Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
Én ugyan nem játszottam még vele, de úgy olvastam, hogy ez még inkább a pusztában játszódik mint a F3. Amikor kijött a F3 nekem is nagyon antipatikus volt az FPS nézet, de hamar megszoktam. Ma már azt mondom, hogy telitalálat volt. Az egyik legjobb PC-s szerepjáték tudott maradni FPS-ként is. Bizonyos tekintetben kenterbe veri a Witchert és a Dragon Age-t is. A Skyrimot meg főleg.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
ldave
félisten
576 oldalán már láttam, hogy kapható a játék, nagy a kísértés, hogy megvegyem, a New Vegas teljesen kimaradt nekem, de a Fallout 3-at nagyon szerettem, pedig nem kedvelem a belső nézetes szerepjátékokat, de a VATS rendszernek hála elvoltam vele.
Hangulatban mennyire más ez? Cím alapján nekem úgy jön le, hogy inkább városban játszódik a dolog, mint kint a pusztában.
A Slime draws near! Command?
-
Huma
addikt
Jöhetne már egy komplett magyarítás a játékhoz. Sajnos nem túl élvezhető számomra a játék úgy, hogy csak a felét-kétharmadát értem és azt is sokáig tart kibogarásznom. A Fallout 3 az egyik legjobb játék szerintem. A Vegasban lévő módosítások pedig nagyon tetszenek. A hardcore mód hiánypótló. A 3-ban pl teljesen felesleges volt a rengeteg étel és a víznek sem volt szerepe. A sérült végtagok sem jelentettek semmit mert túl könnyű volt meggyógyítani. Az is irreális volt hogy összeszámolva több mint tízezer tölténnyel mászkáltam.
Remélem mihamarabb jön a negyedik rész és abból nem spórolják majd ki a magyar nyelvet.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
adalbert1
veterán
Nem, mellékküldetések közül sok kész van, meg sok helyszínt is felfedeztem, olyan 65 óra körül játékidőnél tarthatok (mondjuk már másodjára, mert legutóbb is kb. itt fogyott el a lendület és inkább új játékot kezdtem, mert ahhoz több kedvem volt). Szeretném teljesen végigjátszani mielőtt belekezdek a New Vegas-ba, de amilyen könnyen magába szippant a világa legalább olyan könnyű ráunni is hosszú távon.
-
-
adalbert1
veterán
válasz Darth_Revan #32 üzenetére
Akkor úgy mondom, hogy ameddig az alapjáték tartana .
-
ch003067
addikt
válasz Darth_Revan #29 üzenetére
Jól jártál vele
-
ldave
félisten
válasz Darth_Revan #29 üzenetére
Hát látod, itthon, a messzi keleten, ennyire jó világ van, hogy nekünk csak drágán kell, olcsón nem venné senki.
-
ldave
félisten
Amazon-on 25 fontért árulják, gondolom akkor nálunk talán 9999 Ft lesz, annyiért ez így okés, lévén csak a 4 dlc drágább már.
-
Lazsnak
tag
válasz Darth_Revan #26 üzenetére
tenyleg van L R, ugy erzem korabban kellett volna elkezdenem nyivakolni itt a forumba, hogy kocsog steam
-
Ryder62
őstag
Steamen már elérhető a Lonesome Road. Bár a Gun Runners Arsenalt még mindig nem látom.
-
ch003067
addikt
Zsíííír ha kijön, biztos megveszem
-
csaba951
veterán
A Bethesda szerint sehogy. A mi számunkra nem elérhető az utolsó 3 dlc. Jó, mondjuk egy barátod megveheti amerikában, és giftként átküldheti Steamen, de ez nem fog működni a te alapjátékoddal. Szóval mi pénzért sem vehetjük meg ezeket. Persze a kalózok miatt halódik a pc-s játékpiac! Hát persze!
Ja, és a hírben ügyesen nincs benne, hogy ez a kiadás a magyaroknak is elérhető lesz!
Ha "ügyes" a kiadó, akkor ezt a változatot sem vehetjük majd meg. Esetleg nekünk az ultimate alapjáték + 3 dlc-t fog jelenteni. Persze az áron ez nem fog meglátszódni, azt nem csökkentik majd.
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
Ez teccik
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Ryder62
őstag
Aki ezt beszerzi és megvan még a Fallout 3 is és vár egy kicsit az egy hatalmas játékot játszhat majd. Miért is? Nos, összetevők:
Kijön ez, így meglesz az alapjáték az összes dlc-vel.
Készül egy Lost Roads mod ami legalább 10 új pályát pakol majd a játékba. Eljuthatunk majd többek közt Mariposaba, Sacramentoba, a The Hub-ba stb. Egy kocsival lehet majd utazgatni. Itt a videó: Lost Roads Travelsystem
Ezek mellet nexuson már látható egy Project Brazil nevű mod ami új helyszíneket add: Vault 18, Los Angeles, Hegyvidék stb. Ez is jónak igérkezik már csak romos LA miatt is.
Aztán ha rendelkezel Fallout 3-al egyesítheted a két játékot. New Vegasból átutazhatsz Capital Wastelandba. Eza mod A Requiem for the Capital Wasteland néven fut. Már játszható de még pofozgatják itt-ott.
Ez mind szép és jó de sajna ronda már a játék? Sebaj a NMCs texture pack nevű mod megoldja. Elég megnézni a képeket. Bár elég vas igényes így egy reaktor blokk szükségeltetik
Emelet ha ez a mod kijönne még tovább szépíthetnénk. Mert ez már sok mindent kicserél meg hozzá add új effekteket. Pl fényszórás, vízcseppek stb. Van egy Fallout 3 változata is de úgy tűnik sajna ez a mod sose jelenik meg
-
ldave
félisten
válasz Silentfrog #14 üzenetére
Jaja, de ők a kiadó, ahogy a Rage-nél is, és egyik se érhető el nálunk. Biztos nem szeretik az instabil forintot
-
-
Ryder62
őstag
Megcáfolom én is. A 3 nagy kedvenc de a new vegas úgy nyersen írtó gagyi sztem. A dlc-k adnak már valamit de leginkább egy tucat mod után lesz élvezhető.
Jah és a 3-at nem modoltam annyit az alap játék nagyon bejövős volt dlc-kel meg fantasztikus. Azóta egy két modot feltettem de nagyon kicsiket mert így tetszik ahogy van
Am pc hol van? Steamen lesz? Egyáltalán a bethesda miért szemétkedik? Steamen megvenném a játékot de csak egy teljes változatot az összes dlc-vel.
De félek hogy mivel az utolsó két dlc nem elérhető itthonról ez sem lesz ha esetleg felkerül.
-
Lazsnak
tag
Szerintem a new vegas jbb mint a 3, mindegyik orok kedvencem, de a new vegasban a hardcore mode nagyon jo, loszernek is sulya van stb stb, osszetettebb a kezeles egy picit.
Amugy remek jon a mindent-az-egyben kiadas, nekem meg megvan minden steamen, de a lonesome roadot a mai napig nem tudtam megvenni steamen, mert szerinte a regiomba nem elerheto, menjenek a francba
-
O_L_I
őstag
Nekem a 3 az egyik kedvenc játékom volt, többször is végig toltam de valahogy a New Vegas nem fogott meg. (Aztán lehet csak nem adtam neki elég időt)
-
Silentfrog
veterán
válasz BloodyEddie #3 üzenetére
Szerintem a 3. része jobb,de tudod kinek a pap nekem a papné!
-
bpx
őstag
ideje volt már
mondjuk PC-ről persze szó sincs, úgyhogy még várunk -
ldave
félisten
válasz BloodyEddie #3 üzenetére
Nem tudom, hogy jobb-e, viszont állítólag nagyon hangulatos és a DLC-i a legjobbak között vannak. Gondolom akinek tetszett a harmadik rész, annak ez se fog csalódást okozni. Én pont amiatt nem vettem meg eddig, mert reméltem hogy lesz egy ilyen complete edition, mint ahogy a 3-hoz is volt, 10 eurós ár sok a DLC-ért egyenként, hiába olcsó már az alapjáték.
-
Apika
addikt
Egész hangulatos a videón a zene hozzá...
-
Angel1981
veterán
"megjelenni február 10-én fog Xbox360-ra és PS3-ra" - PC-re is megjelenik!
-
BloodyEddie
őstag
Jobb a New Vegas mint a 3?
-
ldave
félisten
Erre szinte biztos, hogy beruházok, várható áráról van valami infó?
-
bacsis
Közösségépítő
és lesz hozzá magyar felirat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- PS4 Games - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest