Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
hwopapa
tag
válasz unrealnoise #46 üzenetére
nagyon zsibbasztó vagy öregem, ezzel a fanboykodással már a hányinger-kategóriát súrolod.
A forza 4 a GT5-öt reggelire megeszi
Nyilván egy frissen megjelent GT6 meg fogja tudni enni a forza4-et (végre, pár év után...) de nem az 5-öt.
Ha autózni akarok, eszembe se jut a GT széria (pedig anno a 2-3-al iszonyatosan sokat játszottam...), az 5 egyenesen hányinger (vsync hibák, nem stabil framerate, 0 sebességérzet, sd autók!?!??!?!).
Nem is értem miért kell itt nyomnod a hülyeséget, amikor Te is elismered, hogy az a játék egy félkész produktum, a GT6-ban bízni meg olyan mint betippelni 1 évre előre a BL döntőt.
A box one-hoz annyit hogy ott lesz neki a cloud, amiből majd kap extra kakaót - csak hogy legyél tájékozottabb...
[ Szerkesztve ]
-
peti_s
addikt
válasz unrealnoise #45 üzenetére
Eddig csak pár hszedet olvastam, most elolvastam mindet.
A GT6 jön PS3-ra és PS4-re is. Az eddigi videók alapján pedig a GT6-nak is nagyon gyengék a hangjai. Igazából, a GT sorozattal ez a legnagyobb kritika, mégsem változtatnak rajta. A GT6-t amúgy nem a Forza 4hez kell hasonlítani majd, hanem az 5höz.(#47) dunc, de a PS3 és az Xbox 360 között igen nagy felépítésbeli különbségek voltak. Épp ezért nem összehasonlítható a két új konzollal, mivel most az Xbox 1, és a PS4 u.arra a platformra épül, csak a PS4 DDR5-s memóriát kapott. Ezt kivéve meg fog egyezni a kettő. Tehát, biztos h jobban fog menni a PS mint az Xbox.
-
dunc
nagyúr
válasz unrealnoise #46 üzenetére
Csak az a bibi,hogy ps3 vs x360 nál is ez volt a szitu,hogy a ps3 az atomerőmű meg az isten,és mégis a összes multiplatform cím jobban fut x360 on ! Extra gonosz leszek nézd meg a mafia 2 ps3 on tehát én nem aggodom a x box one ereje miatt !!!
-
unrealnoise
senior tag
válasz danikollar #41 üzenetére
"Habár a Microsoft keddi sajtótájékoztatóján nem esett szó az Xbox One grafikus feldolgozóegységéről, a korábban kiszivárgott specifikációkból és a PlayStation 4 Radeon GCN-architektúrájából kiindulva az Eurogamer szakértői úgy látják, hogy a japánok konzoljának nyers grafikus ereje akár 50 százalékkal is meghaladhatja az Xbox One-ét."
másik link.
Most ez a helyzet... Nem tudom te honnan vetted, hogy nagyjából egyformák, jelenleg nem kérdés, tejesítményre melyik tűnik jelentősen jobbnak, de persze ez még árnyaltan változhat, jelentősen nem hinném, hogy megfordulna a sorrend pl...
[ Szerkesztve ]
steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
unrealnoise
senior tag
Olvasss utána pár külföldi online oldalon, aztán majd megtudod. Aki meg azt hangoztatja, hogy elfogult vagyok, azt megkérdezném miért? Leírtam, hogy szvsz jobb játék a Forza 4. Leírtam, hogy jobbak a hangok is, ezer helyen leírtam vagy utaltam rá, hogy gagyi a GT 5 menüje, váltózó a szinvonala. De szimulátornak jobb.
Aztán más:
Hol itt az elfogultság részemről?
Elfogultság, hogy a Forza 4 után több két évvel egy olyan GT jöjjön ki, ami egy új mércét állít majd fel a GT6-al a jelenlegi generáción? Elég megnézni az eddigi videókat, infókat, a GT 4 HD pályák úgy néznek ki, mint az állat, lásd a fentit (utána meg tessék megnézni mi volt a GT5-ben..., linkeltem)
Leírtam, hogy valószínűleg az eső és a dinamikus időjárás is szebb és folyamatosabb lesz (új engine, etc.), mint valaha. Ilyet a Forza 4 nem tud. Hol van itt elfogultság? Van időjárás a Forza-ban? Nincs. Lesz ebben a genben? Nem. Persze feltételezés, hogy jobb lesz a GT6-ban az is, de kötve hiszem, hogy ne csiszoltak volna rajta... De nekem aztán mindegy, mindenki azt vesz meg mond amit akar, csak amikor elismerem egy másik játék előnyit, erényeit, aztán mégis lökik az elfogultság dumát, nah az vicces...
[ Szerkesztve ]
-
peti_s
addikt
Nagyon úgy néz ki, hogy az Xbox DDR3-s RAM-al jön, a PS4 DDR5-el. Tehát erősebb lesz a PS4, de a kolléga szerintem ettől függetlenül eléggé elfogult a PS-el szemben.
-
danikollar
őstag
válasz unrealnoise #37 üzenetére
Ezt nem tudom honnan veszed, hogy sokkal erősebb lesz a ps4, mint az xbox one? Kb. egyforma erejük lesz!
-
peti_s
addikt
válasz unrealnoise #26 üzenetére
Imádom a GT sorozatot, de el kell ismerni, h a Forza sokkal jobb hangban. + nekem sokkal jobban bejön a Forza világosabb színvilága, mint a GT sötétje.
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz unrealnoise #38 üzenetére
Szerintem a Forza 5 is durva lesz ! És a két gép kb egy erőbe lesz (next gen) De maradjuk a tárgynál,ha a GT6 ígéreteit betartják,valóban nagyon jó játék lesz,ha akkor lesz PS3 am biztos meg is veszem !
-
unrealnoise
senior tag
Ez így van, ahogy írod. Viszont a GT7 ne hidd, hogy olyan soká jön majd ki. PS3-ra nehéz volt fejleszteni, ráadásként túl is vállalták magukat... Azért tartott addig ameddig a fejlesztés. És hát így is félkész lett.
Szerintem egy ilyen felépítésű (PC-s), PS4-re 2016 végén már lezs GT7, és valszeg be fogunk fosni a látványtól...
-
unrealnoise
senior tag
válasz danikollar #34 üzenetére
PS4-es GT6 nem lesz, ebben szinte biztos vagyok. Felesleges időpocsékolás és gyányolás lenne egy portolás. Pláne, hogy merőben más a két gép. Szerintem a GT6 után nekifekszenek a GT7-nek aztán lesz nemulass 3 év múlva.. Pláne hogy úgy néz ki, hogy azért jóval erősebb lesz a Sony gépe az Xbox-nál.
Viszont szerintem nem nagy bátroság azt mondani, hogy ha valaki most akar autós játékkal, a jelenlegi konzolokon játszani, akkor vegyen PS3-at. a GT6-ban sok pálya lesz, elég sok újdonsággal, az eddig látottak alapján olyan grafikával amihez a Forza 4 nem ér majd fel. Aztán ott van még, hogy a GT6 is tartogathat meglepetéseket, pl még jobb időjárási rendszert, és napszakváltozást (akár mindegyik pályára), a még jobb fizikáról nem beszélve. Egyszerűen nekem az a véleményem, hogy a GT6 lesz ebben a genben az autós játékok csúcsa, és erről lemaradni egy Forza 4 miatt kár lenne.
Persze még nincs kint a GT6, de mondom, az eddig infók, videók, képek elég meggyőzőek. Láttátok ezt: [link]? Szar a felbontása, de egyszerűen beszarás élethű a bevilágítási rendszer. Pedig ez a pálya a GT5-ben sem volt ronda, de itt aztán nagyon durvának néz ki. Most képzeljétek ezt el napszakváltással, dinamikus időjárással. Az új motor miatt zökkenőmentes 60 FPS-sel. Nah ilyet egy Forza 4 nem fog tudni nyújtani... Szóval ha most vesz valaki konzolt, autós cím miatt, akkor GT6...
-
dunc
nagyúr
válasz unrealnoise #35 üzenetére
Nekem most PS3 am van GT5 academy edition ,elötte x360 Forza 4 ,szerintem pl a Forza 4 online része sokkal jobb,itt GT5 be káosz,átláthatatlan,és a legtöbb versenybe elalszom ! A GT5 menü borzasztó ,az erőltetett vizsgák unalmasak,idegesítőek ! De vannak pokoli jó pillanatai is a játéknak,az éjszakai pályák,eső ,és valóban a fizika jobban visszaadja a vezetést ! Viszont a Forza 5 meg fog jelenni,amikorra ígérik,és kész lesz a GT next gen,meg szerintem kb 2020 ba Tehát a GT 6 kapcsán javítani a GT 5 hibáit,és akkor nagyon korrekt búcsú lesz a PS3 tól !
-
unrealnoise
senior tag
Hol fog tarolni a Forza 5? Biztos sokan vesznek majd emiatt Xboxot, de.
A GT5 egymaga 10 millió példányban kelt el, ezt a Forza meg sem közelíti. Szóval ne aggódj, a GT6 is tarolni fog. Mellékes, de nekem a Forza-val nekem mindig is az volt a bajom, hogy olyanok a pályák, mintha egy tükörsima jégpáncélon autóznék, GT5-ben komolyabb a fizika, komolyabban érezni, hogy hepehupás az aszfalt alattam. Videót linkeljek? Tessék. Bevallom, én pont egy ilyen videó hatására döntöttem a PS mellett, én bár a GT5 nekem sem a szívem csücske, azért örülük, hogy így tettem. a Forza 4 jobb játék, de nem jobb szimulátor.
A Forza 5 valszeg ütni fog, de számomra pl bosszantó volt a meglehetősen kevés pálya a Forza 4-ben, meg az is bántott, hogy DLC-ket csak autókat adtak, semmi új pálya nem jött ki hozzá soha... A normális kormány támogatásról nem beszélve...
-
danikollar
őstag
Csak most annyira ps3 szemszögből nézed a dolgokat, kicsit elvakultan. Nekem egyszerre volt mindkét konzolom, mindkét játékkal játszottam (GT5/Forza4). Egyértelműen a Forza nyert és ezt nem csak én gondolom így, persze jó játék a GT5, csak sok a hibája. Ettől még lehet, hogy jó vagy sokkal jobb lesz a GT6, de egy nincs még kint konkrét véleményt nem lehet alkotni róla, kettő a Forza 5-höz felesleges hasonlítani, mert az sincs kint, ráadásul az next-gen lesz.
Majd ha lesz ps4-es GT6, akkor azt össze lehet vetni majd egy Forza 5-tel.
(Megjegyezném, hogy a Forza-ban a hangok is rendben vannak.) -
dunc
nagyúr
válasz unrealnoise #32 üzenetére
A Forza 5 tarolni fog a GT6 ot ne is hasonlítsd hozzá ! Majd a Next Gen GT-t !
-
unrealnoise
senior tag
így van. a GT6 úgy néz ki helyretesz egy-két dolgot végre. a hangok lehet nem lesznek az igaziak, de nem is egyszerű ennyi tuningolható autó hangját normálisra megcsinálni. talán jobb lesz viszont így is. viszont a grafika, meg sok minden más láthatóan jelentősen fejlődik, pályákból is több lesz, és talán végre minden pálya prémium érzetet kelt majd, talán elfelejthetjük, hogy a GT4 HD pályák léteztek valamikor a GT5-ben.
Nagyon várom a játékot, asszem egy új mércét állít majd fel. Forza 5 ide vagy oda, számomra a GT sorozat komolyabb, összetettebb élményt kínált, kínál, mint a Forza sorozat, még ha a GT5-el sajnos néha felemás érzések is fogtak el néhanapján. De majd a GT6...
-
unrealnoise
senior tag
http://en.wikipedia.org/wiki/Et_cetera
Vagy konrkrét dolgok: szebb árnyékok, jobb fények. Grafikán PS3-ason ennél többet valszeg már nem lehetne tenni, tényleg eléggé fel van tuningolva a pálya. Mondjuk a GT5-ös verzió egy szégyen volt. (Azaz a GT5-ös pályák közt is a legcsúnyábbak közé tartozott.)steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
trufa12
addikt
válasz unrealnoise #27 üzenetére
Nagyon sokat kihoztak a ps3 ból (mondhatni szerintem a maximumot) .) nagyon szép lesz a game.
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
Xirtam
veterán
válasz unrealnoise #27 üzenetére
"The Real Driving Simulator" jahm, ezzel az F40 hanggal . . . sose fogom ezt megérteni, hogy a Poly hogy lehetett ennyire igénytelen
-
vinibali
őstag
válasz unrealnoise #26 üzenetére
*Etcetera?
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
unrealnoise
senior tag
KINÉZETRE??? D
Ember te ennyire vak vagy? íme egy GT5-ös videó, ugyanerről a pályáról.
[link]Tényleg rohadtúl ugyanaz!!! Komolyan, úgy gyűlölöm, amikor hozzánemértő, gép előtt pöffeszkedő idióta beszólásokba botlok mindenhol. Inkább maradtál volna csendben....
Ez a pálya sokkal szebben ki lett dolgozva, még így kamerás felvételen is látszik mennyivel szebb minden... De nyugodtan hasonlítsd össze a fenti videóval, ha szerinted nem sokkal szebb a GT6-os, akkor fordulj orvoshoz...
