Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
válasz unrealnoise #46 üzenetére
Csak az a bibi,hogy ps3 vs x360 nál is ez volt a szitu,hogy a ps3 az atomerőmű meg az isten,és mégis a összes multiplatform cím jobban fut x360 on ! Extra gonosz leszek nézd meg a mafia 2 ps3 on tehát én nem aggodom a x box one ereje miatt !!!
-
dunc
nagyúr
válasz unrealnoise #38 üzenetére
Szerintem a Forza 5 is durva lesz ! És a két gép kb egy erőbe lesz (next gen) De maradjuk a tárgynál,ha a GT6 ígéreteit betartják,valóban nagyon jó játék lesz,ha akkor lesz PS3 am biztos meg is veszem !
-
dunc
nagyúr
válasz unrealnoise #35 üzenetére
Nekem most PS3 am van GT5 academy edition ,elötte x360 Forza 4 ,szerintem pl a Forza 4 online része sokkal jobb,itt GT5 be káosz,átláthatatlan,és a legtöbb versenybe elalszom ! A GT5 menü borzasztó ,az erőltetett vizsgák unalmasak,idegesítőek ! De vannak pokoli jó pillanatai is a játéknak,az éjszakai pályák,eső ,és valóban a fizika jobban visszaadja a vezetést ! Viszont a Forza 5 meg fog jelenni,amikorra ígérik,és kész lesz a GT next gen,meg szerintem kb 2020 ba Tehát a GT 6 kapcsán javítani a GT 5 hibáit,és akkor nagyon korrekt búcsú lesz a PS3 tól !
-
dunc
nagyúr
válasz unrealnoise #32 üzenetére
A Forza 5 tarolni fog a GT6 ot ne is hasonlítsd hozzá ! Majd a Next Gen GT-t !
-
dunc
nagyúr
Semmi extra nincs benne !
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- CES 2025: AMD Ryzen AI CPU-n alapuló okosságok a Minisforum fémjelzésével
- Ukrajnai háború
- Revolut
- Tippmix
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- TCL LCD és LED TV-k
- Mazda topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Steam Deck LCD 256 GB
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nyugatinál Playstation 5 digitális/lemezes/ pro + 2 év garancia + beszámítok
- PlayStation 5 Pro eladó VADONAT ÚJ!