Hirdetés
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz johnyblaze #25 üzenetére
Az 1-2 sose volt valami nagy szám, anno se, utólagosan túl van hypeolva, igazából a 3-mal indult be a sorozat. Ennek a játékstílusnak nem az a lényege hogy gombnyomásra lejátszik egy audiofilet, ami lehet akár fingás / böfögés is, nem ettől lesz jó. Az már sokkal inkább hogy az npc-k a valós karakterüknek megfelelően viselkednek, a niggerek tényleg úgy beszélnek / mozognak mint egy gettófilmben, a tv-ben / rádióban a valós életbeli reklámok paródiái mennek, amik elérik a magyar propagandaminisztérium szintjét, csak ezek ugye nem viccnek szánják.
-
addikt
Sajnálom, hogy nekem kell közölnöm, de te öregedtél meg.
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
Plata
félisten
GTA 3 Vice City és San Andreas jó volt,San Andreas-al több ezer órát játszottam,multiban is,a négy nem volt jó sosem vittem végig,most is fent van a gépemen a steames complete collection vagy mi a rosseb,de nem érdekel,nem volt jó,a GTA V újra vissza vitt minket Los Santos-ba és istenien jó játék,fergetegesen jó.A San Andreas volt még ilyen jó a többi hozzá képest felejtős.Online-ban nem is tudom már hány ezer órám van.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest