Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
solena #35880 üzenetére
Erről az jut eszembe, amit sok sok éve (úgy 16-17), az egyik CPU tuning versenyen tapasztaltam, hogy mindenki ezerrel tuningol (természetesen én is), és feltűnt egyszercsak egy tőlem egy fejjel alacsonyabb igencsak dekoratív kiscsaj, aki bőszen öntögeti a folyékony nitrogént a konfigjára, és a Biosban állítgat, szemmel láthatóan tudva, hogy mit csinál. Nem bírtam ki, szóba elegyedtem vele, és tényleg tudta mit csinál, ráadásul kiderült, hogy a szomszéd városban lakik és a tágabb szockörünk összeér, több közös ismerős, szóval kész csoda, hogy addig még nem találkoztunk. Utána összefutottam még vele párszor, de aztán eltűnt mint az aranyóra, 10+ éve még csak nem is hallottam róla, fogalmam sincs mi lehet vele. (nem bírtam ki : most rákerestem face-en, család, gyerekek stb. úgy látom, megvan jól elvan)
kb két évvel ezután meg egy olyan barátnőm volt, akivel simán meglehetett beszélni a torrenten történő passkey okosításokat, vagy, hogy hogyan érdemes beállítani a routert aktív módhoz, esetleg mennyi plusz feszültséget adjon a CPU-jának tuningkor. A Csaj később egy ISPnél dolgozott sok évet, épp nemrég lépett ki, pár hete futottam vele össze a városban.
De tudnék egy harmadik példát is említeni, aki tizenévei elején rendszeresen rakta össze a saját gépét, amit az apja büntetésből szedett neki szét, ha valami rosszat csinált
Szóval igen, van ilyen, de elég ritka ahhoz, hogy az ember meglepődjön rajta.
Csongrád megye : Onnan leginkább Szeged amit vágok, ott egy párszor megfordultam, de inkább tizenéve. Manapság az országnak leginkább azon nyugati felén szoktam átsuhanni ami Ausztriába vezet, vagy éppen visszafelé ami Hajdú-Biharba. És igen, Szeged a napfény városa, szóval a páratartalom arrafelé csakugyan a béka hátsója alatt is kevés.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok