Új hozzászólás Aktív témák

• Rigel77

tag

Na akkor írok ide is , mert ez a Cikk tulajdon képpen a gamer365.hu rol van átkopizva .
    Első alapvető dolog a Ps3 verzió és a Ps2/wii verzió grafikailag nem egy tészta nem is egyszerre jelent meg . Másik Forumon is leírtam pl azért van ennyi állitási lehetőség , mert az eredeti Ferrari Challengben sem lehet több dolgot állitani a szabályok szerint . És mivel ez egy Official Ferrari játék ( Hivatalos Ferrari Hologramos matrica van rajta ) ezért nem változtattak rajta . Egyébként ma érkezik hozzá a pach igy már trofea rendszer is lesz benne . Én 2 hibát rottam fel neki.
    - Az első az hogy kezdő szinten buta az AI , Hard szinten már jobb egy kicsit
    - Az autó kidolgozásik jók , egyedül a kerekek amik elnagyoltak ha forognak .

Ami a cikkben írnak a grafikáról azzal is vitatkoznék , igaz nem álltam meg pixeleket vadászni , de menet közben szépen néz ki a játék . Eső efekt is tetszetős .
    Belső nézet meg szép , bár nem mozog minden müszer mint a Gt5Pben , de feldobja az hogy jobbra és balra is ki van dolgozva minden . Van egy érdekes nézet az hátul a motor felett , és úgy mész hogy az auton keresztül látod a dolgokat , nagyon fun , de én álltalában a motorháztető vagy belső nézetböl játszom.

Egyébként nem egyszerü vezetni a gépeket , mert a kerékvetők rossz használatával nagyon sok időt lehet veszteni . Tanulni kell és nem lehet úgy vezetni mint a gridet .

Összegezve szerintem jó kis játék a fél szimulátor kategoriában. Mivel sok nincs is igy nálam kötelező darab volt, és mai napig játszom .

Ps3 Ps4 id: Wiri80. Samsung S10+

Új hozzászólás Aktív témák