Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
a kulcskifejezés: Ha a cég úgy áll hozzá, akkor én is.
ez viszont nem szimpátia hanem éppen hogy a kőkemény üzleti szemlélet megnyilvánulása, csak a másik irányban, az én meglátásom szerint. a munkáltató hozzáállása ha például manifesztálódik abban hogy nem feszülnek rá a munkaidő elszámolására, akkor én is rugalmasabb leszek a munkaidővel.
ahol viszont a rugalmas munkaidő azt jelenti hogy negyed kilenckor már raplizik valaki hogy hol vagy, ötkor viszont még nem azt kérdezik hogy mit keresel te még bent az irodában hanem azt hogy akkor itt van ez a még plusz egy órás task, na ez az amivel szemben nem leszek rugalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Latitude 7450 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Magyar LENOVO THINKPAD T495 - 14"iPS MATT, R5 Pro ! 16/256 SSD, RadeonVEGA8 ujl.olv +SZÁMLA +GARI
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- Lenovo Thinkpad P53 " Magyar bill "
- Lenovo ThinkCentre M90q Gen 1 Tiny barebone
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- iPhone 14 Pro Max 128GB, Független, Átlagos állapot, 100%, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest