Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fatpingvin #27923 üzenetére
Analóg adásod is van hozzá?
Én Tvtime-al tolom az analóg TV vevőt, amikor kerül ide valami olyan cucc, ami analóg jelet ad csak ki. Egy USB-s Pinnacle Dazzle-t tartottam meg erre a célra.
Volt most pár beltéri, ilyesmi, amit árultam, azokat teszteltem vele.@E.Kaufmann : Linuxon szépen megy.
Amúgy asszem a 32 bites Win10 lekezeli defaultból (! tehát a MS feltett a driver store-jába drivert a Brooktree cuccokhoz) (a 7 pl. asszem nem tette akkoriban, amikor még a 7 volt a latest). 64-re is talán faragott valaki drivert.
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
fatpingvin #27923 üzenetére
Analóg adások már nincsennek (na jó, analóg kábeltv még létezik), Windows x64 alá már nincs neki driver, az ADC is kisebb pontosságú, 8 bites, valamennyire látszik is az eredményen és VHS digitalizálásra is vannak jobb eszközök.
Én eleve azt sajnálom, hogy egy ilyen uttörő cég csak úgy fel lett oldva, mint aki soha nem is létezett. Még a Nokiának is legelább a központos üzletágát meg a nevét megtartották, de a Sun be lett szántva.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest