Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
koby11h
őstag
Nálunk volt egy kolléga akit a ventilátor zavart, vagyis minden amitől mozgott a levegő.
Egyszer kaptam egy nem túl minőségi DVD lemezt, hogy próbáljam leolvasni mert csupa karc, meg hullám, de kell.
Az NEC DVD író persze zúgott mint a rossz nyavalya, mire felkapta a fejét, hogy ezt a ventilátort azonnal kapcsoljam ki, mert olyan huzat van tőle, hogy már fáj a feje...
Megmutattam Neki, hogy mi zúg, és mivel sem papír, sem öngyújtó láng nem mutatott légmozgást így lenyugodott. Utána az USB-s asztali ventikre is mindenki azt mondta, hogy csak a DVD meghajtója...
(Huzat engem is zavar, de csak ha valós!)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest