Hirdetés
- Path of Exile 2
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- GTA VI
- EA Sports WRC '23
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof
addikt
válasz Hopkins95 #93 üzenetére
Várjuk/-ják az 5G-t. Előre kell bevezetni a brandet, hogy mire meglesz minden feltétel a jó működéshez ők már több év előnyben lesznek a technológia terén.
Van ebben sok más lehetőség is, pl csapat alapú játékban 2. monitorra rákapcsolódsz a csapattársad streamjére és kép+hang segítségével instant killeltek szinkronizálva vmit/vkit. -
addikt
Itt a fórumon valahol olvastam, hogy a konzolpiac az AMDnek azért nem hoz annyit a konyhára, mert viszonylag alacsony áron adja a PS4 és Xbox öreg hardverét. A konzumer grafikus kártyák piacát meg az Nvidia már leuralta, valljuk be, hogy a legtöbb játékos ma Nvidia kártyával rendelkezik(lásd Steam survey, ami tudom hogy elég pontatlan, de akkor is jelzésértékű).
Az AMD meg arról ismert, hogy bárkinek terveznek vagy adnak hardvert az igényeknek megfelelően. Még az Intelnek is hajlandóak voltak a Vegát licenszelni a Kaby Lake G-hez.
Így az AMDnek szerintem nagyobb bevételre tesz szert a cégeknek tervezett és eladott hardverből, mint a konzumer piacon. S lényegében ezzel nem lövi lábon magát, mivel ő maga szállítja a Google számára a hardvert.
Szerintem ehhez a streamelős dologhoz azért a Microsoft gyártópartnereinek, ill. az Nvidia és Intelnek is lesz egy két baráti szava, szóval remélem, hogy egyelőre nem fog ez a streamelős dolog egyhamar elterjedni.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Prof
addikt
Látod ez nem rossz ötlet, a gépi tanulás elemezheti napközben a játékstreameket, amikor kevesen játszanak és ahogy konzolokon is van majd helyetted céloz a rendszer mikor játszol
Sőt szerintem lesz autoplay mint a mobilokon van, ami itt már a sajat elemzett játékos profilod alapján fog helyetted játszani.
-
Prof
addikt
válasz Hopkins95 #67 üzenetére
Ez tény, kérdés az AMD miért lövi lábon a konzolpiacát (szerintem a válasz itt abban van hogy a mobil eszközökről is majd AMD hardveren játszhatnak ezzel, ami jelenleg a legnagyobb gamer piac)?
Az már evidens, hogy miért limitált a Radeon VII kártyájuk, mert a Googlenek gyártanak egyedi VGA-kat. A kishalakkal való bajlódás helyett inkább a Sony, MS és Google kedvét lesik.
Végülis nem rossz üzletpolitika support/marketing/gyártás/design stb költséget nézve.Ha ez bejön nekik az új erőt adhat a tableteknek szerintem, mert egy jófajta video codeccel sok tablet nagyon sokáig elvan 1 töltéssel, míg a helyi gépet megizzasztó játékok leszívják az akksit pillanatok alatt.
Egyértelműen ez lesz majd a jövő, csak a latency kérdést kell megoldani de gyorsan. (itt fog elvérezni komolyabb siznten, de ha a userek 80%-ának megfelel az már bőven jó)
Egy biztos az asztali gamer pck még drágábbak lesznek és a kiadók a nulla% kalózkodós Stadia játékokat szeretni fogják.Amúgy meg nagyon ideje lenne már nagyban elhagyni a directX-et, és profitálni a "Mantle utód API" Vulkan erejéből.
Nem beszélve arról hogy elvileg a technológiában simán benne van, hogy akár Apple (mellesleg nagy Android konkurrens) eszközről is lehessen sok amúgy elérhetetlen játékkal játszani. -
Def26
félisten
válasz Carlos Padre #89 üzenetére
Kinecten van kamera, ez volt a gond nem a mikrofon.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
pzstm
titán
aztán most már az senkinek nem fáj és kicsit sem aggályos, hogy van egy Google mikrofon a nappalimban, bezzeg ha ez Kinect lenne
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
XuChi
addikt
válasz l.skywalker #84 üzenetére
Hogyne, ingyen, és még a kontroller és a TV+Table is ajándék, sőt ők fizetnek, csak jáccámán
-
addikt
válasz l.skywalker #84 üzenetére
Neeee!
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
l.skywalker
félisten
válasz l.skywalker #81 üzenetére
Lottóznom kéne: [link]
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
addikt
válasz Carlos Padre #79 üzenetére
Kizárt dolognak tartom. Nézd meg, hogy az emberek eszik a gyorskajákat is és veszik az olcsó ruhákat és termékeket, azért mert az a trendi és olcsó. A mai mainstream társadalom szerintem nem az igényességéről híres.
Ahogy I.skywalker mondja, akiknek ez készül, az egy olyan casual réteg, akiknek halvány fogalmuk sincs a lagról, csak azt fogják észrevenni, hogy néha kicsit furán működik a dolog. Ha az lenne amit te mondanál, akkor több PC játékos lenne, mint konzolos.[ Szerkesztve ]
-
Carlos Padre
veterán
válasz l.skywalker #81 üzenetére
Igen, van egy réteg akinek ez szól, de az elemzők ott rontják el, hogy a hagyományos gaming helyett képzelik el. KB mint hogy a Netflix megöli a hagyományos mozikat és filmgyártást. Arra alapozni, hogy a zeneiparnak is bejött az emberi igénytelenségre alapozni meg szerintem alapjaiban téves hozzáállás.
[ Szerkesztve ]
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
l.skywalker
félisten
válasz Carlos Padre #79 üzenetére
Áh, akik most mobilon tolják a Fortnite-ot azoknak ez hatalmas lépés lesz input laggal, tömörítéssel együtt. Olyat még nem b.szott a világ, hogy az emebrek egy tömegtermék miatt kezdjenek el százezrével igényesebb dolgok felé fordulni.
Sőt. Konkrétan a Google lesz a sátán, ha nem lesz ingyenes az egész
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Carlos Padre
veterán
válasz l.skywalker #76 üzenetére
Van egy másik lehetőség is, az emberek megtapasztalják milyen is ez a streamelős játékszolgáltatás, és felmerül bennük az igény az agyontömörített 4k videó és az input lag miatta valami igazira, ez esetben a Sony megint nagyot szakíthat. FPS-t én is monitoron játszok, nem tévén.
-
l.skywalker
félisten
Gyanítom a stadia.com országonkénti elérhetőségének jelenlegi állása szerint nálunk semmi nem lesz ebből idén. [link]
Ellenben ha pl. ráállunk az us oldalra és ott benyomjuk a konami kódot (Fel, Fel, Le, Le, Bal, Jobb, Bal, Jobb, B, A) akkor lehet 3D modellben forgatni a kontrollert. Tessék, instand video streaming fun
-
l.skywalker
félisten
Ez a video game streaming egy nagyon új rétegnek szól. Mondhatni, hogy azon casual játékosoknak, akik még nem is játékosok, mert arra várnak, hogy egy ilyen dolog elinduljon. Akik eddig nem költöttek vasra, és ezután sem fognak. Na ezeknek az input lag nem input lag lesz, hanem "valami furcsa".
Marketing fogásnak jó, de akik sok-sok éve tolnak valamit, azoknak ez egy nagyon másodlagos funkció lesz, amikor épp nem lesz mit csinálni a vonaton, szállodágban, nagymamánál, stb.
Ha megjelenik rá valami jó RTS akkor néha szívesen elszütymögök majd vele ill. szívesen kipróbálom, de ha játszani akarok és komolyan akarom csinálni akkor ahogy eddig is mindig: költök hardverre
Szerk: már tegnap telefosták a twittert olyan cikkekkel, hogy: akkor most fel van adva a lecke a PC és a konzol gyártó cégeknek, mert a jövőben "nem lesz rájuk szükség"... és ez az amit sokan, túl sokan még a "szakértői" oldalról is rosszul fognak fel (vagy vannak jól megfizetve a'la marketing oldalról), hogy a kettő nem egy és ugyanaz. Ahogy a laptop még ha nagyon drága és gaming sem lesz ugyanaz mint egy megépített "házas" PC és ahogy konzol és konzol között is van óriási különbség. Ez csak egy új feature, de nem valami helyett és ellen jön, hanem szélesíteni a közönség halmazát, a klasszikus játékmódok megújítását és a játékok minőségének és mennyiségének a felhigítását/növelését. Egy biztos, hogy ha beindul és lesz közönsége, akkor minden cégnél hiány lesz fejlesztőkből.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Ez az inputlag dolog érdekes. Sok ember (köztük annó én is) nem játszik még vezeték nélküli egérrel sem, hogy kizárj az inputlag lehetőségét is. Pedig ott az egér 1 méter távolságban van kb. Itt a streaming esetében meg minimum száz kilométerekről beszélünk. Szóval nem is értem, hogyan mondhatja a google, hogy ők megoldották ezt problémát. Hogyan? Előre kitalálják, hogy merre akarok mozdulni, célzni?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
XuChi
addikt
Amikor Assasins Creed-el játszik az ember a videóban, akkora késés van az egér mozgatás és a kép között mint állat!!! De ha jól megnézitek, mindegyiken lag van, minimum 30ms de inkánn több. Ebben a formában ez fos.
-
petymeg2033
tag
Akkor valóban gyorsabb, ha így írod, kihagyva a közvetítő közeget a helyi hardverek és a datacenter között
Amúgy pedig papíron tényleg a kontroller->datacenter a gyorsabb, de nagyon sok a "ha" és sejtelmes utalgatás a tények helyett. Illetve ha jönnek majd ki rendes előfizetési díjak és támogatott játékok listája (az egyetlen premier játék helyett), akkor lehet bármiről is beszélni.
-
RudY
addikt
válasz Carlos Padre #40 üzenetére
Simán.
(#69) 3L1T3
Most akkor ez még nem a 8K a guglinál?[ Szerkesztve ]
-
addikt
De ők épp a hardvereladásokból élnek, hogy eladják neked minél drágábban a hardvert. Egy ilyennel éppen saját magukat és a gyártópartnereket lőnék lábon.
-
csasaKKP
senior tag
Stadia dev oldala. Szét lehet nézni itt is.
Érdekes plussz infó:
Hardware Stack
Custom 2.7 GHz hyperthreaded x86 CPU with AVX2 SIMD and 9.5 MB L2+L3 cacheCustom AMD GPU with HBM2 memory and 56 compute units capable of 10.7 teraflops
16 GB of RAM with up to 484 GB/s of performance
SSD cloud storage
Software Stack
Linux
Debian version of the world’s most popular open-source OSVulkan®
Next-gen cross-platform graphics and computing API with custom layers optimized for cloud-native gamingPlatform
Our SDK provides robust APIs for managing games, like saves, multiplayer modes, suspend/resume gameplay and moreDeveloper Tools
Create icon
Unreal Engine
Epic Games' official support for Stadia means you’ll have access to the latest technology and features of the world’s most powerful creation engine.Create icon
Unity
Unity is the world’s most widely used real-time 3D development platform, enabling developers to create rich, interactive experiences.Create icon
Custom tools
A suite of debugging and tuning tools help you get the most out of our platform, from fine-tuning streaming performance to diagnosing GPU crashesIndustry tools
Current dev tools include Havok®, RenderDoc, Visual Studio, LLVM, AMD RadeonTM2 GPU Profiler, IncrediBuild, UmbraTM 3, FaceFX and Intelligent Music Systems, plus we’re constantly expanding to deliver a familiar development experience[ Szerkesztve ]
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
törölt tag
válasz ProEvoFan #56 üzenetére
"az 5G hálózatok működésének bármiféle egészségi következményei lesznek, mivel ilyen vizsgálatokat még sehol sem végeztek"
+
"Ettől függetlenül természetesen kísérleteket kell majd végezni a ténylegesen működő hálózatok kiváltotta terhelésről, mert senki sem tévedhetetlen."
=
Legyen teszt és ha nem döglik meg a "patkány", akkor go. Szeretem a haladást és nem vagyok gyíkembereket kiáltó lapos-föld hívő, de addig ne építsünk tornyokat '20 méterenként' mindenhova, amíg legalább egy kicsit nem tanulmányozták a dolgot.
-
Prof
addikt
Nem látom se az Nvidiat , se az Intelt mint partner. Ez egy OnLive google módra, csak gyorsabb nettel ma már lehet jobb minőséget elérni.
Tekintve, hogy ők a meghatározó piacvezetők játékhardver témában, kicsit marketing bullshitnek tűnik az előadás.
A kontorller az adatközponthoz csatlakozik közvetlenül ökörségtől majdnem leestem a székről.
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
Mondjuk ha ez beválik, akkor tényleg szép lassan vége a PC és konzol gémingnek...
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
válasz #80123904 #55 üzenetére
Miben más? De most komolyan. Ha van a kezedben egy tanulmány, szívesen meghallgatom, de ha a lapos föld és a chemtrail hívők oldaláról jöttél ide ezzel, akkor inkább ne kérlek. Én tanultam radiológiát, tanultam a különböző sugarak élettani hatásait, nincs az a rádiófrekvencia amit úgy lehetne üzemeltetni, hogy tartós egészségkárosodást okozzon, kivéve amiket hadi célra szántak, de annak kicsit másabb a működése. Hallható és érezhető. Ez viszont egy alacsonyabb tartomány, jóval alacsonyabb.
30 éve a kórházban a cigivel a szájában ment végig az orvos, égő cigivel. A tanárok az órán dohányoztak. Most mindenki vaporizál, meg e-cigit szív, mert hogy az nem olyan káros: na azokra kéne inkább rámozdulni, mert ott ténylegesen nincs élettani hatás viszgálva, mert az nem ipari tényező. Azokat csak el kellett adni és az első pármillió mókus teszteli le. Az 5G ipari szabadalom, átesett a megfelelő ellenőrzéseken és nincs semmilyen negatív élettani hatása, kivéve az, hogy az ilyen baromságok sokkal gyorsabban és sokkal több emberhez jutnak el.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz #42308056 #51 üzenetére
Mert nem tudsz felette rendelkezni onnantól kezdve, nem tudod eladni, kölcsönadni,...s ha egyszer lelövik a szolgáltatást vagy a szervereket, nem tudod sok év után elővenni sem. Sőt, ha jönne rá valami exkluzív játék, nincs az, hogy bár már nem lehet ezen keresztül streamelni, de felmegyek netre és leszedem.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz #80123904 #55 üzenetére
Nem, az 5G-től sem fogunk mind meghalni Viszonylag friss cikk.
-
törölt tag
válasz l.skywalker #52 üzenetére
Azért a 24-90 gigahertz más kategória a felsoroltakhoz képest.
-
l.skywalker
félisten
válasz #80123904 #50 üzenetére
Ahogy a 2-3-3,5-4-4,5 illetve a wifi a mikro és az infra jelekből az elmúlt 30 évben? A rádió hullámoktól lassan 200 éve rettegünk, bezzeg a röntgenben csak 60 éve van védőruha ill. felszerelés.
-
addikt
Én is belegondoltam ebbe és nekem sem tetszik igazából. De azt mondom, amíg meg tudom venni a játékot és akkor is használhatom, ha pl. leállítottak egy ilyen szolgáltatást, addig nincs vele bajom. Jobban átgondolva én is inkább a megvásárolható formátumot támogatom és ezt max. csak kipróbálom egyszer.
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Carlos Padre #46 üzenetére
ehhez 5Gs készülékek is kellenek...ami k* drága.Az elterjedése is a jövő zenéje...
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #43 üzenetére
COD és FIFA Google exklúzív? Mehet, mert egyikkel sem jàtszom.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
ARPI70
csendes tag
Nálam ott bukik a dolog, hogy nem az én tulajdonom lesz az adott játék, hanem bérlem.Ez nekem nem pálya, ameddig lesz Sony,Nintendo,MS konzol választási lehetőségem, és megvéve a tulajdonomba kerül a játék, addig nem valószínű, hogy én erre guggóló vízióra beugranék, pedig előbb utóbb sajnos ez lesz majd a sztenderd.....
[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
nem mintha ez nálunk valaha elérhető lenne.., de
úgy tűnt hogy csak új játékok mennek rajta amit külön erre írnak.. azt hiszem ez nem fogja felvenni így a versenyt a Microsoft 18 éves játék felhozatalával hasonló szolgáltatással.
/s
-
hombre[EU]
veterán
Gameplay közben lesznek 3mp után skippelhetō Durex reklámok is?!
Life, Uh, Finds A Way
-
ProEvoFan
nagyúr
A jövő előttünk van.Már csak az erre képes kábeleket kell behúzni... pl angliában és németben dolgozó ismerősök méltatják az ottani életet, kivéve az internet szolgáltatókat.Azt mondják, hogy nagyon gyenge. Lassú, drága, béna az egész.Szóval jah, először net fejlesztés kellene, aztán jöhet ez.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
RudY
addikt
ps fan- és xboyok lehet összefogni és gyurmázni az új belépőt.
-
addikt
Google Stadia Specs Analysis + Exclusive Performance Testing by Digital Foundry
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #30 üzenetére
Aztàn melyik stúdió menne a Google alà, akinek egy konzol próbàlkozàsa volt, de az is hamar elbukott?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Carlos Padre
veterán
válasz #42308056 #21 üzenetére
Elég sok mindenben tud, de itt most játékokról van szó. Momentán a Google teljes portfóliója csak egy része a Sony és a Microsoft portfóliójának, nincs semmi ok az előfizetésre. Ha meg bevásárol stúdiókból, hogy legyen csak náluk elérhető tartalom, akkor meg is van baszva az egész, az lesz mint a videó streamer platformokon, egy rakás különböző előfizetésre megy a pénzed, mert itt torrent nem fog játszani ugye. Vagy szívod a fogad és nem játszol azokkal a játékokkal, amikkel a régi szép időkben játszhattál volna.
-
hombre[EU]
veterán
80perces show,10mp demó ami ugyanolyan cringy,mint a 60-al guruló Forza demó... Ha mūködik akkor miért nem merik megmutatni?
Mekkora lehet a periféria latency? A GeForce Now-nál is érzehetō[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
KaitouP
nagyúr
Kicsit korán jön az áprilisi tréfa a Google -től. Bizonyos feltételek hiányában ez a cucc szerintem egyelőre még életképtelen.
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
oriic
HÁZIGAZDA
Egyelőre nálam nem váltotta meg a világot. Ígéretes dolgokat hallottunk, de egyelőre nem tudom, hogy miben lesz jobb mint egy xCloud, vagy a már elérhető PlayStation Now, Geforce NOW. Főleg, hogy utóbbit próbáltam és remekül működött, szóval a cloud-based játékoknak van jövője/jelenje.
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
Alapvetően nekem semmi bajom nem lenne ezzel a streaming-gel, ha jól működik. Hajlandó lennék fizetni is érte. De ez amilyen jó bemutatónak indult, annyira lapos lett. A játékok sehol. Ráadásul se az Ubi, se az ID nem akkora név (nekem) amire azt mondom, hogy ha ők mögé álltak, akkor tuti jó lesz. Úgy látszik a Google nagyon az út elején van. Felvázolták kb, hogy mi a terv, de nem töltötték még meg tartalommal. Jelenleg még nem látom, hogy ez hogyan mozdítani el engem a PS elől.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
addikt
Engem a Chromecasthoz vezet, szerintem még nem lőtték fel az oldalt.
(#20) Carlos Padre Pl mi van akkor, ha olcsóbb az előbbi kettőnél? Illetve nagyobb felbontásban képes kisebb laggal streamelni?
(#24) .LnB Az ID Software nem nagy név? Hát ha az nem akkor nem tudom mi. Amúgy meg valamit az E3-ra is kell hagyni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Carlos Padre #20 üzenetére
Úgy mondod, mintha más szolgáltatásokból/termékekből csak egy-egy darab lenne a világon. Miben nyújt mást egy 42"-os Full HD Sony tévé egy LG-hez képest?
[ Szerkesztve ]
-
Carlos Padre
veterán
Csak ismételni tudom magamat, még mindig nem látom miben tudna életképes alternatívát nyújtani a ps now és a xcoud mellé, nem hogy helyettük. Miben lesz más?
-
oriic
HÁZIGAZDA
stadia.com nem elérhető itthonról. Szóval ebből mi kimaradunk úgy tűnik.
Live-Die-Respawn
-
pzstm
titán
idén (gondolom év végén) és most of Europe-ban is elérhető lesz, vagyis nálunk nem
amúy játéklistáról sincs még infónk itt sem.
Amit látni, hogy a cloud, stream, és előfizetés alapú dolgok a jövő...ha szeretjük, ha nem.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
.LnB
titán
Mikor jelentik be, hogy milyen játékok lesznek játszhatóak? Az a lényeg.
Mert eddig van egy jó ötlet, 10,7TF-pal az AC: Odysseyhez? Az karcsú.[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz Hopkins95 #13 üzenetére
majd kíváncsi leszek, hogy a 4K 60FPS mit fog igényelni és milyen elérhetősége lesz.
Input lagról és egyéb dolgokról nem esett szó.
-
addikt
Szerintem látványosan kisebb input lagot mutat. Valljuk be, az a nemrég látott Microsoftos demó nem volt valami előnyös.
-
-
pzstm
titán
mivel volt más/több szerinted mint Xcloud?
Azon kívül hogy Google....(igazából semmit nem tudunk részletesen Xcloud-ról és képességeiről, azon kívül hogy létezik)
-
hombre[EU]
veterán
Ez a style ML már évek óta itt van,kamera appok formájában (ott is gagyi). Valaki dobna egy linket mikor demózzák mūködés közben a streaminget?
Szerk. Megtaláltam. Mikor kontrollerrel AC-zik 2x lenyomja az A-t mire felugrik a karakter Nem tudom,nem tudom. Limitált játékokhoz lesz ez elég[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
addikt
A demó amit élőben mutattak az Assassin's Creed Odysseyvel nagyon meggyőzőnek tűnik, konkrétan leesett az állam! Persze aztán megszólalt bennem a kisördög és emlékeztettem magam gyorsan, hogy mi van, ha a adatközpont nem ott van pár méterre, hanem valahol több száz kilométerre?
Mindenesetre nekem eddig meggyőzőbbnek tűnik, mint a Microsoft demója.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Érdekes, de ki kellene próbálni. Az, hogy mindenhol lehet játszani, az jól hangzik.
Ez jó volt. No cehating. No hacking.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Stadia
Csodálatos név.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- OLED TV topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Lexus, Toyota topik
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.