-
unrealnoise
senior tag
Te, legalább utána olvashatnál, hogy milyen újítások jönnek a GT6-ban. Igen, a kocsikat totál testre lehet majd szabni, úgy, mint a Forza 4-ben, akár saját festésekkel, képekkel is...
a GT6 pedig az eddigiek alapján jóval szebb lesz még a Forza 4-nél is... Ez a pálya pl kész ocsmányság volt (GT4 HD) a GT5-ben, de itt látszik, hogy telibaszták mindennel a pályát, csomó jobb textúra, objektum, etecera... Szóval ha most döntesz konzol mellett, akkor a GT6-ot ajánlom erősen. És ezért ugye a PS3-at a jobb exkluzív címei miatt. Te tudod, de ha Xbox360-at veszel ne csodálkozz, ha a Forza 4 után a nyálad csorgatod majd egy PS3-as GT6-ra...
-
Szerintem kemény lesz
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
Xirtam
veterán
Fincsinek tűnik!
-
Weeman1
veterán
Nagyon szerettem a többi részét is,ezt is letesztelem ha kijön.
Az 1,2,3-at kijátszottam 100%-ra.
A többihez már nem volt időm.Xiaomi 11T Pro
-
szben05
tag
Hát nem tudom ki hogy van vele, de ez egy az egyben ugyanaz, mint az 5 kinézetre és hangra is.
-
IG-88
tag
Én nagyon hiányolom az új GT részekből az autók fényezésének testreszabását. Nem a piros, kék stb színekre gondolok, hanem hogy egyedi matricákkal lássuk el a kedvenc autónkat. A fizika kicsit változik kiadásról kiadásra, de azt hiszem túl is van nehezítve már, legalábbis nekem casual játékosnak aki nem szeretne 1 napot eltölteni egy pályán, hogy sikerüljön a dobogós helyezés.. nemhogy az első hely. Most megnézem a Frozát is milyen, de még mindig nem tudtam dönteni. PS3 mellett az ingyenes online gamma szólt.. hát majd meglátjuk. De, ahogy mások is írták ebből a videóból semmi extra nem jött le nekem sem.
-
dunc
nagyúr
Semmi extra nincs benne !
-
vinibali
őstag
a GT idáig is rendben volt, ebben semmi extrát nem láttam
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
addikt
-
Atla
senior tag
Az ötödiknél csak jobb lehet,persze ha valaha megjelenik egyáltalán!
-
Maateeo
aktív tag
telik benne az idö ötletes!
Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!
-
- = Zk = -
félisten
hát nekem azóta lett a kedvencem, hogy hazajöttem englandból, és nem volt vga kártyám egy darabig. így PS2....
megtetszett, de... bitang nehéz küldik vannak benne ...mostanában csak akkor szoktam előszedni, ha a gép bacakszik (Y)
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Ic3man
tag
Ezzel is az lesz a bajom, hogy soha a büdös életbe nem játszom ki. Az 5-el ha játszottam 10 órát sokat mondok. Nem azért mert meguntam, hanem mert vannak fontosabb dolgok is az életben. Szóval az 1000 autóból, amiből 800 egy fhos (de ebbe ne menjünk bele) használtam 15-20db-t. Örülnék egy olyan lehetőségnek, hogy "na hülye gyerek fizess 10eurót (mondtam egy számot) és unlockolva van minden". Modolt gépen megoldható a haxolás, de azért meg nem fogok fizetni. Tudom így jártam!
Méltassuk már a fórumtársunkat válaszra, még ha az nehezünkre is esik!!! www.devpara.hu
-
mnmlst
tag
bocsi sracok, hogy ide irom, de valami van a mobilbongeszo erzekelovel itt a gamepodon. a tobbi oldalon is probaltam, ott megy minden rendesen, de itt mindig a teljes oldalt tolti be a telo a mobil helyett
-
danikollar
őstag
Kár hogy képernyőről lett felvéve, de várjuk!
-
v!ct0y
veterán
Km számláló visszatért és telik az idő a kocsiban is. Egyenlőre ennyi újítást fedeztem fel.
-
Steve1207
veterán
Ideje lenne kipróbálnom a GT sorozatot, mindig tetszett, de egyre jobban érzem, hogy sokat veszítek
.
-
steven84
tag
egyébként jól néz ki
-
james001
veterán
Remélem lassan kapunk egy új/régi visszatérő pályáról is videót,jobb minőségben
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Hawk1979
őstag
Miért ilyen darabos a mozgás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest