Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
nem is igazán párhuzam volt, csak a policyre próbáltam utalni,
én ezt "várom" a Sonytól. amúgy meg maradok az első generációs gépnél,
ugyanúgy nem érzek késztetést a cserére, mint a korábban megjelent
újabb típusoknál. ha vennék is bármit, azt a jelenlegi mellé venném meg. -
Cathfaern
nagyúr
Jogos, ezért is tettem fel a kérdést, amúgy "természetesnek" venném. De azért a kettő elég sokban különbözik egymástól, hisz két külön gép, 2 generációs különbséggel, ráadásul a ps1 még az igazi konzol boom előtt volt. Szóval elég kevés embernél valós probléma ez (hogy tényleg megvette és nem is adta el azóta, és most szeretné psp-re is), míg egy régi psp - új psp váltás könnyebben előfordul (főleg hogy az új psp jelentősen kisebb, szétcsúsztatható, stb, tehát van ok a cserére).
-
- = Zk = -
félisten
Bárcsak ilyen könnyedén tudnám irányítani öcsém PS2-jét
Nagyon nemáll rá a kezem a konzolos irányításra......
Lehet megveszem a sima GT4-et, és azon addig nyomorkodom, míg összenem jön valami -
twollah
nagyúr
El se hiszem, hogy ez PSP!
Kellemesen csalodtam a grafikaban.
-
-
Remington
őstag
az elején azt hittem nem lesz benne külső nézet.
így a videó alapján sztem eléri a gt3 grafikai szintjét, az árnyékok nagyon hasonlóak.umd-n is megjelenik majd? mert akkor nekem kötelező vétel
-
Cathfaern
nagyúr
Nagyon szimpatikus
Arról tudni valamit, hogy akinek vannak UMD-s játékai, de vesz egy GO-t, az dobhatja ki őket, vagy lesz lehetőség játszani velük rajta valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
gp Gameplay videót nézhetünk a már nem is olyan sokára megjelenő Gran Turismoból.
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- TCL LCD és LED TV-k
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Konteó topic
- Politika
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest