak.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Medocsabi
addikt
Nemcsoda! iszonyat mennyiségő játékidőt bele lehet ölni az online játék nélkül is! viszonylag jól sikerült az optimalizálás is,nem kell hozzá atomreaktor. Remélem a folytatásba beleraknak coop lehetőséget konzolon,mert így asszonnyal csak felváltva tudtunk játszani, úgy meg folyton Trevor lehetnék
-
addikt
A multi valóban nem az igazi. Mire megvettem már az összes ismerős mást tolt, így én csak versenyeztem benne, de az nagyon szórakoztató volt.
-
szupermacs
veterán
Megvettem 360-ra és One-ra is. Sose toltam végig, pedig illene.
Az Online része mindkét platformon gyomorforgató a sok idióta miatt, akiknek a hobbija kinyírni a többi játékost, ezzel tönkretéve a játékélményt és egy nagy káosszá változtatják a világot. Kár érte. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Archttila
veterán
Én is azon nőttem fel (pont a minap kezdtem bele újra) de hidd el butaság csak emiatt esélyt sem adni az 5. résznek, mert egy minden tekintetben remek gamről van szó...a látvány pedig (főleg ha bírod vassal) egyenes pazar.
Egyébként nekem a mai napig a GTA 2 best (multiba persze )
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
En, aki a GTA 1-en nott fel, meg mai napig nem raktam fel az V-ot. Valahogy nem fogott meg
Nem semmi szam. Ezzel felkerult a "legeladottabb jatekok" listajanak elejere?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
"(Az esetleges GTA folytatásról nem is beszélve)"
Szerintem minden idők legnagyobb eladása lesz előrendelésben
Egyébként készül ?"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asustor NAS
- EAFC 25
- Digitális Állampolgárság Program
- 2024 - Már fut a Steam téli vására (PC)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Le Mans Ultimate
- TCL LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest