Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vektast
aktív tag
600 Ft most a Game Pass Ulitimate 2 hónapra. Ennyiért simán kipróbálom.
-
ribizly
veterán
Ez valami rettenetes. Egyáltalán nem illik bele a képbe. Tényleg ennyire sz@rnak a rajongókra? Már arra is lusták ma sokan, hogy ne csak skin update legyen?
-
lofagi
addikt
A skin nagyon bejön, de sajnos valahogy nem jön be a mozgása, túl gyors, de ha meg lenne a játék akkor tuti ezzel nyomnám.
-
hombre[EU]
veterán
Valaki legyen szíves dobjon már egy linket a kampányrôl,mert a jútú csak ezt dobja...de ez valami
-
CsonkaImo
addikt
Nekem a GoW multija mindig is túl pörgős volt, és ez most sem lesz másképp. Viszont a story része remélhetőleg jó lesz. Az első és második rész nagy kedvenc volt, és talán egyszer majd lesz lehetőségem bepótolni az eddig megjelent részeket is. Ez a néhány Microsoft exkluzív egyike ami érdekelne.
-
DEJVID
őstag
Hát ez egy moslék.
-
Ettől a kamera mozgástól rendesen felfordult a gyomrom...
-
törölt tag
Nagyon jó játék...minden bukfenccel kezd, aztán guggolva fut és 56.000km/h sebességgel csúszik a fedezék felé.
Ez is ilyen heti 2*20 perc agytalan lövölde azt csá. De hát ha erre van igény.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Sirandrish #13 üzenetére
Hm, annyi helyem még tán van is, később ránézek, köszi.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Carlos Padre #11 üzenetére
60 giga...
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre #11 üzenetére
59.1 le nem töltendő GB-t a játék számodra.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Sirandrish #10 üzenetére
Mekkora ez az izé?
-
Scholes9
nagyúr
Game Pass-ban pont jó is lesz, már le is töltöttem
-
GodGamer5
addikt
Olyan skin is kellett volna amiben Scwarci félig robot, félig ember, kb mint a Mortal dlc-ben. Azt még singleben főszereplőnek is elnézegetném.
-
- = Zk = -
félisten
sem könyvben, sem JC filmekben nem mozgott így egy T-800... de még a 600 sem...
-
Medocsabi
addikt
válasz
Sirandrish #3 üzenetére
Meg rángatja az egeret jobbra-balra mint valami eszement. Mobilon nézem,iszonyatosan zavaró. Mondjuk(szerintem) ez tipikus konzol játék.
-
Sirandrish
legenda
Adhattak volna neki picit másabb mozgást is....így csak egy skin..
-
noisia
aktív tag
Az nem teljesen világos nekem, hogy mi köze a GoW-nak a Terminator-hoz ...
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az új részben több vendégszereplőt is kapunk a többjátékos módhoz, ezek között ott lesz mindenki kedvenc Terminatora is.
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- MSI MEG Z490 UNIFY + Intel Core i7-10700K BOX + G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2X16GB) CL15 3200MHz
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG QE65Q950R 165CM 8K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest