Új hozzászólás Aktív témák
-
Sundesz
őstag
Azt sokan elfelejtik, hogy a Cell SPU-i képesek a grafikai számításokban is besegíteni, lásd pl. Uncharted 2 és a "Mastering the Cell" videót [link]. Persze egy multiplatform cím esetében ezt sosem fogják kihasználni, ezért hatékonyabb az X360 ilyen esetekben.
Hörcsög Powa'
-
hdman
őstag
Nem emlékeztem, hogy pontosan mikor, egy régebbi hírben olvastam, hogy körülbelül 1-2 éven belül jöhet az új box.
Igen, Kinect launch 2 nap mulva...
Fla$hly: Ez így igaz. Én is láttam pár összehasonlító videót, és szinte mindben a box jött ki győztesen. (kicsit részletesebb, élesebb grafika) A PS3 hiába erősebb számolási teljesitményben, ha a GPU-ja gyengébb
Morden24: a negatív reklám is reklám
Szinte már szükségnek érzik, hogy róluk beszéljenek, akár pozitiv akár negativ irányban...
[ Szerkesztve ]
Sopron city :)
Új hozzászólás Aktív témák
gp Tovább folytatódik a Gran Turismo 5 körüli felhajtás, ezúttal a célplatform került reflektorfénybe.
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Hisense LCD és LED TV-k
- Politika
- Futás, futópályák
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- nVidia tulajok OFF topikja
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- Xbox series kontrollerek!
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - nagyon szép állapotban
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest