Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
de megcsinálják ezt a videót és még mindig nem látják, hogy irreálisan élénkek a színek ?!
És a kameramozgással is kezdhetnének valamit... kicsit rázkódjon meg ilyenek valahogy lehessen jobban érezni az autó mozgását, rezgését/döccenését...
lehet hogy 2 millió polygonból áll egy autó... de ha nem képesek egy rohatt szűrőt rárakni a képre hogy ne lehessen ellátni a világ végére (elvégre, por, pára stb van és korlátoltabb a látótávolság valóságban mint a játékban).... nemtom...ez a játék jó példa, hogy a több polygon nem egyenes út a valósághűség felé
UI: nem csak videókbol mondom hanem személyes tapasztalatból is... van PS3-am
-
Teszla_
senior tag
Hú, nagyon állat.
Ennél már csak az lenne reálisabb, ha a játékban is berezonálna a kamera az utastérben
Csak emiatt nem fogok PS3-at venni, de azért irigylem azokat, akik tudnak vele játszani. -
Zirowe
nagyúr
De most ebbe mi a jó?
Hogy amit levezettem a valóságban,utána levezeti megint nekem a játék?
Csak sokkal egyszerűbben,kevesebb kormányrángatással,stb..Amúgy a valóságnak még mindig szebb grafikája van!
-
Gomez86
őstag
Nincs, és nem is lesz PS3-am, és nagyon szeretem a forzát, de ez:
Innentől egyáltalán nem szabad hogy fontos legyen a grafika, meg a csillogás!
-
Akos96
senior tag
Nem semmi.
Hozzáadtam a listámhoz, és előretoltam egyel:
1. AvP
2. GT
3. BF: BC2
Szerintem ez lesz a legjobb autós játék. Nekem a 4. rész máig a kedvencem. -
Gondar
tag
hype ?
Új hozzászólás Aktív témák
gp Egy szerkezet segítségével átvihetőek a játékba a való életben futott körök.
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS5 Fat 825GB lemezes // hibátlan állapot // minden tartozékával
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - szép állapotban
- Eladó Nintendo Switch Oled, CFW, 256gb Nintendo sd kártya.
- Újszerű Xbox Series X 1TB eladó/Beszámítás van/ Ingyen Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest